giks 24.10.03, 11:34 Wiele z nas spędza sporo czasu w sieci i ciekawa jestem jakie są wasze ulubione miejsca w sieci. Ulubione portale, fora, czaty itd... Kto zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: Gdzie chodzicie??? 24.10.03, 14:43 Jesli chodzi mnie to najwieksi zarzdza czyli Onet i Interia ale dla w miare obiektywnej informacji korzystam z 4-5. Fora to jak kazdy. mam swoje ulubione nie wiem czy powinienem wymieniac? ale przynajmniej z racji zaintersowan i najwiekszej ilosci odwiedzin a takzenaleznosci do klubu Corsa Tuning Masters Club forum tegoz klubu i pare innych zwiazanych z ezoteryka,astronomia,ciekwaostami technicznymi ble1 ble mozna by pisac.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Gdzie chodzicie??? 24.10.03, 14:44 Czaty juz niestety nie keidys jak sie mialo wiecej czasu na takie rzeczy to troszkie tak a teraz to tylko Tlen i GG. Wszystko w miare mozliwosci czasowych! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Gdzie chodzicie??? 24.10.03, 15:19 Każdy ma swoje ulubione. Ja np. lubię Onet chyba najbardziej a od Interii to się w ogóle u mnie zaczęło. Na innych to raczej nie bywam. Fora no coż.. Dawniej u Prószyńskich teraz odgórnie na gazecie ale nawet podoba mi się ta zmiana bo doszło mi kilka ciekawych. A poza tym wpadam czasem na Bizz i jeszcze kilka innych ;) z czatem to też juz dałam sobie spokój od kiedy mam gg i tlen :) No i oczywiście mnóstwo babskich miejsc typu kafeteria i inne zależnie od potrzeby. Ale jedno jest pewne jak muszę coś znaleźć do nie ma lepszej wyszukiwarki niż na Onecie (to chyba reklama ? ) a króluje "google" tam nic się nie ukryje, bo na Interii to szkoda czasu tracić. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 16:06 ja ostanio dużo czasu spędzam na Forum gorlickim i czytam stare posty - takie kiedy mnie tu jeszcze nie było dużo czasu też spędzam na www.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 17:41 ja tez na tym forum to wiekszosc czasu spedzam!!!!!! i na forum dla 30tek:))))) no i czytam wyborcza a tak to juz nigdzie wiecej: delfinek fajne sobie rzeczy kupujesz na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 20:24 różne rzeczy kupuje na allegro - kosmetyki ,płyty,kasety, jakieś drobiazgi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 20:56 i opłaca się, nie korzystałem nigdy,ale kilka dni temu omal sie nie dałem skusic ale przemyslałem i odpusciłem. oferta dobra ale ,ale nie ma pewnosci co się kupi Odpowiedz Link Zgłoś
giks www.allegro.pl 12.03.04, 12:07 ja spędzam tam bardzo dużo czasu dużo kupuję ostatnio też sporo sprzedaję.... nie jest tak źle tylko trzeba wiedzieć co się kupuje i za ile... czasami ludzie żądają kwot które sporo przewyższają te sklepowe i to w dodatku za używany sprzęt bez gwarancji. Ja kupuję rzeczy które wcześniej znałam np. kosmetyki wypróbowane np. na testerach w sklepie a na allegro są naprawdę dużo tańsze. np ten nowy puder z Loreal'a coś tam z kaszmirem co go tak reklamują w sklepie kosztuje prawie 60 zł 59 coś tam a na allegro jest za 36zł więc się oplaca. nie wiem może są kradzione ale co mi tam ;) Pudru jednak nie kupiłam bo jak sprawdziłam w sklepie to się załamałam nie jest wart nawet 10 zł poprostu okropny blehhh. Ale za to kupiłam krem Vichy ;) aparat kupiłam przez net ale w komputroniku a nie na allegro. Jak do tej porym miałam tylko jedna sytuację gdzie 7 zł być może mi przepadnie ale sprawa jeszcze nie jest zakończona więc nie mówię źle ;) generalnie jest OK. Ja polecam. a w normalnym sklepie tez się czasem można naciąć :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 19:59 po kolei to tak ;Onet,Interia jeżeli chodzi o forum to oczywiście Nasze Gorlickie oraz autokacik.pl to forum samochodowe ,ale nie tylko są tam fora o różnej tematyce możecie tam wpaść, może Wam coś podejdzie. Zawisza pewnie cos znajdzie(opel) Nie wszystkie są dostępne ale po zalogowaniu całe do Waszej dyspozycji he he polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 20:11 no to moze zagladne na to forum cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 21:54 Precz z Allegro- 90& to banda naciągaczy i kombinatorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 21:59 a giks zachwalała alegro ja sam chciałek kupic aparat fot.ale zrezygnowałem Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 22:01 a co wy ludzie nie macie sklepów z pełnymi półkami ? jak to kupisz na allegro i co coś nie tak to do kogo? powiedzcie mi ktoś coś reklamował? i co udało sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 22:10 zachwalali , ja sam nie jestem przekonany ale zrezygnowałem bo to delikatny sprzęt wiec moje obawy były takie jak i twoje.do kogo potem ??? ale z drugiej strony to ceny bardzo kuszace.różnice kilku setek robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 22:14 ja swój mam z Gorlickiego astralu i co prawda za niego nie pła cilem ale nie jest z zadnego allegro i w razie czego wiem gdzie mam sie udać Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 22:51 tez balabym sie kupowac takie rzeczy przez net, kto wie co ktos tam moze nam probowac wcisnac! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 23:12 ja kupuje i jeszcze sie nie naciałam - zawsze wszystko jest w porzadku - a czasami jeszcze lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 23:17 musi byc ten pierwszy raz ,hi hi ale Tobie tego nie życze Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 23:32 ja dodatkowo sprzedaje na allegro (czasami) - wiec musze sprzedawców bronić i allegro reklamowac hihihi - mam w tym swój interes Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 23:37 rozumiem ,ja nie mam nic do tego nawiązałem kontakt w sprawie kupna aparatu fot. ale zrezygnowałem jak mi kolega na jednym forum opisał jego przypadek. zdarzają się też niezbyt uczciwi sprzedawcy,wszedzie mozna takich spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 11.03.04, 23:47 fakt - różnie bywa - jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Gdzie chodzicie??? 12.03.04, 05:13 o delfinku,to ty wyga jestest w tym temacie,znasz go wiec od podszwewki,heheh ,to do ciebie po rady mozna sie udawac wiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
efcia Re: Gdzie chodzicie??? 12.03.04, 11:24 Coby wrocic do glownego watku, wtrace i moje 3 grosze :) Otoz ja glownie onet.pl (ze wzledow zawodowych i prywatnych tez :) bardzo lubie: polityka.onet.pl, kiosk.onet.pl, gala.onet.pl - ze wzgledu na ciekawe artykuly Nisy - glownie reginalne i fora - wnetrzarsko, remontowo, dekoratorskie muratora i oczywiscie czytam gorlickie, choc teraz juz troche za Wami nie nadazam :) Czytam tez pare blogow.. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 12.03.04, 17:54 efcia remontujesz mieszkanko ????? >Nisy - glownie reginalne i fora - wnetrzarsko, remontowo, dekoratorskie >muratora i oczywiscie czytam gorlickie, choc teraz juz troche za Wami nie tez to lubie czytac, teraz jestem na etapie kuchni he he Odpowiedz Link Zgłoś
efcia Re: Gdzie chodzicie??? 15.03.04, 15:15 aleks44 napisał: > efcia remontujesz mieszkanko ????? Tak jest! narazie ucze sie szpachlowac sciany - idzie mi calkiem dobrze, wiec jak tak dalej pojdzie niedlugo bede mogla zaprosic na parapetowke! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai efcia,no to specjalistka z ciebie 15.03.04, 17:16 kobieta zaradna,to sie chwali cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Gdzie chodzicie??? 16.03.04, 01:13 a sciany już proste ???? sufity najlepiej wychodzą ellen,ma wprawę i kark ją nie boli pewnie chętnie przyjedzie Ci to zrobić he he he he czekam na parapetówkę Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 16.03.04, 13:06 nie zapominaj że to ty sie ofiarowałeś ze pomożesz przy sufitach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Gdzie chodzicie??? 17.03.04, 05:35 ja sufitu wiecej malowac nie bede i to fakty aleks nastepnym razem ty mi sufit malujesz ,obiecales hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Gdzie chodzicie??? 12.03.04, 12:27 no to i ja... chodzę głównie po stronkach związanych z moim zawodem i zainteresowaniem: geografia. czytam artykuly na twojstyl.pl,dziennik.krakow.pl no a ostatnio odwiedzam stronki w stylu noworodek.pl, hehe no i forum na gazecie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 12.03.04, 21:11 a ja ostanio dużo czasu spędzam na stronie UKIE ostanio nawet zapisałam sie na jakiś kurs online na www.kursy.ukie.gov.pl jak ktoś interesuje sie integracją europejską to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kapciuch1 Re: Gdzie chodzicie??? 17.03.04, 00:06 ja sie tu gdzies dopisze jak zwykle zadko bywa ostatnio na forum a raczej zadk pisze choc bywa codziennie prawie. u mnie to gg portale to rozne wp onet start5 interia hoga. forum to samochodowe i gorlice :) niegdzie wiecej mnie nie ma. ta to www.bhmotorsports.com fajna stronka o grach samochodowych, www.kurnik.pl ciupie w makao czasem.www.lotto.pl/wyniki.html totka sprawdzam a ttak pozatym to co sie ciekawego znajdzie. wiadomo wszytskie mozliwe strony z autami przeszukuje, allegro pozatym moja pasja i jeden ze sportow ktore wykonuje wspinanie.pl i inne o tej tematyce. tuningi aut now zasadzie to nie potrafie wymienic wszytskiego bo byscie sie zanudzili. pozdrwiam wszytskich. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie chodzicie??? 17.03.04, 22:43 ja tez byłam na kurniku ale nie bardzo moge sie połapać Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Gdzie chodzicie??? 17.03.04, 22:46 ja gralam w scrabble ze znajomym ale tepa bylam i slabo mi szlo heheh Odpowiedz Link Zgłoś