31.03.07, 14:56
Cześć dziewczyny . Tak dziś pięknie i słonecznie i między myciem jednego a
drugiego okna zatęskniłam za wakacjami i morzem. My bardzo kochamy morze i
nasze dzieci też , a jak u was gdzie spędzacie wakacje ? A może już macie
zaplanowane tegoroczne wyjazdy ?
Obserwuj wątek
    • forumadegie Re: WAKACJE 01.04.07, 13:05
      kocham góry ale teraz jeździmy nad morze, dla Lidki, w tym roku do Unieścia.
      Ostatnio trochę nam się życie komplikuje, parę decyzji jest do podjęcia o
      zasięgu parę lat do przodu (jakaś wróżka y sie przydała hehe) i wybór miedzy być
      a mieć i nerwowo sie zrobiło, wiec nawet nie tyle marzę o wakacjach co o
      ustaleniu paru spraw i spokoju wewnętrznym
    • minkapinka Re: WAKACJE 01.04.07, 14:14
      Wakacje zaczynamy juz na przełomie kwietnia i maja - jedziemy do Paryza. Później
      prawdopodobnie nad morze do Białogóry, bo córa uwielbia tam jeździć. A na sam
      koniec, prawdopodobnie we wrześniu, pojedziemy nad ciepłe morze.
      • ola_mk Re: WAKACJE 02.04.07, 10:02
        My już w maju jedziemy nad nasze morze,a w wakacje mąz chce jechać gdzieś
        dalej,może do Chorwacji.Ja się jeszcze zastanawiam,mam trochę obaw jeśli chodzi
        o wyjazdy za granicę z chłopakami bo często chorują,zwłaszcza młodszy (20
        miesięcy).W kazdym razie już myślimy i planujemy smile
    • panga7 Re: WAKACJE 02.04.07, 13:49
      A nam tak jakoś wychodzi że co roku do Jastrzębiej jeździmy. Mamy tam takie
      fajne miejsce na uboczy , dzieciakom się bardzo podoba że nie chcą zmian i tak
      się kończy . Mnie trochę na zachodnie wybrzeże ciągnie bo kiedyś wakacje w
      Pogorzelicy spędzałam , ale na razie nie wychodzi , i lądujemy tam gdzie zawsze .
      • raczek1984 Re: WAKACJE 25.07.07, 11:12
        Hej,a my byliśmy w te wakacje w Zakopanym,a resztę lata jesteśmy w
        domciu.Szkoda,że pogoda jest w kratkęsad,ale może uda się jeszcze wyskoczyć na
        basensmile)))
    • asia9915 Re: WAKACJE 25.07.07, 20:42
      Ja jadę dopiero w sierpniu - blisko Krakowa czyli do Szczawnicy (mam w domu
      niemowlaka i nie chcemy za dalekiej trasy)
      • heca7 Re: WAKACJE 25.07.07, 23:24
        Byliśmy właśnie nad morzem,w Sarbinowie. Ale była jazda w 5- tkę. My, Ala-
        5lat,Nikodem 2-lata, Wiktor-4m.
    • ewapoznan Re: WAKACJE 31.07.07, 09:47
      My już jesteśmy po........niestety. W ubiegłym roku byliśmy 2 tygodnie w górach
      więc w tym roku wypadało odwiedzić morze.Dojazd był paskudny akurat
      zapowiedziano w TV kilkudniowe upały więc po kilkunastodniowych opadach wszyscy
      na hura w te pędy kierunek wybrzeże - korki paskudne. Ale opłacało sięsmile)))
      Młody bardzo zadowolony , generalnie nie ma jeszcze wyrobionego zdania czy woli
      morze, góry, jeziora, cieszy się na każdy wyjazd.
      • joma24 Re: WAKACJE 31.07.07, 11:05
        a my przed smile nasz synek zlaiczył juz co prawda morze _ jastrzebia górę z
        dziadkami (było super) , teraz jest w Górkach Tatrach z drugimi dziadkami (w
        tym roku się chłopakowi poszczęscilo) a my we wrześniu ruszamy do Włoch ! nasze
        dziecko uwielbia wyjezdżac, móglby byc caly zcas w drodze ! smile
    • ese Re: WAKACJE 08.08.07, 14:44
      My właśnie wróciliśmy z nad morza, dzieciaki zachwycone, pogoda była, tylko woda
      zimna, ale to im zupełnie nie przeszkadzało!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka