Dodaj do ulubionych

Dj czy zespół

13.02.12, 19:01
Witam.
Jakie macie zdanie na temat Dj-ów na weselach?? W przyszłym roku biorę ślub i mam problem z wyborem dj lub zespół. Jeśli znacie godny polecenia zespół bądź dj-a to proszę o namiary. Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • gumisia133 Re: Dj czy zespół 15.02.12, 10:07
      Dzięki na pewno zapoznam się z ofertą :)
    • eva86eva Re: Dj czy zespół 19.02.12, 11:46
      My również zastanawialiśmy się nad wyborem dj czy zespołu trochę szukaliśmy .Jeżeli chodzi o zespół to trzeba mieć naprawdę dobry zespół a tych zespołów jest nie wiele i mają zazwyczaj już wszystko zajęte dlatego my wybraliśmy dj na nasze wesele .Uważamy ze lepszy dj niż słaby zespół.Plusy dj to nieograniczony repertuar,dłuższe bloki muzyczne zarazem krótkie przerwy ,prowadzenie takie same jak z zespołem ,oryginalne wykonanie utworów 100 % bez fałszów .

EWA
      • gumisia133 Re: Dj czy zespół 19.02.12, 13:28
        eva86eva czy mogłabyś mi coś na temat dj-a napisać tzn. mniej więcej koszt, czy organizował jakieś zabawy dla gości i jak się spisał na Waszym weselu, jeśli oczywiście miało ono już miejsce.
        Pozdrawiam
        • eva86eva Re: Dj czy zespół 19.02.12, 14:57
          Mamy wesele w czerwcu tego roku .Dj polecali nam znajomi którzy byli na weselu które prowadził i byli bardzo zadowoleni .Wesele prowadził jako dj -wodzirej prowadził konkursy i zabawy taneczne dla gości ,fajny repertuar muzyczny dla starszych i dla młodych
          Jak byś chciała to podaj e-mail to ci mogę podać namiary na naszego dj
          Ewa
          • gumisia133 Re: Dj czy zespół 20.02.12, 19:33
            Będę wdzięczna. Mój adres www.misia@onet.pl
            • eva86eva Re: Dj czy zespół 22.02.12, 20:23
              gumisia133 napisała:

> Będę wdzięczna. Mój adres www.misia@onet.pl

To nr do naszego dj 605-544-248
              EWA

• odi26 Re: Dj czy zespół 01.03.12, 20:50
        Zapraszamy do zapoznania sie z nasza oferta www.walterband.pl ......Zgadzam sie z Panstwem ,ze lansujace sie zespoly ok (80%) maja klopoty z jez.angielskim,oraz z wykonaniem muzyki zblizonej do oryginalu,poniewaz traktuja wesela jak sobotnia odskocznie urwania sie od zony i dzieci ,oraz okazje do napicia sie alkoholu i zabawienia na Waszej waznej uroczystosci i na Wasz koszt.Wiekszosc z nich to na co dzien slusarze,malarze,piekarze,etc.(nie ublizajac ludziom wykonujacym ten zawod),ale niech kazdy zajmie sie tym co potrafi i nie odbiera zajecia ludziom z branzy muzycznej.Spytajcie ich o termin wesela w srodku tygodnia.Wiekszosc odmowi, bo w tym czasie pracuja w innych zawodach nie zwiazanych kompletnie z muzyka. Zastanowcie sie,czy od takich ludzi powinniscie wymagac znajomosci aranzacji muzyki i poprawnego jej wykonania??? To dzieki tym partaczom moi Drodzy wiekszosc par mlodych wybiera DJ-a,zamiast wybrac dobry zespol muzyczny.Uwierzcie mi, dobrych zawodowych zespolow nie majacych jeszcze zlecen jest wiele,poszukajcie dobrze,nie sugerujcie sie wrazeniami innych par mlodych, poniewaz sa niejednokrotnie niezgodne z prawda.Zaufajcie wlasnej intuicji.Kto szuka...ten znajdzie.
        Pozdrawiam wszystkie pary mlode.
    • stolarkaa Re: Dj czy zespół 01.03.12, 20:05
      Ja jestem zdecydowana i na swój ślub wybieram dj`a. Nie podoba mi się muzyka wykonywana przez te weselne zespoły, gdzie nawet po angielsku poprawnie nie potrafią zaśpiewać tylko tworzą jakieś własne słowa:) Mam już wybranego dj`a. Byłam na kilku imprezach, które robił i jest profesjonalny. Namiar: Łukasz 504 140 610. Pozdrawiam cieplutko
      • odi26 Re: Dj czy zespół 01.03.12, 20:53
        Zgadzam sie z Panstwem ,ze lansujace sie zespoly ok (80%) maja klopoty z jez.angielskim,oraz z wykonaniem muzyki zblizonej do oryginalu,poniewaz traktuja wesela jak sobotnia odskocznie urwania sie od zony i dzieci ,oraz okazje do napicia sie alkoholu i zabawienia na Waszej waznej uroczystosci i na Wasz koszt.Wiekszosc z nich to na co dzien slusarze,malarze,piekarze,etc.(nie ublizajac ludziom wykonujacym ten zawod),ale niech kazdy zajmie sie tym co potrafi i nie odbiera zajecia ludziom z branzy muzycznej.Spytajcie ich o termin wesela w srodku tygodnia.Wiekszosc odmowi, bo w tym czasie pracuja w innych zawodach nie zwiazanych kompletnie z muzyka. Zastanowcie sie,czy od takich ludzi powinniscie wymagac znajomosci aranzacji muzyki i poprawnego jej wykonania??? To dzieki tym partaczom moi Drodzy wiekszosc par mlodych wybiera DJ-a,zamiast wybrac dobry zespol muzyczny.Uwierzcie mi, dobrych zawodowych zespolow nie majacych jeszcze zlecen jest wiele,poszukajcie dobrze,nie sugerujcie sie wrazeniami innych par mlodych, poniewaz sa niejednokrotnie niezgodne z prawda.Zaufajcie wlasnej intuicji.Kto szuka...ten znajdzie.
        Pozdrawiam wszystkie pary mlode.
    • koniowaty3 Re: Dj czy zespół 02.03.12, 11:31
      Zdecydowanie podzielam zdanie poprzednika [Odli26].
      Zaglądam czasami na to forum i ogarnia mnie coraz większa żenada. Wiele zepołów z którymi czasami się spotykałem cały czas się tutaj lansuje jako "Bóg wie co".
      Co chwile zapraszaja na swoje stronki i piszą same superlatywy , jako niby zadowoleni klijenci .
      Przeciez to WIELKA bzdura. Dobre zespoły sie tu nie reklamują bo maja terminy zajęte. Te wszystkie posty to słabiutka konkurencja i czesto amatorzy którzy nic nie wiedza o muzyce. Zakładaja małe składy i graja tylko z MIDI i Mp3 zaniżając w ten spoób rynek muzyczny i zabierając prace prawdziwym muzykom. LUDZIE NIE DAJCIE SIE TAK ŁATWO OMAMIĆ.
      Nawązując do tematu.
      Drogie przyszłe pary młode [ jeśli jeszcze takie tu zaglądaja] jesli chcecie sie dobrze bawić na swoim weselu to niestety , ale musicie poszukać dobrych zespołów w innych miejscach i niestety musicie za nie troszke zapłacić. Z zespołem [dobrym] to nie tak jak w Tesco ''Dużo i tanio''
      Reasumujac.
      Jesli miałbym wybrać na swoje przyjęcie jeden z tego typu opisanych przez mnie słabych zespołów to zdecydowanie WYBIERAM Dj. Nie bede musiał słuchąć fałszujących wokalistów/wokalistek i patrzec na beznadziejnych udawaczy stojacych przy nie podłaczonych instrumentach.

• gumisia133 Re: Dj czy zespół 06.03.12, 16:20
        Bardzo Wam wszystkim dziękuję za opinie :) bardzo jest to dla mnie ważne. Czytając Wasze wypowiedzi faktycznie zaczynam skłaniać się ku dj-owi. Z zespołami różnie bywa, często wokal partaczy wszystko (oczywiście nie chodzi mi o wszystkie zespoły, nie chcę tu uogólniać). Gdyby ktoś trafił na super rewelacyjnego dj-a to proszę o namiary na adres www.misia@onet.pl
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka