Dodaj do ulubionych

dom weselny w Gidlach

20.01.13, 11:19
Witam,
jestem zainteresowana zorganizowaniem wesela w Gidlach (restauracja dom weselny Gidle), jednak nie mogę znaleźć żadnej opinii na temat tej sali. Wiem jak wygląda, ale nie wiem czy dobre jedzenie, jaki właściciel, czy profesjonalna obsługa kelnerska? Będę wdzięczna za szczere opinie kogoś kto tam był lub organizował wesele.
Obserwuj wątek
    • moranthia Re: dom weselny w Gidlach 27.01.13, 20:35
      Ja byłam tam gościem na weselu. Sala super, urocze te stoliki :) Jedzenie również bardzo smaczne. Najbardziej urzekła mnie, jako wytrawnego herbaciarza, cały czas dostępna na stolikach herbata i kawa w takich podgrzewanych czajniczkach. Aż sobie sama taki zakupiłam do domu. Obsługa kelnerska na wysokim poziomie. Było to jedno z lepszych wesel, na jakich byłam. Nie wiem jak to wyglądało ze strony gospodarzy, ale jako gość byłam bardzo zadowolona.
    • szaluniema22 Lokal Gidle 13.12.13, 19:50
      Witam Ja bylam na kilku weselach w gidlach i musze stwierdzic ze wszystko bylo w jak najlepszym porzadku oprocz obslugi...Kelnerki,co widac na pierwszy rzut oka,nie wiedza raczej co to profesjonalna obsługa,mogłyby się wiele nauczyc i mam nadzieje ze kierownik tego lokalu wysle panie na jakies szkolenia,zero kultury,wyglad tez pozostawia wiele do zyczenia,to nie obora tylko lokal,reszta raczej pozostaje bez zastrzezen.Pozdrawiam
      • vipia6 Re: Lokal Gidle 29.12.13, 12:50
        Lokal na wysokim poziomie, smacznie, obsługa kulturalna i sprawna. Współpraca z personelem wzorowa. Polecamy

www.zespolmuzycznyvip.pl
      • monikahela Re: Lokal Gidle 17.01.14, 19:21
        Witam
        Ja jako kelnerka pracująca w tym lokalu jestem ciekawa co konkretnie ma Pani nam do zarzucenia. Bo może coś umyka naszej uwadze?To jak wygląda stół przy którym siedzi gość w trakcie trwania wesela w dużej mierze zależy od niego samego.Z naszej strony jest wszystko doniesione zawsze na czas ( kawa, herbata, dania gorące , wódka i napoje) i staramy się jak najczęściej wymieniać sztućce i talerze.Co do naszej prezencji ...hmm trudno żeby każda kelnerka wyglądała jak miss Polski. Po każdym weselu jak i innych imprezach jesteśmy chwalone przez rodziców , Państwa Młodych jak i pozostałych gości a naprawdę obsługujemy ludzi z różnych sfer. W naszym lokalu odbywa się ponad 30 przyjęć weselnych rocznie i dotąd nigdy nie spotkałam się z negatywnym komentarzem , wiadomo że wszystkim się nie dogodzi.Oburzona jestem tym że pisze Pani o naszej " zerowej kulturze" hmmm.. to pozostawię bez komentarza bo brakuje mi słów. Mam nadzieję że wszystkie osoby zainteresowane naszym lokalem nie potraktują Pani komentarza poważnie i nie zniechęci ich to. Ja zaręczam że obsługa jest zawsze na najwyższym poziomie.
        Pozdrawiam
    • nukos rere 25.07.14, 23:16
      W ostatni weekend bawiłem się na tej sali,i jedno co moge powiedieć,to to ,że było zajedwabiscie.Kelnerki nie dośc,że zasuwały jak należy,to jeszcze umieją tańcować,a jak wiadomo, na wiejskich weselach taniec z obsługą to podstawa podziekowań za ich prace na weselichu.Dzięki kobitki za miłą i elokwentną obsługe.
    • aga154111 Re: dom weselny w Gidlach 22.11.14, 12:30
      Muszę powiedzieć, że byłam w tym roku na trzech weselach na tej sali i nie jestem zadowolona z tej restauracji. Jak można z innego stolika zabrać jedzenie i zanieść na inny stolik. Tak właśnie robią tam kelnerki. Przecież to danie musi być cały czas na wszystkich stolikach. Co z tego, że akurat przy nim siedzą dzieci, m.in moje. To się w głowie nie mieści. Za co tyle kasy się płaci?. Masakra, jakieś cwaniactwo. kelnerki tam jak rękawiczki wymieniają. Co weekend można spotkać inne. Ciekawe co na to urząd skarbowy. Wielki minus.
      • mariusz5618 Re: dom weselny w Gidlach 26.02.15, 19:14
        Lokal położony w pięknej okolicy, pomijając fakt, iż znajduje się obok cmentarza. Jedzenie nawet dobre, chociaż mogłoby być lepsze. Stoliki okrągłe, co teraz jest bardzo modne i funkcjonalne. Jako gość na weselu byłem nie miło zaskoczony zimną herbatą oraz kawą w czajniczkach stojących na stole. Ogólnie sala przeciętna jak na dzisiejsze czasy. Wpisz swoją odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka