Dodaj do ulubionych

GDZIE WARTO SIĘ WYBRAĆ...........???

20.03.06, 18:40
Na pewno wiele z nas ma jakieś swoje zaufane firmy/instytucje z których usług
krzysta od jakiegoś czasu.Zaufanych, w których można być zawsze pewnym że to
czego oczekujemy będzie zrobione. Mamy też listę takich o których mówimy:
"nigdy więcej tam nie pójdę!!" więc proponuję zrobić taką listę tu na naszym
forum. Może komuś sie przyda ;)

Ps. fajnie by jednak było gdyby, szczególnie w przypadku negatywnych opinii,
podać jakieś konkretne powody itp. tak aby każdy mógł sam obiektywnie
stwierdzić czy warto sobie odpuścić ;)
Obserwuj wątek
    • giks Re: GDZIE WARTO SIĘ WYBRAĆ...........??? 20.03.06, 19:21
      na początek przypominam
      niedawną dyskusję na temat

****salonów kosmetycznych****

Ponoć nie warto wybierać się do tej pani która ma siedzibę przy Akropolu. na
      dowód
      -> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=455&w=37069290

Warto za to wybrać się do tej która przyjmuje w Salonie ALIS na kościuszki przy
      clubie Amnezja. dowody w tym samym wątku :)

To przynajmniej w kwestii depilacji.

Ja z własnych doświadczeń mogę również polecić panią która przyjmuję nie wiem
      jak się ten salon nazywa ale kiedyś zwykło się mówić "u Grondalskiej" to ten
      salon jak się jedzie od ronda pod kościół do góry zaraz na początku owej góry
      właśnie po prawej stronie. Jest naprawdę miła, nie zadaje głupich pytań ->czytaj
      nie jest wścibska. Nie obchodzi ją kim jesteś i co robisz nie wypytuje w sposób,
      że masz ochotę nawet rozebrana zeskoczyć z łóżka i wiać jak najdalej :D Do tego
      jest bardzo dokładna, i również delikatna o ile można ogóle mówic o
      delikatności w przypadku depilacji ;) Powiem tylko tyle że nawet bikini da się u
      niej przeżyć bez większych stresów :) no i cenowo też bez zdzierstwa. w sumie o
      ile się nic nie zmieniło od ostatniego sezonu to nogi (całe) ok 50zł. a do kolan
      20zł albo 25zł nie pamiętam.

Przyjmuje tam również fryzjerka. Jeśli chodzi o ścinanie włosów jest fajna, nie
      droga. Kiedyś byłam u niej podciąć włosy ale naprawdę chodziło mi o podcięcie a
      nie ścięcie bo byłam na etapie zapuszczania więc wiadomo o co chodzi i w sumie
      obcięła mnie trochę krócej niż mi się wydawało można, ale w efekcie sposób jej
      ścięcia był świetny. Kształt fryzury był naprawdę świetny, włosy same się
      układały bez większych wysiłków i naprawdę bardzo szybko po tym zaczeły rsnąć
      więc ogólnie byłam zadowolona. Oceniam na -5.
    • giks STACJE BENZYNOWE 20.03.06, 19:36
      Na pierwszym miejscu niestety Grosar. Paliwo mają nienajlepszej jakości w
      dodatku co raz to od innego dostawcy. Szczególnie głośno narzekali właściciele
      tzw."ropniaków" w czasie tych wielkich mrozów. Mało komu udało się rano ruszyć
      autem :(((
      Ale czyne całą dobe, mają sklep w którym można zaopatrzyć nawet domową lodówkę.
      Można róznież coś zjeść w barze... do którego licznie podążają fani placków po
      więgiersku :D dlatego i tak większość z przyzwyczajenia/wygody/lub zbieżności
      interesów i potrzeb tam tankuje.

A co WY o tym sądzicie?

• giks Re: STACJE BENZYNOWE 20.03.06, 19:39
        Kolejną stacją o której się słyszy nienajlepsze opinie jest stacja na
        ul.węgierskiej nie wiem jak się nazywa ale zwykle się mówi na PTHW.

Czy ktoś ma jakieś własne doświadczenia w tym temacie?
      • mirek311 Re: STACJE BENZYNOWE 21.03.06, 12:36
        Znowu musze pochwalic stacje MZK,posiadam tez ropniaka (nie najnowszego)ktory
        nie zawiodl w najwieksze mrozy,skoro autobusy ktore tam sa tankowane i odpalaly
        to dlaczego ja mialbym miec klopoty?Polecam MZK!!!!
    • giks gdzie warto się wybrać .... STACJE BENZYNOWE 20.03.06, 19:47
      Moim skromnym zdaniem warto wybrać się na stację paliw przy zajezdni autobusowej
      nie tej w gliniku tylko ta na przy ul.Krakowskiej (chyba tak się nazywa)Tam
      gdzie jak to mówią czerwone autobusy ;)
      Nie ma samoobsługi co ozacza, że można jak za starych dawnych lat załatwić
      wszystko nawet bez wysiadnia z auta. Dla zainteresowanych - oczywiście fakturki
      vat. Paliwo jakościowo dobre, bez przekrętów - w końcu sami na nim jeżdzą ;)

Są też i minusy: czynne tylko do godziny 23:00, no i jakoś tak nie po drodze..

• mirek311 Re: gdzie warto się wybrać .... STACJE BENZYNOWE 21.03.06, 12:23
        Masz racje....giks,ja tez tam tankuje,obsluga dobra,jakosc paliwa tez,stacja
        skromna ale potrafia czyms wyjsc w zastepstwie do klijenta,stacja znajduje sie
        na terenie zajezdni MZK,szkoda tylko ze nie posiada LPG,chociaz mam znajomego z
        tej firmy ktory twierdzi: jest mozliwe ze w przyszlosci stacja zostanie
        doposazona w urzadzenie do tankowania gazu..Jednym slowem ,warto nawet nieco
        zboczyc z trasy aby tam podjechac.....polecam
        • giks Re: gdzie warto się wybrać .... STACJE BENZYNOWE 22.03.06, 10:57
          no proszę, widać jest nas więcej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka