marekmmm-1 07.03.10, 20:13 jaki jest koszt wynajecia samochodu do slubu?? płaci sie za km za godziny czy jak?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wideofilm Re: samochody do ślubu -cena 07.03.10, 21:56 Oj kolego: różne są wyliczenia. Ci z limuzyn liczą sobie np od godzin dyspozycji i nie mniej jak np 3 lub 4 godz.. Inni liczą za całą obsługę. Także jednoznacznie nie można podwiedzieć tak czy tak. Odpowiedz Link
marekmmm-1 Re: samochody do ślubu -cena 08.03.10, 10:51 ok, ale tak mniej wiecej koszty mnie interesują i jest ktos godny polecenia? zeby autko z stanie oplakanym nie przyjechało. Odpowiedz Link
jestem.wredna Re: samochody do ślubu -cena 08.03.10, 12:56 My wypożyczaliśmy złotawo-perłowego mercedesa. Auto w stanie idealnym, wymuskane, przestronne, wygodne, z luksusowym wnętrzem. Elegancki i miły pan kierowca, doświadczony, z dyplomami szkoły bezpiecznej jazdy. Płaciliśmy za kilka godzin (nie pamiętam dokładnie ile), wydaje mi się, że za km płaci się, jak trzeba dużo jeździć (np. wesele poza miastem, z którego wynajmuje się samochód). Auto wyglądało tak: img412.imageshack.us/img412/3210/mg2156.jpg Płaciliśmy (było to w zeszłym roku) 250zł. Gdyby ktoś był zainteresowany namiarami, to najlepiej pisać do mnie na maila: j.wredna@gmail.com (nie chcę podawać, bo nie wiem czy pan chce, by jego nr telefonu był dostępny na forum). Odpowiedz Link
wideofilm Re: samochody do ślubu -cena 08.03.10, 14:48 Zobacz jeszcz tu: www.cartist.pl Odpowiedz Link
boguslawa15 Re: samochody do ślubu -cena 20.04.10, 11:50 W zeszłym roku wynjęliśmy dłuuuuuugiego lincolna, ogłoszenie znalazłam w anonsach, wszystko wypadlo bez zarzutu a i cena nie była powalająca mam jeszcze numer moge3 podać, mam nadzieje że własciciel sie nie obrazi:) 501 650 345 Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link