Dodaj do ulubionych

buty na slub

22.01.11, 19:06
mam pytanie czy wie ktos gdzie mozna kupic wygodne buty slubne no i w miare tanie
Obserwuj wątek
    • malwa8686 Re: buty na slub 24.01.11, 01:25
      Proponuję buty:
      1. Aranci z Jaskrowa www.aranci.pl
      2. firmy Graf która mieści się przy ul. Przestrzennej 35A w Cz-wie www.grafshoes.com.pl
      3. mark shoes z Jaskrowa www.mark-shoes.pl
      4. Zalbut z Rudnik www.zalbut.com.pl

ale myślę że warto szukać też w sklepach które oferują nieślubne klasyczne czółenka, zresztą kolorowe buty ślubne są teraz bardzo modne ;)
      • marta8383 Re: buty na slub 24.01.11, 10:54
        Polecam firmę Aranci z Jaskrowa. Sama kupowałam tam buty na swój ślub i były bardzo wygodne i w przystępnej cenie.
        • natalla7 Re: buty na slub 20.10.14, 11:31
          Ja zamawiałam w inter. sklepie www.casani.pl z Rudnik /k Częstochowy:)
          • joassiaa Re: buty na slub 03.01.17, 20:20
            Ja też zamawiałam ślubne buty w sklepie internetowym www.casani.pl miałam robione na wymiar. Czekałam zaledwie 10 dni.

natalla7 napisał(a):

> Ja zamawiałam w inter. sklepie www.casani.pl z Rudnik /k Częstochowy:)
      • malwa8686 Re: buty na slub 08.04.11, 16:20
        Znalazłam też ciekawe wzory w Faktorze ul. Główna 6 w Witkowicach gm. Kłomnice
      • joassiaa Re: buty na slub 03.01.17, 20:13
        Firmy casani w sklepie internetowym buty robią na miarę na zamówienie www.casani.pl
    • superaniolek Re: buty na slub 24.01.11, 15:22
      w salonie slubnym Sandra na Wolności 17/25 są buciki
      • mrb14 Re: buty na slub 01.12.14, 10:43
        Polecam!!! buty www.markshoes.pl/, w Jaskrowie koło Częstochowy.
        Jest duży wybór i buty są bardzo wygodne.
        Ja wybrałam dla siebie model z kokardką na przodzie, z ekoskóry w kolorze śmietankowym.
        Buty kosztowały 120zł, a na internecie były o 30 zł droższe, buty były gotowe od ręki.
        Moja mama też zamówiła tam buty dla siebie :) Okres oczekiwania 1-2 tyg.

W Jaskrowie jest jeszcze producent butów z satyny Ariaci, też warto zobaczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka