anula0402 19.07.07, 21:43 interesują mnie opinie na temat sali Amorek. Czy miał ktos tam wesele? Z góry dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dale5 Re: sala AMOREK 19.07.07, 22:29 byłam tam na wesle w czerwcu, sala ogólnie ładna, ale najwyżej na 80 osób (a i tak jest ciasno, jak wszyscy sa na parkiecie). Jeśli chodzi o jedzenie to smaczne, porcje są bardzo duże. Niestety minusem jest obsługa, właścicielka zatrudnia młodych chłopaków (prawdopodobnie uczniów), którzy nie do końca sobie radzą z obsługą. Jeśli chodzi o właścicielke to jest w porządku, jeśli wszystko jest tak jak ona chce. Plusem jest ładny ogródek przed salą, a ewentualnie jak pada to duza palarnia na holu. Odpowiedz Link
ala.81 Re: sala AMOREK 20.07.07, 06:44 byłam tam na weselu w lutym. Jedzenie bardzo dobre, sala trochę mała więc 70-80 osób to max pomieści.Mam jedynie zastrzeżenia do obsługi. Obsługa nie zbierała pustych butelek ze stołu, a szczególnie jedne kelner wymagał od gości aby pomagali mu zbierać i stawiać naczynia na stole, co uważam za kompletną przesadę. NIe chcieli wydawać z kuchni czystych kieliszków jeśli ktoś zagubił swój. Kawa miała być podawana w filiżankach, była w szklankach. Odpowiedz Link
iisiia Re: sala AMOREK 21.07.07, 10:24 ja rowniez byłam na weselu w amorku w kwietniu tego roku jedzenie pyszne naprawde sala sliczna ale na mala liczbe gosci tam bylo 65 osob i wsam raz !!! obsluga troche nawalala i napewno nie polecam tego zespolu co kierowniczka poleca do bani ale po kilku glebszych wszystko sie zaczyna podobac ale na kasecie jak ogladalismy to do dupy Odpowiedz Link