82baggio Re: zespół MAGIC-DANCE 03.01.08, 20:30 Świetny zespół - i najwyższy profesjonalizm. Przede wszystkim bogaty repertuar, wspaniały głos solistki, wokalista lepszy od KOMBII no i drugi z wokalistów, ktory jest showmanem jakich mało :-) Dużo grają za stołami zachęcając ludzi do zabawy!! Często gra z nimi saksofonista - jeden z najlepszych w kraju - Paweł Smorąg! Polecam Ich gorąco!!! Odpowiedz Link
zawsze-edytka85 Re: zespół MAGIC-DANCE 04.01.08, 12:07 zespół jest rewelacyjny. wiem z doświadczenia że grają i śpiewaja prawie wszystko i robią to profesjonalnie. do tego cenowo są jak wiekszość wiec jeżeli ktoś ma zastrzezenia to mam nadzieje ze je rozwiałam. zespół naprawdę godny polecenia. więc nie ma sie nad czym zastanawiać. pozdrawiam Odpowiedz Link
emise77 Re: zespół MAGIC-DANCE 10.01.08, 20:56 Ludzie żal słuchać tej kapeli ale ktoś się tu wygłupia przecież ten zespół to nieporozumienie, a ten niby zawodowy saksofonista to jest z orkiestry ochotniczej straży pożarnej. Jak zamówicie ich na wesle to zabezpieczcie sie w alkohol bo piją dość dużo. Ogólnie niewarto bo są kiepscy niepolecam Odpowiedz Link
bolsmat Re: zespół MAGIC-DANCE 14.01.08, 09:18 Witam. Kolega emise chyba ma jakiś konkurencyjny zespól nie ma grania i dlatego tak pisze. Jak coś to mam numer do tego zespołu podeślą Ci pare grań Odpowiedz Link
emise77 Re: zeół MEGA-DANCE - przykrość dla noworzeńców 10.01.08, 21:00 ps. Słyszalem naprawdę ten zespół uwieżcie porażające beztalenty. Polecam stokrotki, emiset, dynamik, doro, slowfox Odpowiedz Link
pion.ier Re: zespół MAGIC-DANCE 21.01.08, 17:19 a czy moze mi ktos podac do nich namiar np www. Odpowiedz Link