Dodaj do ulubionych

Sala Yellow

22.09.07, 11:15
Zarezerwowaliśmy termin w sali Yellow w Gnaszynie, ale nie wiem czy
to dobry pomysł. Bardzo nie fajne jest otoczenie tej sali. Czy ktos
sie tam bawił, a jeszcze lepiej czy ktoś tam miał swoje welese.
Prosimy o pomoc. Pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • aaniaimichal Re: Sala Yellow 22.09.07, 13:36
      My bawilismy sie na tej sali na weselu 21 kwietnia tego roku.
      Wesele bylo na okolo 100 osob i nie bylo za ciasno.
      Sala mnie osobiscie sie nie podoba nie tylko z zewnatrz, ale i
      wewnatrz - ale to rzecz gustu, a wiadomo o gustach sie nie dyskutuje.
      Natomiast jedzenie bylo rewelacyjne i przepyszne - gorace, podawane
      szybko i sprawnie przez milych kelnerow i w bardzo duzych ilosciach
      i to napewno zasluguje na duza pochwale z mojej strony.
      Fajnie,ze na podlodze jest parkiet ( stary, bo starry, ale jednak
      parkiet), a nie plytki na ktorych mozna sobie nogi polamac.
      Ogolnie calosc oceniam na 3+ glownie za to jedzenie wlasnie, bo to w
      sumie bardzo wazne na weselach :-)))
      • ewosek Re: Sala Yellow 23.09.07, 13:33
        o jak miło :) Bawiliśmy się na jednej imprezie :)
        a co do sali to mnie też nie za bardzo się podoba, ale olbrzymim
        plusem jest ilość jedzenia - nie mieściło się na stołach i to że
        było bardzo dobre :)pod tym względem to napewno dobry wybór.
    • esther28 Re: Sala Yellow 10.04.08, 12:33
      My też mamy tam wesele w lipcu 2008 roku, może sala nie jest piękna
      ale nie to jest najważniejsze.
      • kamila8027 Re: Sala Yellow 11.04.08, 09:08
        Pare dni temu ogladalam ta sale. Jest okropna z wygladu wewnatrz i
        na zewnatrz. Bylismy tam moze minute i oczywiscie nie wzielismy jej.
        Reszty szczegolow nie znam
        • magda1887 Re: Sala Yellow 05.09.08, 09:50
          guwno wiesz o tej sali my mielismy tam wesele w sierpniu i bylo zajebiscie
          jedzenie bylo wspaniale obsluga super gdybym mogla to bym jeszcze raz tam poszla
          na wesele jest naprawde super a przede wszystkim tanio bo niektore lokale sa
          duzo drozsze i polowe rzeczy trzeba dokupica tutaj wszystko jest w kosztach
          bardzo milo wspominam ta sale i naprawde polecam.
          • magda1887 Re: Sala Yellow 01.10.08, 12:56
            nieprawda kelnerzy sa znakomici przedewszystkim mlodzi i mili u nas co 20minut
            roznosili nowe zastawy i sztucce altanka byla wysprzatana i wszystko zapiete na
            ostatni guzik o nic nie musialam sie martwic naprawde polecam
    • esther28 Re: Sala Yellow 08.09.08, 09:50
      Miałam tam swoje wesele w lipcu b.r. i nikomu bym tej sali nie
      poleciła. Zdecydowaliśmy się na nią ponieważ była niedroga a popza
      tym wiele osób ją sobie chwaliło. Teraz szczerze odradzam -
      pomijając to, że sala jest poprostu nieciekawa z wygladu to obsługa
      zostawia dużo do życzenia. Przez całe wesele goście siedzieli przy
      jednej -już po kilku godzinach - brudnej literatce na napój, jak
      zabrali talerzyk po jakimś posiłku to trzeba bylo czekać ze 40 min.
      aż przynieśli kolejny, na stole nie byo serwetek więc poprosiłam
      jako młoda by kelner przyniółs - to z obrażoną miną doniósł ale na
      innych stołach już nie raczył spradzić czy nie brakuje, a jedzenie
      przeciętne nic specjalnego żeby się zachwycać. Stoliki i krzesła na
      dworze w altance były nie rozstawione a do tego brudne, toalety
      brudne, jedna z klimatyzacji nie działała, a ich barman to jedno
      wielkie nieporozuminie nie potrafił nawet zrobić wściekłego psa,
      itp., itp.... NIE POLECAM!!!!!!!!!1
      • basik85 Re: Sala Yellow 01.09.09, 15:51
        Miałam wesele na tej sali w tym roku. Jedzenie rewelacja - dużo i kiedy by się
        nie poprosiło to kelnerzy przynieśli. Obsługa jest bardzo miła i nie ma z nimi
        żadnych problemów.Cała obsługa wesela była bardzo sprawna, talerze często
        wymienianie i trzeba przyznać że mają bardzo konkurencyjne ceny, wszystko jest w
        cenie.Polecam wszystkim ta sale mimo, że z wyglądu nie jest najlepsza ale tak
        naprawdę nikt nie zwraca na to uwagi ważne że jest dużo jedzenia oraz sprawna i
        miła obsługa.
    • asenata0 Re: Sala Yellow 19.07.10, 21:53
      Witamy wszystkich!
      Mieliśmy wesele w sali ,,Yellow'' 17.07.2010 r. Jesteśmy zachwyceni salą, właścicielem a także obsługą i oczywiście kucharkami(panie spisały się na medal). Sala została wewnątrz odnowiona i wygląda cudownie(nad parą młodą wiszą dwa drzewa które się splatają i tworzą serce-niesamowicie to wygląda). Wesele mieliśmy na 100 osób i wszyscy bez problemu się zmieścili. Kelnerzy biegali co pięć minut i zmieniali talerze i donosili napoje a także inne brakujące rzeczy a poza tym byli bardzo mili i uprzejmi.Byliśmy na wielu weselach ale z taką obsługą jeszcze nigdy się nie spotkaliśmy.Z czystym sumieniem możemy powiedzieć,że chłopaki świetnie sobie poradzili.Właściciel sali-pan Witold to bardzo miły człowiek który nam pomógł ułożyć przepyszne menu a także doradzał nam co zrobić aby wesele jak najlepiej się udało.To człowiek któremu naprawdę można zaufać i na nim polegać.Jedzenie było przepyszne. Goście weselni byli bardzo zadowoleni z tej imprezy. Wszystkim polecamy tą sale. Jeśli planujecie wesele albo inną imprezę to tylko w ,,Yellow''. Uwierzcie nam, że nie będziecie żałować.
      Chcielibyśmy podziękować panu Witoldowi i całej obsłudze za cudowną zabawę i miłe wspomnienia!
      Asenata i David
      • prawdziwy.daro Re: Sala Yellow 02.09.10, 19:48
        Byłem pracownikiem firmy Yellow.
        W lipcu tego roku postanowwiłem skorzystać z ich usług, myśląc, że szef
        potraktuje mnie w sposób
        szczególny. Sptkało mnie niebywałe rozczarowanie, gdyż w dniu mojego wesela
        trwała budowa
        a kierowca auta, które wynająłem nie chciał wjechać na teren Budowy
        (Yellow).
        70% osób mojego wesela byli to goście z Niemiec, których przeraziła ta sytuacja
        i fakt iż do połowy ubrani murarze korzystali wraz z goścmi weselnymi z
        toalety.Obiad i pierwszy taniec zagłusiło nam przerażliwe wiercenie.
        Przestrzegam Was przed różnymi niespodziankami jake może zaoferować szef firmy
        Yellow...... Byłem pracownikiem firmy Yellow.
        W lipcu tego roku postanowwiłem skorzystać z ich usług, myśląc, że szef
        potraktuje mnie w sposób
        szczególny. Sptkało mnie niebywałe rozczarowanie, gdyż w dniu mojego wesela
        trwała budowa
        a kierowca auta, które wynająłem nie chciał wjechać na teren Budowy
        (Yellow).
        70% osób mojego wesela byli to goście z Niemiec, których przeraziła ta sytuacja
        i fakt iż do połowy ubrani murarze korzystali wraz z goścmi weselnymi z
        toalety.Obiad i pierwszy taniec zagłusiło nam przerażliwe wiercenie.
        Przestrzegam Was przed różnymi niespodziankami jake może zaoferować szef firmy
        Yellow......
        • gforys Re: Sala Yellow 03.10.10, 01:15
          Daruś ty jakiś debil jesteś ja odbieram czasem pracownika z tej firmy bo jest moją kucharką i bawiłem się na weselu mojego brata na tej sali,jeszcze swoje wesele tam wyprawie bo jest na tapecie.Pamiętam ciebie ty jesteś ten jedyny koziołek co biega i nie wie co ze sobą zrobić,powiedz lepiej gdzie teraz pracujesz!!!KELNERKU!!!ZA TRZY GROSZE!!!Chętnie z tobą porozmawiam na ten temat.W ogóle to po jaką cholerę ożeniłeś się z Niemką(one są paskudne).Może jestem stronniczy jednak myślę że przeginasz kolego ze swoimi wypocinami!!!
      • kicia0325 Re: Sala Yellow 03.11.10, 19:55
        Absolutnie podpisuje sie pod wszystkimi slowami napisanymi przez asenate ;d
        Ja bylam w restauracji Yellow na weselu tydzien po Was 24.07.2010r. i nie przychodzi mi na mysl inne slowo... bylo zajebiscie ;D sala jest cudowna, wesele bylo na ok 80 osob i spokojnie wszyscy sie pomiescili. w tej chwili wystroj jest 100 razy lepszy niz zaprezentowany na zdjeciach. kelnerzy byli niesamowici. spisali sie na medal ! ;). na dodatek przystojni (moze ma ktos nr to ktoregos z nich ;p .) podobal mnie sie balkon na ktory mozna bylo sfobodnie wyjsc i chwilke odetchnac po szalonej zabawie. otoczenie sali jest ok. altanke znajdujaca sie na dole wspominam najmilej ;D. mam wielka nadzieje ze na ta sale jeszcze chocby raz powroce, jest to wrecz moje male marzenie.pozdrawiam i goraco wszystkich zachecam go organizowania roznych form przyjec w Tej restauracji. Kicia0325
        • musad Re: Sala Yellow 18.06.11, 17:43
          Witam, tydzień temu mieliśmy wesele w sali "Yellow" sala bardzo gustowna, otoczenie sali również jeśli ktoś ma takie życzenie to bez problemu może spędzić czas na świeżym powietrzu. Przed wejściem duży parking bez problemu pomieści wszystkie samochody gości. Sale wybraliśmy nie z polecenia, ale po obejrzeniu kilku ofert w Częstochowie i w okolicy. Właściciel jest fachowcem w każdym calu z dużym doświadczeniem, na każdy nasz problem miał kilka wersji rozwiązań, bardzo pomógł nam w organizacji. Wystrój sali prezentuje się wybornie i do tego jest parkiet (każda osoba która nie przyszła na wesele tylko posiedzieć na pewno to doceni). Kelnerzy bardzo mili, uwijali się jak w ukropie, naczynia wymieniane z bardzo dużą częstotliwością. Posiłki klasa sama w sobie (jestem dość wybredny jeśli chodzi o kulinaria :-), ale w tym wypadku nie mogę niczego zarzucić), roznoszone były szybko więc nie było sytuacji, że jedni goście kończyli jeść, a drudzy dopiero otrzymywali swoja porcje. Tort zamówiliśmy na miejscu w sali i był bardzo dobry (my wybraliśmy wersję płaską bez żadnych piętrowych udziwnień :)) Osobiście podoba mi się motyw z muszla koncertową dla zespołu. Najlepiej wszytko zobrazuje reakcja gości, którzy co do jednego byli bardzo zadowoleni, wszyscy chwalili sobie bardzo zarówno obsługę jak i jedzenie na sali. Jedyne co możemy to gorąco polecić salę weselną "Yellow"- mieliśmy tam wesele, które z łezką w oku będziemy wspominać latami.
          • truuuskawka Re: Sala Yellow 13.09.11, 20:21
            ja mam w tym miejscu wesele za rok i mam nadzieję, że wszystko jest tam jak należy. Słyszalam pozytywne komentarze na temat tej sali od znajomych tak więc trzymam się dobrych myśli:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka