pmdot 26.08.03, 11:10 Poszukuję lekarzy, szpitali, ośrodków i t.p. zajmujących się leczeniem otyłości u dzieci. Najchętniej w Warszawie, ale może być gdziekolwiek w Polsce. Czy ktoś ma jakieś namiary? Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eMKa Re: leczenie otyłości u dzieci IP: *.iczmp.edu.pl 26.08.03, 13:07 znajdz oddzial endokrynologii dzieciecej, poradnie dietetyczna, lub cos w tym stylu, w CZD powinno być wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
pmdot Re: leczenie otyłości u dzieci 26.08.03, 13:31 eMKa, dziękuję za radę, już tam dzwoniłam, rzeczywiście się tym zajmują. Jeżeli ktoś ma kontakt także do jakichś innych ośrodków, to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza2 Re: leczenie otyłości u dzieci IP: *.k.mcnet.pl 28.08.03, 09:57 Na litewskiej w szpitalu przyjmuje pani endokrynolog Grajewska. W poniedzialki po poludniu przyjmuje odplatnie w ramach fundacji. Mozna zadzwonic do szpitala i umowic sie na wizyte odplatną. Albo oczywiście ze skierowaniem przed południem. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: leczenie otyłości u dzieci 26.08.03, 13:44 Mnie leczono w szpitalu w Prokocimiu (Kraków). Byłam także w sanatorium - Śląskim Ośrodku Rehabilitacji dzieci w Rabce. Jak już napisano wcześniej - podstawa to dobry endokrynolog. Odpowiedz Link Zgłoś