Dodaj do ulubionych

Gdzie można sie ciekawie napić piwa w Gorlicach?

16.11.03, 16:57
Pytanie jak ze smutnego popołudnia zrobić wesoły wieczór? Gdzie można sie
napić spokojnie piwka? Licze na szybki i obszerny odzew. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Gdzie można sie ciekawie napić piwa w Gorlica 17.11.03, 03:39
      stosek forumowicze cos zawiedli,ja pojecia nie mam gdzie jest dobre piwo w
      gorlicach ale pamietam cos o nazwie Antalek,ale to chyba nie bylo najwyzszego
      lotu ,czy to miejsce ciagle jeszcze tam jest???
    • stosek-po-wyplacie no cóż sami abstynenci na forum 17.11.03, 16:17
      Kazdemu wolno, ale jak tu pokazać miasto komuś kto przyjechał tylko na chwile.
      No przecież nie pójdzie na msze! Pa Pa
      • ellenai Re: no cóż sami abstynenci na forum 17.11.03, 16:19
        na msze?????heheh stosek:)))))))))dobre,ty mi sie wpisz w watku o
        nickach:)))))))))
        • stosek-po-wyplacie Kłaniam sie nisko 17.11.03, 16:33
          Już sie wpisałem, ale czy ty śpisz kiedyś bo wpisy o 4 rano to jest coś.Wogóle
          tempo powstawania postów jest imponujące!! PA Pa
          • ellenai Re: Kłaniam sie nisko 17.11.03, 16:39
            ja spie bo 4 rano u was to u mnie 7 wieczorem, bo to na drugiej polkuli
            stosek:))) dzieki za wpis, tajemnica stoska zostala rozwiazana heheh:))))
      • zawisza777 Re: no cóż sami abstynenci na forum 17.11.03, 16:40
        Stosek polecam Darku Pub na przy rynku czy tez Awarie...ewentulanie Lamus na
        bodajze Swieykowskiego...duzo stosunkowo tego typu pabow u nas jak chcesz
        wiecej szczegolow to daj znac!
        • stosek-po-wyplacie la la la la 17.11.03, 16:44
          Ok. dzieki za odzew. Odzyskalem wiare w drugiego człowieka. PA PA
        • ellenai Re: no cóż sami abstynenci na forum 17.11.03, 16:45
          my wszyscy chcemy znac szczegoly ehheheh dawaj je zawisz:))))) a ten
          antalek to jest jeszcze,?(dowiem sie czy nie?)ja wiem ze to bylo w czasach
          prehistorycznych ale i tak chce wiedziec:))) cmok:)))
          • giks Antałek 17.11.03, 17:48
            no coż szkoda, ze to ja musze o tym pisac ale istnieje jeszcze bo ile razy
            jadę na zawodzie to widze jak się wytaczają stamtąd coponiektórzy ;)

Nie wiem ale jak dla mnie to nie jest zbyta fajne miejsce a przynajmniej tak
            wygląda moimi oczyma bo nigdy tam nie byłam i raczej nie zamierzam ;)
            Jak dla mnie to jest troche to wszystko spelunowate :((( i na tyle na ile ja
            się na tych sprawach znam a znam się dość dobrze to w gorlicach nie ma
            prawdziwej piwiarni i nigdy nie było i pewnie długo jeszcze nie będzie. Tym
            bardziej że chyba tak w ogóle mało kto wie co to jest tak naprawdę piwiarnia :(

...ale ponieważ piwa nie pijam to jakoś nie boli mnie to specjalnie.
            mogli by np zrobić gdzieś w moim zasięgu np. herbaciarnie czasem zdarza mi się
            wypić jakąś podejrzną np. jaśminową czy różanąlub kaktusową czy ktoś w ogóle
            wie że takie istnieją???
            • ellenai Re: Antałek 17.11.03, 18:01
              hehe giks,dzieki za info.Moze to dobrze ,ze nikt poza toba sie nie
              wypowiedzial,znaczy to ze forumowi panowie nie znizaja sie do poziomu spelun a
              ty to wiadomo ze nie chodzisz,wiec posadzenie na ciebie nie padnie.Ja myslalam
              ze to miejsce diabli wzieli ale jak pijaczkow jest pelno to i popyt
              jest.Nigdy tam nie bylam ,tylko idac na dworzec autobusowy musialam to
              miejsce mijac,stad to pytanie.Gorlice jakie zapamietalam jest sprzed 10
              lat,dlatego te oczywiste dla was pytania stawiam:)))))))))dzieki giks :))
    • ll6 Re: Gdzie można sie ciekawie napić piwa w Gorlica 17.11.03, 17:22
      dawno temu bylo o pabach w Gorlicach pod tym linkiem:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=455&w=8654723
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka