aania.w 14.07.09, 11:28 Czy ktoś z Was posiada jakieś opinie o zespole muzycznym VOLARE BAND? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aania.w Re: Volare Band 18.07.09, 11:21 Czy na prawde nikt nie ma żadnej opini na temat powyższego zespołu? Odpowiedz Link
zakreconapl Re: Volare Band 30.07.09, 12:02 Ja miałam z nimi nie miłe przejście, bo rezerwowałam sobie termin(a był wolny bo dzwoniłam w dniu kiedy zaczęli dopiero przyjmować rezerwacje na następny rok i zapewniali, ze jeszcze wszystkie terminy maja wolne) ,umówilam się już z zespołem na podpisanie umowy a tu okazało się ze w ostatniej chwili facet zadzwonił i mówi, ze niestety ale zaszła pomyłka i już z kimś innym podpisali na moja datę umowę ;/ i cóż trzeba było szukać dalej;/ aczkolwiek polecili mi zespól www.picardoband.pl i z tym już wszystko mam załatwione mam nadzieje ze ten zespół spisze się na medal;] Odpowiedz Link
zakreconapl Re: Volare Band 30.07.09, 12:34 Ale to jedyne moje zastrzeżenia co do zespołu volare band bo z tego co słuchałam ich dema to tez mi się podobali. Konkretniej może napiszą Ci osoby które były na ich weselu i się bawili przy ich muzyce. Ja teraz liczę na zespół Picardo Band bo też ładnie śpiewają. Mam nadzieje ze nasi goście będą się dobrze bawili przy ich muzyce do samego rana:] Odpowiedz Link