2adam1011 14.11.15, 11:17 proszę o opinie o zespole MADAR z Blachowni. jak prowadzą wesele , jak grają itd.. Byliśmy z nimi na sylwestra i było super , ale nie wiemy jak jest z nimi na weselu, chcemy ten zespół na wesele. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwial1107 Re: Zespol MADAR 14.11.15, 12:10 Polecam , naprawdę polecam grali u nas w sierpniu , super bawią , fajnie grają , muzyka dla wszystkich. Grali u nas z polecenia mojej kuzynki , starsi goście ( dziadkowie , babcie) jak młodzież ubawili się jak nigdy . Już wiem że w roku 2017 spotkamy się na trzech weselach. Graja naturalną muzykę , nie tak jak niektóre zespoły- wszystko w rytmie dance . Pozdrawiam Odpowiedz Link
djmosquito Re: Zespol MADAR 16.11.15, 19:49 ... a może jednak DJ? DJ Mosquito ? DJ na wesele (nowa strona) - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl - email: dj@djnawesele.org.pl Odpowiedz Link
bonton3 Re: Zespol MADAR 29.11.15, 11:49 Polecam zespół muzyczny FORTES dobrze zabawiają i oprawią każdą imprezę... a co najistotniejsze... dopasują się do Twojej kieszeni !!! www.fortesband.pl Odpowiedz Link
fortesband Re: Zespol MADAR 29.11.15, 12:21 Zespół muzyczny FORTES z Częstochowy.. Dobra zabawa, dużo energii i niewygórowany koszt. POLECAM !!! tel. 609 55 99 65 lub tel. 723 18 88 21 www.fortesband.pl Odpowiedz Link