Dodaj do ulubionych

Ide na rower ale nie sam:-)))

09.07.05, 13:03
Obserwuj wątek
    • konrado80 ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? ;) 09.07.05, 13:08

• psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:08
        ja tez ide z kolezanka, tylko jej maz musi mi detke wymienic:)
        • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:09
          to moze sie stykniemy gdzies? ;))
          • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:13
            my dopiero wieczorem, ja jeszcze musze wymienic ta detke, bo wczoraj kupiłam z
            krzywym wentylem i sie napompowac nie da. jak pech to pech:))))
            • wietka Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:28
              Albercik w rain mana chyba chce się zmienić,
              deszczyk sobie pada i pada...
              • trzpiot_1 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:29
                Dla Albercika to pewnie pestka, ma przecież kask strażacki i pelerynę :)
                • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:32
                  jako strazak pewnie ma jeszcze trąbke;))
                  • trzpiot_1 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:33
                    Tak, a i do trąbienia on chyba pierwszy ;))
                    • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:34
                      :)
              • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:31
                a w Krakowie delikatna burza i deszczyk, fajnie:)
                • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:32
                  to juz sie nie spotkamy na tym rowerze ;)
                  a i u nas tez siakies takie dziwne chmury naszly :>
                  • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:32
                    a czemu?:)
                    • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:34
                      a czemu co? ;)
                      miedzy Warszawa a Krakowem troche jest :))
                      • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:35
                        :) tylko niewiele ponad 300 km;)
                        • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:37
                          to w polowie drogi? :)
                          • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:38
                            przykro mi, rower do auta mi sie nie zmieści:)
                            • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:39
                              a kto mowil o aucie :P
                              miala byc rowerowa wyprawa :))
                              • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:40
                                co Ty, ja to tylko turystycznie z kolezanka po parku na Klinach:))
                                • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:41
                                  hehe ;)
                                  to jak teraz wyjedziecie, to wieczorkiem sie stykniemy :)))
                                  • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:43
                                    telepatycznie;))
                • wietka Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:32
                  jakie fajnie?
                  zamiast spędzać weekend na łonie, muszę przed komputerem;)
                  • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:33
                    a czy ktos Cie do niego przywiązał?:))
                  • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:35
                    a kto Ci kaze?
                    przeciez mozesz wziasc parasol w reke i wyjsc na spacer ;)
                    • wietka Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:36
                      muszę bo chcę;)
                      • konrado80 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:37
                        nie chcem ale musze :))
                      • psychopata.z.borderline Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 13:37
                        a ja w związku z deszczem będę musiała spełnic swoje marzenie:) zobaczyc
                        deszczowy Londyn wiosna (zamierzam w przyszym roku jak dobrze pójdzie):)
                        • albercik7 Re: ja tez ide, ale sam, chyba ze ktos ma ochote? 09.07.05, 15:44
                          a ja juz wrocilem bo synek chce spac no i troche przemoklismy ale jak sie wyspi
                          to za jakies 2 godziny dalej na rowerek tym razem mamy spotkanie na lotnisku
                          bedziemy w pilke grac i kopac sie po nogach :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka