Gość: ja Re: Może tak unieważnic matury ze wszystkiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:54 jeżeli komisja , która siedziała przeszkadzała Ci ,za głośno móiwiła , śmiała się ,w związku z czym nie mogłeś się skupić to od tego możesz się odwołać i prosić o powtórkę , ale jeżeli uważasz ,że źle Ci sprawdzili niestety nie , bo prace sprawdzane sa wg. klucza i niektóre prace są sprawdzane po kilka razy , więc jest założenie ,że prace są sprawdzane sprawiedliwie :) , a jeżeli zadania Ci nie pasowały to też nie możesz , bo cke zawsze Ci udowodni ,że to wchodziło w ramy tego poziomu , po prosttu żyć nie umierać heheh ja z polaka chyba nie zdam ,a z maty będę miała z podst. ok. 90% nie srobiłam poł zadania , z rozszerzonej nie zrobiłam 2 zadań przypuszczalnie 75% i przez taki polski musze czekać do stycznia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xaero Re: Może tak unieważnic matury ze wszystkiego ? IP: *.chello.pl 13.05.05, 09:07 " ja z polaka chyba nie zdam ,a z maty będę miała z podst. ok. 90% nie srobiłam poł zadania , z rozszerzonej nie zrobiłam 2 zadań przypuszczalnie 75% i przez taki polski musze czekać do stycznia hehe " Jestem w takiej samej sytuacji! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś