nellis84 24.04.10, 23:13 Czy ktoś mi może powiedzieć coś na temat tego miejsca? Ktoś już z was robił tam wesele? Z góry dziękuje za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miisiioo Re: Restauracja Black Jack 24.04.10, 23:24 bylem tam na weselu ! jest: wyśmienicie, smakowicie, profesjonalnie, wesoło!!!serdecznie polecam;) Odpowiedz Link
kacz4 Re: Restauracja Black Jack 25.04.10, 18:28 Witam . Już była mowa o tej sali _ zdania mocno podzielone. forum.gazeta.pl/forum/w,46390,68562562,68562562,restauracja_Black_Jack.html Odpowiedz Link
moni_x Re: Restauracja Black Jack 30.04.10, 14:25 Chciałabym się podzielić moimi wrażeniami z mojego wesela w Black Jacku Wspaniała i życzliwa atmosfera stworzona przez szefową(wielkie dzieki pani Grażynko) , ktora kilkakrotnie podchodziła podczas imprezy i doradzała w sprawach serwisu i godzin wydawania poszczególnych potraw, gdyż były one ustalone w menu jeszcze przed weselem. Wspaniale wyczucie i życzliwość wszystkich pracowników, którym, chciałabym serdecznie podziękować za świetną pracę jaka wykonali. Kuchnia światowej klasy, a coś o tym wiem, bo niedzielne obiady jadam zawsze w innej knajpie. Po prostu cuda na talerzach, wszystko zgodne z menu wcześniej ustalonym. Cena wyjątkowo niska w stosunku do wysokiego poziomu kuchni. Wystrój stołów uroczy w tonacji bordo z białymi płatkami róż i licznymi świecznikami(chciałabym tu podziękować pani Izie za zrobinie wystróju sali). Jedzenia nie zabrakło,co więcej wszystko co pozostało, zostało nam wydane poimprezie ( uczciwa firma, nie wiem czy się to jeszcze gdzieś zdarza?) Wszyscy goście świetnie się bawili ! Jeszcze raz serdecznie dziękuję i gorąco wszystkim polecam. Odpowiedz Link