Dodaj do ulubionych

BEATA we Wrzosowie

11.04.11, 16:53
Stoję właśnie przed życiową decyzją o wyborze sali weselnej i w związku z tym mam pytanie do osób, które w nieodległej przeszłości miały okazję bawić się w sali Beata we Wrzosowie: co sądzicie o tej sali, jakości usług, właścicielach etc.? opinie dotyczące tej sali, znalezione na forum są dość pobieżne, więc liczyłabym na obszerniejszą relację:)
Obserwuj wątek
    • klaudia.nowosinska Re: BEATA we Wrzosowie 11.04.11, 17:41
      Bawiłam się na tej sali, ogólnie porządnie, bardzo fajna okolica, jest gdzie usiąść na dworze (sprawdzi się w poprawiny), plac zabaw dla dzieci, jedzenie przyzwoite, ale bez przesady, jadłam lepiej. Jedyny duży minus - ciemna sala. Może teraz coś poprawili, byłam tam dwa lata temu. Znam jeszcze kilka fajnych sal, jeśli Cię interesuje to pytaj.
      • kropelka1984 Re: BEATA we Wrzosowie 11.04.11, 17:54
        Salę oglądałam tydzień temu, widziałam bardziej ekskluzywne lokale ale nie chodzi mi o to, aby ściany kapały złotem tylko o dobrą zabawę i zadowolenie gości. Właściciele proponowali dużo dodatkowych punktów (grill. stół wiejski etc.). Opisz proszę te inne sale:)
        • klaudia.nowosinska Re: BEATA we Wrzosowie 11.04.11, 18:23
          Dobrą zabawę głównie powinna zapewnić orkiestra, zapytaj o to, ostatnio część zespołów wpada w samozachwyt podniecając się swoimi możliwościami wokalnymi i aranżacją utworów zapominając że wesele to głównie zabawianie gości i pełnienie roli wodzireja, wesele to nie studniówka. Ale miało być o salach.
          Bardzo podobała mi się obsługa w Dadze w Czarnym Lesie (pisałam o tym na forum), kucharz genialny, podanie znakomite. Jeśli nie zraża cię surowy wystrój to polecam Yellow w Gnaszynie, sprawdzona ekipa kucharek, goście nie będą narzekać na jedzenie, jeśli lubisz przyjęcie w amerykańskim stylu (stoliki na kilka osób) polecam Rick na Rydza-Śmigłego, całkiem nieźle było w Zornicy w Poczesnej, chociaż słyszałam różne opinie, ja tam byłam dwa razy i było rewelacyjnie. Zawsze dobrze wspominam pałac w Nieznanicach, tam naprawdę można zrobić wesele w biesiadnym stylu i nie zrażaj się dziwnymi opiniami na forach, tam twoi goście będą czuć się znakomicie (jak się przyzwyczają do psów). Jest kilka sal, które mogłabym odradzić, ale nie na ogólnym forum.
      • olekbass Re: BEATA we Wrzosowie 13.07.11, 17:35
        Sala jest bardzo ładna , klimatyzowana z nagłośnieniem podwieszonyn na suficie , fajne światła , jedzenie dobre , a właściciele OK....Polecam!!! Olek z zespołu NO NAME ...
    • czestochowski_chlop Re: BEATA we Wrzosowie 12.04.11, 13:00
      Witam.
      Sala jak sala, jak dziesiątki innych. Jesli masz więcej niż 130-150 osób - lepiej nie możesz trafić. Bardzo dużo miejsca, niezły ogródek, plac zabaw, grill i parking. Jesli masz mniej Gości, to poszukaj takiej sali gdzie setka osób nie zginie i nie rozejdzie się. Jedzenie - norma, to lepsze niż gdzie indziej, tamto nie. Obsługa - ok. Ogólnie w porządku dla wesel powyżej 130-150 osób. Poniżej szukałbym przytulniejszej sali.
      • kropelka1984 Re: BEATA we Wrzosowie 13.04.11, 09:55
        Witam,

a znasz jakieś inne sale? Ja będę mieć ok. 120 osób, może ciut mniej.
    • commentss Re: BEATA we Wrzosowie 19.04.11, 13:08
      Na forum ludzie piszą różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe.
      Jeśli mogę podpowiedzieć to poproś właścicieli aby podali Ci numery telefonu do kilku par, które w ostatnim czasie miały tam przyjęcie. Zadzwoń i poproś o referencje.
      Poza tym podpytaj osoby współpracujące, jeśli masz już wybrane: kamerzysta, fotograf, zespół. Oni powiedzą co widzą od tzw. "kuchni"
      Powodzenia
      • kropelka1984 Re: BEATA we Wrzosowie 19.04.11, 13:25
        Witam,

tak właśnie zrobiłam i dzięki temu mam już salę:) Dziękuję za wsparcie:)
        • ankaya1985 Re: BEATA we Wrzosowie 29.04.11, 15:42
          Ciekawe na jaką sale wkońcu padło;)
          Ja z moim mężem mieliśmy w zeszłym roku we wrześniu własne wesele w "Beacie". Jesteśmy bardzo zadowoleni, a przede wszystkim goście byli zachwyceni, obsługa w 100% spełniała swoje zadanie. Wszystko było podane ciepłe i bardzo smaczne. Właściciele bardzo kontaktowi, w przypadku wątpliwości i pytań odpowiadają i doradzają - bo nie jedną taką imprezę mają za sobą, a my z mężem wszystko załatwialiśmy sami więc mieliśmy kilka pytań i wątpliwości.
          Co do sali to dla nas nie była za ciemna(jak wcześniej ktoś to napisał), a wręcz odwrotnie - oświetlenie które tam jest dodaje niesamowitego klimatu weselu. Zdjęcia są bardziej barwne, a film z przyjęcia ciekawszy. My jesteśmy bardzo zadowoleni, jeżeli ma ktoś wątpliwości i pytania to piszcie na adres gazetowy albo a.bartnik@poczta.pl chętnie udzielę odpowiedzi;)
          Pozdrawiam Ania
      • tiramisu86 Re: BEATA we Wrzosowie 27.06.11, 22:24
        Mam pytanie odnosnie liczby gosci. Czy rzeczywiscie na 100 osób ta sala jest zdecydowanie za duza???? chcialabym poznac wasze opinie, poniewaz w przyszlym roku bedzie tam moje wesele wlasnie na ok 105 osob. Bardzo nam sie z narzeczonym ta sala podoba i na nią sie zdecydowalismy:) mysle ze 100 osob to nie za malo na ta sale, ale prosze bardzo o opinie. z gory dziekujemy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka