Dodaj do ulubionych

Piłka i Fablok :-)

04.03.06, 22:41
Interesuje się ktos z forumowiczów piłką nożną? Fablokiem? Piłką ręczną?
Pamięta ktoś czasy gry Fablokuw pierwszej lidze piłki ręcznej? Albo grę
Fabloku w śląskiej 4-tej a później 3-ciej lidze? :-)

Jak tak to moze jakieś ciekawe informacje posiada ;)
Obserwuj wątek
    • chani-nr1 Re: Piłka i Fablok :-) 04.03.06, 23:28
      mój sąsiad z domu obok:) chyba nawet kiedys grywał albo jeszcze grywa w nogę,
      ale gdzie to nie wiem...
    • hiryu Re: Piłka i Fablok :-) 05.03.06, 12:32
      Z takim tematem tutaj to raczej będę osamotniony... Lekka przewaga kobiet na
      forum ;-)
      • znowuniedziela Re: Piłka i Fablok :-) 05.03.06, 14:05
        hm...u mnie w domku jest kilku piłkarzy-teść grał zawodowo-siersza,mąż grał
        zawodowo-siersza,szwagier gra zawodowo-ale gdzie ,tego nie wiem,chyba tez w
        sierszy albo gdzies indziej w Trzebini,synek gra w domu;)
      • usx Re: Piłka i Fablok :-) 27.03.06, 19:04
        Ja oczywiscie lubie pograc w noge ale w Chrzanowie nie gram bo nie ma z kim, jak bylem maly to grano u mnie za blokiem dosc czesto ale niestety sasiedzi skutecznie zwalczyli na rzecz trawnika ten sport w srod dzieci i mlodziezy i tak teraz juz sie u nas na podworkach tego nie praktykuje...
    • kolcenumberone Re: Piłka i Fablok :-) 05.03.06, 14:30
      Piłka nożną w tym kraju interesuje bardzo wiele osób ... teraz taka moda, a od
      kiedy zaczęli pokazywać zbliżenia pięknych piłkarzy to kobitki jak juz nie na
      piłkę nożną to na ładne pyszczki popatrzeć skłonne. Szczerze powiedziawszy to
      im nawet nie przeszkadza , kto z kim gra , ani kto komu dokopie. To im się
      chwali , bo od razu widać, ze nasze kobietki pazerne nie są , a na coś ładnego
      i owszem popatrzą :))
      Czasów, o ktorych mówisz nie pamiętam ... a szczypior rzadko się oglada...\\
      Piłka nożna zawsze
    • ann_alice Re: Piłka i Fablok :-) 09.03.06, 18:17
      Tak właściwie, to mecze piłki nożnej zaczynają mnie nudzić średnio w pięć minut
      po rozpoczęciu. Nudzi mnie oglądanie jak ganiają z jednej połowy boiska na
      drugą wydzierając sobie piłkę. Jak dzieci w przedszkolu...;)

practice what you preach...
      • hiryu Re: Piłka i Fablok :-) 09.03.06, 19:21
        No widzę złe podejscie do piłki ;) Ale nie dziwię się bo mnei nudzi np. tenis :D
        • chani-nr1 Re: Piłka i Fablok :-) 10.03.06, 21:16
          a ja wole siatkówkę, pływanie i kajaki... aha i rower
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka