Dodaj do ulubionych

Może tak unieważnic matury ze wszystkiego ?

IP: 81.15.246.* 13.05.05, 08:49
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Może tak unieważnic matury ze wszystkiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:54
      jeżeli komisja , która siedziała przeszkadzała Ci ,za głośno móiwiła , śmiała
      się ,w związku z czym nie mogłeś się skupić to od tego możesz się odwołać i
      prosić o powtórkę , ale jeżeli uważasz ,że źle Ci sprawdzili niestety nie , bo
      prace sprawdzane sa wg. klucza i niektóre prace są sprawdzane po kilka razy ,
      więc jest założenie ,że prace są sprawdzane sprawiedliwie :) , a jeżeli zadania
      Ci nie pasowały to też nie możesz , bo cke zawsze Ci udowodni ,że to wchodziło w
      ramy tego poziomu , po prosttu żyć nie umierać heheh ja z polaka chyba nie zdam
      ,a z maty będę miała z podst. ok. 90% nie srobiłam poł zadania , z rozszerzonej
      nie zrobiłam 2 zadań przypuszczalnie 75% i przez taki polski musze czekać do
      stycznia hehe
      • Gość: Xaero Re: Może tak unieważnic matury ze wszystkiego ? IP: *.chello.pl 13.05.05, 09:07
        "
        ja z polaka chyba nie zdam
        ,a z maty będę miała z podst. ok. 90% nie srobiłam poł zadania , z rozszerzonej
        nie zrobiłam 2 zadań przypuszczalnie 75% i przez taki polski musze czekać do
        stycznia hehe
        "

Jestem w takiej samej sytuacji! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka