Dodaj do ulubionych

VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!!

26.06.13, 11:09
15 CZERWCA 2013 RMIALAM WESELE W RESTAURACJI VESARIA WLUBLINIE NA NOWYM SMIECIE- JESTEM ZACHWYCONA I SZCZERZE KAZDEMU POLECE TEN LOKAL!!!! WLASCICIELKA BARDZO MILA I POMOCNA, OBSLUGA KULTURALNA ( SZCZEGOLNIE OD DRINK BARU), DANIA SAPRZEPYSZNE I JEST ICH DUZO, WYSTROJ LOKALY BARDZO ELEGANCKI. JEST PRZESTRONNIE SWIEZO I BARDZO CZYSTO. SZCZERZE POLECAM ag
Obserwuj wątek
    • emil7707 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 02.07.13, 19:04
      Zgadzam się z opinią. Byłem na jednym weselu i było super. Byłem w paru lokalach na weselach i ten plasuję w pierwszej 5!! Jedzenia było dobre, tańce do rana. Ilość jedzenia jak na taką cenę spoko. Obsługa fajna miła, nie wyganiali po 4 do domów ani ostentacyjnie nie sprzątali jak mi się zdarzyło kiedyś na jednym z wesel :). Mogę śmiało powiedzieć POLECAM. Jeden z lepszych lokali weselnych w lublinie.
    • gatorra Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 02.07.13, 20:29
      A jak zespol? Kto gral? Mozesz cos polecic ;)
      • emil7707 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 03.07.13, 16:41
        Wiesz nie pamietam zbytnio kto grał, pierwszy raz widziałem, ale ja z mojego wesela w ciemno polece dj hiszpan - dobra zabawa gwarantowana!! Co do zespołów to czaban band i simon!!
        • jasinka9878 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 22.08.13, 00:53
          Vesaria faktycznie ładne miejsce, choć ja bardziej polecałabym Sonatinę, bo jest podobnie prestiżowa, ale ceny ma niższe
          • wideofilm Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 22.08.13, 09:26
            Coś za bardzo tu pachnie reklamą tej Sonatiny. Temat jest o Vesarii i tego sie trzymajmy.
    • ala-36 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 31.08.13, 20:19
      POTWIERDZAM!!!
      • vikki80 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 02.09.13, 09:53
        oczywiście że Vesaria to wspaniały lokal na wesela byłam i polecam. jedzenie jest pyszne i jest dużo na życzenie szefowa zmienia kolorystykę wystroju oczywiscie jest to w cenie, właściciele są elastyczni wychodzą na przeciw oczekiwaniom mimo że maja swoje menu można coś zmienić a kucharz to ugotuje. kelnerzy obsługują w białych rękawiczkach co dodaje dostojności.To czego nie rozumiem to słabych zdjęć na ich stronie nie przedstawiają pięknej sali weselnej wystrój mają pałacowy więc mają czym się chwalić .Atutem lokalu jest to że znajduje się w centrum lublina i posiada duży parking. ceny jak na taki standard są dobre, w otoczeniu budynku są świerki ,altany ogrodowe, ławeczki, dużo zieleni i kwiatów więc można zrobić piękne zdjęcia. potwierdzam Vesaria najlepsza restauracja na wesela
        • 0cicha837 Restauracja Czerwona Cebula 12.05.14, 15:43
          Ktoś kto planuje jakieś przyjęcie okolicznościowe, jak stypy, chrzciny, imprezy firmowe, czy wesela to polecam restauracje we Wrocławiu ''Czerwona Cebula'', kuchnia polska, czeska, menu lunch i wyśmienita kuchnia.
          ich strona to czerwonacebula.pl
          • wideofilm Re: Restauracja Czerwona Cebula 12.05.14, 15:46
            Nawet sobie nie potrafisz zrobić porządnej autoreklamy. Wcinasz się do tematu lubelskiego a twoja knajpa jest we Wrocławiu.,
            • emil7707 Re: Restauracja Czerwona Cebula 12.05.14, 15:54
              • emil7707 Re: Restauracja Czerwona Cebula 12.05.14, 15:55
                Dokladnie ;)!! Auto reklama najważniejsza ;) ale lokalizacja mu sie pochrzanila hahahah
    • ala-36 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 31.08.13, 20:32
      Byłam tam na weselu w lipcu. Wesele PIĘKNIE zorganizowane i pyszne jedzenie. Można sobie wybrać kolorystykę dekoracji i podświetlenie ścian w różnych kolorach bez dodatkowej opłaty!
      Naprawdę polecam!!!
      • jesion33 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 31.08.13, 22:10
        Możesz napisać coś więcej, bo aktualnie poszukuje lokalu na wesele i słyszałem, że tam jest ok. Jak jest z miejscem do tańczenia, czy jest parking?
        • ala-36 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 01.09.13, 16:31
          Miejsca do tańczenia jest sporo, parking też jest duży.
          • jesion33 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 01.09.13, 21:13
            A jak z jedzeniem? Czytałem, że kiedyś był jakiś problem z ilością.
            • ala-36 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 01.09.13, 21:36
              Jedzenia było bardzo dużo: kilkanaście przystawek, sałatki, gorące dania też spore. I naprawdę smaczne. Mnie i moim znajomym bardzo się podobało. A to co czytałeś mogła napisać konkurencja. Lokali jest teraz sporo i biją się o klienta. Ja w każdym razie polecam VESARIĘ!
            • ajlonkej Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 27.06.15, 09:29
              Czy ktoś organizował wesele w Vesarii w 2015 roku? Jakieś opinie? Lokal dalej trzyma klasę? Na facebooku ostatnio pojawiło się wiele niegatywnych opinii o podejściu Właścicielki do klientów. Będę wdzięczna za każdą opinię.
              • beti862 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 23.10.15, 22:10
                W tym roku mieliśmy wesele w Dworku Vesaria i było cudownie. O cały wystrój w każdym szczególe dba bardzo miła i ciepła właścicielka lokalu pani Ewa. Jest to przesympatyczna osoba i bardzo pomocna. Lokal jest przepiękny, jedzenie wyśmienite oraz wspaniała obsługa. Nasi goście byli zachwyceni, a moja kuzynka już zarezerwowała termin na swoje wesele za rok.
    • cdefgahccdef Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 21.06.14, 07:57
      Byłam tam na weselu w maju zeszłego roku. ( 2013)
      Jak weszłam zrobiłam "wow" ( mimo iż w ciągu 2 poprzednich lat byłam na weselach w kilkunastu miejscach. Od wejścia robi wrażenie.
      Jedzenia było b. dużo, było baaardzo dobre, i pięknie udekorowane- jadło się oczami!
      Obsługa kelnerska- były jakieś małe niedociągnięcia- w sumie ok, ale to chyba były ich początki, więc się uczyli. ( nie wiem dokładnie kiedy lokal ruszył)
      Sporo miejsca- 200 osób spokojnie się zmieści. Na parkingu też full miejsca- zrobili go obok.
      Jedyny minus wtedy ( nie wiem jak jest teraz) to jak ktoś robi wesele wiosną czy latem to ciut mało miejsca na ogródek- jest gdzie usiąść na dworze, ale "terenów zielonych" tam nie ma. No ale to ze względu na bliskość zabudowań z obu stron.
      • cdefgahccdef Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 21.06.14, 08:27
        cdefgahccdef napisał(a):

> Byłam tam na weselu w maju zeszłego roku. ( 2013)
        > Jak weszłam zrobiłam "wow" ( mimo iż w ciągu 2 poprzednich lat byłam na wesela
        > ch w kilkunastu miejscach. Od wejścia robi wrażenie.
        > Jedzenia było b. dużo, było baaardzo dobre, i pięknie udekorowane- jadło się o
        > czami!
        > Obsługa kelnerska- były jakieś małe niedociągnięcia- w sumie ok, ale to chyba b
        > yły ich początki, więc się uczyli. ( nie wiem dokładnie kiedy lokal ruszył)
        > Sporo miejsca- 200 osób spokojnie się zmieści. Na parkingu też full miejsca- zr
        > obili go obok.
        > Jedyny minus wtedy ( nie wiem jak jest teraz) to jak ktoś robi wesele wiosną cz
        > y latem to ciut mało miejsca na ogródek- jest gdzie usiąść na dworze, ale "tere
        > nów zielonych" tam nie ma. No ale to ze względu na bliskość zabudowań z obu str
        > on.

tak sobie teraz patrzę na google mapy i z tyłu za Versarią widzę jakąś "połać zieleni" Kurczę, nie laziłam wtedy na weselu na tył restauracji a właśnie tam widzę że chyba jest jakiś ogródek.
        Także mój minus może być nieaktualny.
    • ajlonkej Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 27.06.15, 09:31
      A czy ktoś organizował wesele w Vesarii w 2015 roku? Jakieś opinie? Lokal dalej trzyma klasę? Na facebooku ostatnio pojawiło się wiele niegatywnych opinii o podejściu Właścicielki do klientów. Będę wdzięczna za każdą opinię.
    • maciejooo90 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 14.06.16, 11:53
      Ja też bardzo polecam Vesarie na wesela czy inne imprezy okolicznościowe. Profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Byłem tam na weselu i miło je wspominam. Mają gustowny wystrój wnętrz! Bardzo smaczne dania.
    • 100krotkka Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 23.11.16, 15:24
      ja byłam z mężem na przyjęciu weselnym w Vesarii w wakacje 2016 r i byliśmy oboje zachwyceni. piękne miejsce i bardzo smaczne jedzenie, obsługa bardzo miła. świetnie się tam bawiliśmy i państwo młodzi też sobie chwalą wszystko więc można ten lokal polecać :)
    • lila15 Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 19.02.19, 11:19
      Moge potwierdzić :) U mnie wygladało dokładnie tak samo, pare lat róznicy a jednak wysoki poziom hotelu Vesaria nie uległ zmianie, pełna profeska :)
    • monikiaok Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 21.09.21, 11:37
      Bardzo ładne wesele miała moja siostra w Hotelu Vesaria. Pięknie przygotowali salę bankietową. Elegancko zastawione stoły. Pyszne i urozmaicone jedzenie. Wszystko świeże i w odpowiednich ilościach. Obsługa na medal. Bardzo dobrze się tam bawiliśmy.
    • julitkaluli Re: VESARIA- NAJLEPSZA RESTAURACJA NA WESELA!!! 19.10.23, 11:20
      Vesaria jak najbardziej jest godna polecenia. Bardzo ładnie przygotowali wesele mojej siostrze. Pięknie urzadzony dworek z piękną sala bankietową. Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie. Bawiliśmy się tam do białego rana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka