wholerka 24.02.06, 17:22 !!! Poszukiwany pniak o średnicy ok. 30-40cm, wysokość ok. 1m. Jeśli ktoś ma albo się orientuje o istnieniu takiegoż, bardzo proszę o kontakt:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wholerka POPRAWKA 24.02.06, 17:43 Brzydko mi wyszło// !!!Poszukiwany (nie tak, że mi uciekł)Potrzebuję świerzego pniaka olchy, jesionu itp.(oprócz dębu) średnica około 30cm., wysokość około 1 metra.// śmiesznie brzmi, ale prosze o pomoc i ewentualny kontakt:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: POPRAWKA 25.02.06, 10:54 a na pniaku siedział zając i łapkami przebierając spiewał sobie tak: .i tu nie pamietam co spiewał? a w temacie świeżego pniaka - hm,może do nadlesnictwa napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
wholerka JUŻ NIEAKTUALNE 25.02.06, 13:38 Dziękuję za pomoc// widać bez nadleśnictwa się obeszło ad.maladanka (czy jak jej tam) "pomocy" szuka się gdzie bądź, a tak się składa że w nadleśnictwie trudniej się dogadać, a tu od razu znalazłam czego chciałam;-D Odpowiedz Link Zgłoś