lobo25 23.01.07, 13:11 bo wg mnie super jest: studio f2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imme1981 Re: najlepszy fotograf wg Was 23.01.07, 13:55 ja mam przyjaciela, bardziej artysta fotografik niż fotograf hurtowy, robi też zdjęcia do ślubu, choć one nie są typowe w stylu Rożka, robi plenery, super portrety i jest bardzo otwarty, jak ktoś chce namiary to podam na maila Odpowiedz Link
shameeka Re: najlepszy fotograf wg Was 23.01.07, 15:23 www.iwaszko.com.pl/ to moj fotograf ale on nie zlublina. :) Odpowiedz Link
imme1981 shameeka, zatkało mnie 23.01.07, 15:29 zdjęcia są piękne, mam nadzieje, że w lipcu podeślesz nam jakieś swoje dzięki za namiar, bo mój przyjaciel będzie na moim ślubie gościem :] jak wcześnie rezerwuje się termin, jaka cena i czy trzeba zaliczkę jakąś? Odpowiedz Link
elgoog Re: najlepszy fotograf wg Was 23.01.07, 18:54 Piękne zdjęcia... Ciekawe czy przyjechali by do Lublina i jaki koszt byłby ich usługi? Rozmarzyłam się ;-) Jeśli macie namiary na fajnych, w przystępnych cenach naszych lubelskich fotografów to proszę namiary na maila gazetowego (termin 25.08.07:) Odpowiedz Link
gwiazdagwiazda Re: najlepszy fotograf wg Was 07.08.09, 23:25 ja dziewczyny polecam fotookostudio.pl/ bardzo miły Pan pełen profesjonalizm zdjęcia śliczne polecam Odpowiedz Link
aluszru Re: najlepszy fotograf wg Was 23.01.07, 15:30 A ja nie mam jeszcze fotografa!!!! Dziewczyny na wizażu polecaja Artura Zomera albo Wojtka Korneta a także Tomasza Mikulskiego. Zomer i Kornet dla mnie sa za drodzy. Ja szukam kogoś kto zrobi mi kilkanaście pamiatkowych zdjęc na slubie i kilkanaście w plenerze ale w trakcie wesela bo wesele jest prawie na wsi i na pewno tam jakis plener da sie zrobić. Macie moze kogoś kto poswięci mi trzy godziny za niewielkie pieniądze i nie bedzie proponował 500 szt zdjęc? Odpowiedz Link
imme1981 Re: najlepszy fotograf wg Was 23.01.07, 15:36 aaa, Wojtka Korneta znam, studiowałam z jego bratem, więc też mogę polecić i dać namiary, ale ten od shameeki jest fantastyczny Odpowiedz Link
shameeka Re: najlepszy fotograf wg Was 23.01.07, 15:44 moj fotograf jest dosc drogi. my placimy za usluge 2500 zl. wiem ze to duzo ale.. mi bardzo zalezalo na pieknych zdjeciach... i na duzej ilosci zdjec.. :) my zamowilismy jzu fotografa w grudniu.. na poczatku :) ale zdjecia robia naprawde piekne.. Odpowiedz Link
imme1981 aluszru 23.01.07, 15:43 ja spytam Marcina czy dałby radę. Do jakiej kwoty? I czy zdjęcia tylko kolorowe? Odpowiedz Link
wrobelek0403 Re: aluszru 23.01.07, 20:37 wlasnie zarezerwowalam termin u Marcina Zomera :) ze wszystkich ofert ten najbardziej mi sie podobal, i zebral najwiecej dobrych opinii :) Odpowiedz Link
malenkajalenka Re: aluszru 24.01.07, 11:14 ja tez rozmawialam z Zomerem i wydawal mi sie najlepszy ze wszystkich fotografow, ale ostatecznie zamowilismy sesje w studio, a w kosciele i w plenerze zdjecia zrobi nam ktos z przyjaciol. Odpowiedz Link
zoe77 Re: najlepszy fotograf wg Was 13.02.07, 08:17 U nas zdjęcia będzie robił człowiek, który oprócz normalnej pracy zawodowej dodatkowo zajmuje się fotografią. Robi piękne zdjęcia (o różnej tematyce, w tym slubne) czego dowodem jest fakt, ze ciągle wygrywa ogólnopolskie konkursy fotograficzne. I przede wszystkim nie jest drogi.Dla mnie 2500zł za fotografa to b.dużo.Za zdjęcia z przygotowań, ślubu, wesela do oczepin i sesję w plenerze (innego dnia) płacę 700zł.Jak chcesz namiar to daj e-maila, wyślę Ci nr tel. Odpowiedz Link
niebieska.lwica Re: najlepszy fotograf wg Was 16.02.07, 20:10 czy mogłabym prosić o namiary na fotografa którego polecasz? z góry dziękuje niebieska.lwica@gazeta.pl Odpowiedz Link
zoe77 Re: najlepszy fotograf wg Was 21.02.07, 08:30 hej, zapytam znajomego czy mogę dać Wam namiary. Tak jak wcześniej wspomniałam to jego hobby, nie ma własnego studia a nr tel, który mi podał to jego prywatny telefon.Więc wolę wczesniej zapytać. Pozdrowionka Odpowiedz Link
zoe77 Re: najlepszy fotograf wg Was 25.02.07, 11:34 hej,wysłaąłm Wam namiar na fotografa. Gdyby coś nie dotarło to piszcie na forum.Na skrzynkę rzadko zagladam. Odpowiedz Link
otrzewna Re: najlepszy fotograf wg Was 21.09.08, 15:00 ja rowniez poprosze p.szy@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
maziatka Re: najlepszy fotograf wg Was 20.02.07, 19:43 czy ja też mogę prosić o namiary na tego pana? Bardzo mi zależy na kimś sprawdzonym. Maziatka@gazeta.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link
blazejok1 Re: najlepszy fotograf wg Was 15.12.08, 11:09 Profesjonalne,piękne zdjęcia z przygotowań,błogosławieństwa,ślubu i wesela,a także piękna sesja w przystępnej cenie. Bardzo kontaktowy fotograf Pan Wojciech Sewera. Gorąco polecam firme Bracia Studio z Lublina. Przy okazji mozna u nich zamowic video-filmowanie...Moge wyslac zainteresowanym na maila zdjecia z naszej sesji w Kazimierzu Dolnym - rewelacja!!! Odpowiedz Link
magii89 Re: najlepszy fotograf wg Was 14.06.18, 16:02 Według mnie najlepsza jest Justyna Mazur-Sorkowska sorkowska.com/ mega profesjonalna , jest bardzo kreatywna ma wiele ciekawych pomysłów . My byliśmy zachwyceni jej zdjęciami. Robiła dla nas ślubne zdjęcia i poweim Wam że czarodziejka :) takie piękne wyszły . Zerknij na jej portfolio i oceń :) Odpowiedz Link
megi_m Re: najlepszy fotograf wg Was 05.02.07, 09:29 najlepszy fotograf to Artur Zomer www.fotograf.fr.pl robi piekne oryginalne i niepowtarzalne zdjęcia (uwieczniał juz śluby u kilku moich znajomych i wszyscy byli zadowoleni). u brata tez i teraz moja kolej... Odpowiedz Link
fotoziutek Re: najlepszy fotograf wg Was 13.02.07, 00:10 Witam! Zerknijcie proszę na moją ofertę. www.fotoziutek.isx.pl Ewentualne uwagi też będą mile widziane... Odpowiedz Link
c_justynka Re: najlepszy fotograf wg Was 11.01.08, 15:16 Mam pytanie dotyczące pana Artura Zomera. Bardzo podoba mi się jakość zdjęć, które robi. Na jego stronie internetowe jest jednak sporo ujęć, w których ja siebie nie wyobrażam - tzn.bardzo śmiałych. Ciekawa jestem na ile te ustawienia są sugerowane a na ile to po prostu zgodne z życzeniami danych par. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym fotografem? Odpowiedz Link
aniaania77 Re: najlepszy fotograf wg Was 23.10.07, 23:51 Najlepsza jest Monika Wasylewska, bo u mnie robiła :P Zresztą zobaczcie sami: www.monikawasylewska.com Pa Odpowiedz Link
ania2815 Re: najlepszy fotograf wg Was 17.01.08, 09:04 my ślub mieliśmy w sierpniu 2008 zdjęcia robił Pan Embinger ze studia 2f z lublina www.2f.com.pl bardzo ładne, film dostaliśmy od Józka ze studia wera-mix www.wera-mix.ovh.org nie widziałam lepszego i nie jest drogi (Stosunek ceny do jakości).Polecam obie te firmy, grał zespół AWERS z Łęcznej też z czystm sumieniem mogę polecić. wesele mieliśmy w Bogdance duża i ładna sala Odpowiedz Link
tusia-wroc Re: najlepszy fotograf wg Was 16.02.08, 09:29 Polecam pana Filipiaka dziala na terenie całej Polski a fotki ma naprawde niesamowite www.arfi.iportfolio.pl Odpowiedz Link
niunieczka24 Re: najlepszy fotograf wg Was 25.02.08, 23:26 my też będziemy mieli foty właśnie robione przez fotografów ze studia 2f:)bardzo się cieszę bo zdjęcia robia naprawdę boskie:) fakt cena duża ale myślę że warto bo my zrezygnowaliśmy z kamerzysty:) a poza tym chcemy fotoksięgę,która wygląda poprostu bajkowo i przynajmniej mam pewność,że żadne zdjęcie się stamtąd nie odklei ehhh:))) Odpowiedz Link
se-na Re: najlepszy fotograf wg Was 15.06.08, 20:10 Jakub Osiński - super zdjęcia i fajna atmosfera podczas sesji, a to podstawa :) Bywa ciężko z wolnymi terminami, ale warto próbować!!! Adres stronki: www.kubaosinski.com Odpowiedz Link
z.nieba.spada.deszcz Re: najlepszy fotograf wg Was 22.07.08, 13:07 Bardzo polecam Jaśka Łuszczki :) Strona: www.thejester.eu Świetny kontakt, z łatwością dopasowuje sie do klimatu slubu i wesela. U nas robil zdjecia z przygotowania do slubu, w kosciele i z wesela, i poprosilimsy o plytke ze wszystkimi zdjecia (bez odbitek), tak ze sami sobie wydrukujemy, co chcemy. I wyszly naprawde super! :)) i raczej nieduzo bierze. (my placilismy 600 zl) Pozdrawiam wszystkie panny mlode! :) Szczesliwa zona. :) Odpowiedz Link
sylwia-kruk Re: najlepszy fotograf wg Was 31.07.08, 21:57 Polecam fotografa Grzogorza Ciepiela. Robi świetne zdjęcia, pracuje na najlepszym sprzęcie. Jestem wizażystką i pracowałam z nim przy sesjach zdjęciowych, a także przy sesjach ślubnych. Jest profesjonalistą i zna się na rzeczy: www.ciepiel.pl . Odpowiedz Link
zxcde3 Re: najlepszy fotograf wg Was 21.09.08, 15:18 Mogę dodać od siebie adresy 27 fotografów: www.hejwesele.lublin.pl/2/2.html Odpowiedz Link
kaszczepanska Re: najlepszy fotograf wg Was 11.10.08, 18:45 polecam spuki.wordpress.com/ Odpowiedz Link
kataket Re: najlepszy fotograf wg Was 01.12.08, 22:35 To i ja polecę kogoś - www.wojtekwitek.pl Sprawdzony. Odpowiedz Link
gosiakaminskaa www.marcinkaminski.eu 21.10.08, 12:30 polecam fotograf slubny www.marcinkaminski.eu Odpowiedz Link
dominika.only Re: najlepszy fotograf wg Was 02.12.08, 19:53 Najlepszy fotograf-Tomasz Kaczyński z Lubartowa.Profesjonalne,piękne zdjęcia z przygotowań,błogosławieństwa,ślubu i wesela,a także przecudna sesja w bardzo przystępnej cenie.Do tego mnóstwo cennych rad i wskazówek oraz bardzo miła atmosfera. Odpowiedz Link
kaor Re: najlepszy fotograf wg Was 12.08.09, 09:54 A ja polecam Pana Jacka Orzeł. Jest profesjonalistą a do tego ma fajowe poczucie humoru. Sesje u niego to przyjemność a ceny konkurencyjne w porównaniu do Zomera. Zerknijcie i poogladajcie ; www.fotografia-slubna.lublin.pl pOzdrawiam KAsia Odpowiedz Link
ezaljash Re: najlepszy fotograf wg Was 20.08.09, 22:34 Warto też odwiedzić studio w Lublinie na ul Fabrycznej 13, dość ciekawe zdjęcia studyjne i nie tylko studyjne. Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: najlepszy fotograf wg Was 23.08.09, 12:54 Zomer i nikt inny :) To elita Lubelskich fotografów i jako jeden z nielicznych jest tani :) www.zomer.pl gorąco polecam. Pan jest mega sympatyczny i na prawdę wie co robi, tylko trzeba dużo wcześniej terminy klepać ;) Odpowiedz Link
foto-marwex POLECAM FOTO-MARWEX, 14.09.09, 01:45 Cześć! Jeśli szukałabyś fotografa-to mogę ci polecić firmę, która nam robiła zdjęcia z całego ślubu i film. Zdjęcia wyszły naprawdę przepieknie a film nie jest nudny-więc często z mężem z sentymentem do niego wracamy. Warto mieć kogoś z sprawdzonego, by się nie rozczarowac. Nie wiem jak u nich z terminami, ale są dobrzy I jesli się u nich załapiesz to pewnie tak jak ja otrzymasz śliczne zdjęcia ze swojego ślubu. ICH STRONKA: www.foto-marwex.cdx.pl Mężatka od 3 miesięcy Karolka i Marek :) Odpowiedz Link
kaszczepanska Re: POLECAM FOTO-MARWEX, 27.10.09, 18:00 foto-marwex napisał: > Cześć! > > Jeśli szukałabyś fotografa-to mogę ci polecić firmę, która nam robiła zdjęcia z > całego ślubu i film. Zdjęcia wyszły naprawdę przepieknie a film nie jest > nudny-więc często z mężem z sentymentem do niego wracamy. Warto mieć kogoś z > sprawdzonego, by się nie rozczarowac. Nie wiem jak u nich z terminami, ale są > dobrzy I jesli się u nich załapiesz to pewnie tak jak ja otrzymasz śliczne > zdjęcia ze swojego ślubu. > > ICH STRONKA: www.foto-marwex.cdx.pl > > Mężatka od 3 miesięcy Karolka i Marek :) i znów to samo...nazwa firmy = autor.... Odpowiedz Link
muzmuz Re: najlepszy fotograf wg Was 28.09.09, 12:31 Zapraszam do www.dwawilki.pl Krzysztof Stępniak Odpowiedz Link
mkacejko Re: najlepszy fotograf wg Was 02.10.09, 14:15 Witam, jestem początkującym fotografem. Chcę powiększać moje portfolio, dlatego oferuję wykonanie zdjęć ślubnych jako drugi (pomocniczy) fotograf. Zdjęcia z przygotowań, ślubu, wesela, oddzielny plener. Cena tylko 150 zł. Moje portfolio: www.flickr.com/photos/mkacejko/ . Zapraszam! m.kacejko@wp.pl Odpowiedz Link
kaszczepanska Re: najlepszy fotograf wg Was 11.10.09, 23:04 polecam stronkę www.robertrossa.pl ostatni ślub i wesele zakończył się brawami i serdecznymi uściskami od gości dla fotografa;) wiem, bo byłam, tez ściskałam:) Odpowiedz Link
vodkatini.martini Re: najlepszy fotograf wg Was 19.10.09, 22:43 Bezzaprzeczalnie najlepsi z Lublina są Wasylewscy www.swiatwasylewskich.pl/, niestety nie należą do najtańszych Odpowiedz Link
sun1983 Re: najlepszy fotograf wg Was 30.11.09, 14:48 swoje zdjęcia, niestety tylko plenerowe ponieważ fotograf nie dysponował już wolnym terminem w dniu naszego ślubu robiliśmy u Cezarego Zielińskiego www.fotograflublin.pl, zdjęciami jesteśmy zachwyceni, i gdybym miała decydować ponownie to napewno zdecydowałabym się na tego fotografa. Odpowiedz Link
szpila5 Re: najlepszy fotograf wg Was 02.12.09, 21:45 ja polecam tego fotografa: www.lukaszgniadek.pl Odpowiedz Link
artelilia Re: najlepszy fotograf wg Was 08.12.09, 23:23 Widziałam na targach ślubnych zdjęcia Wojtka Korneta, są naprawdę urocze. Tu namiary na jego blog kornet.art.pl/blog Odpowiedz Link
1959teresa Re: najlepszy fotograf wg Was 16.03.15, 15:35 Nam zdjęcia ślubne robił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link
1959teresa Re: najlepszy fotograf wg Was 16.03.15, 15:49 Nam zdjęcia ślubne robił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link