kakila 13.01.08, 12:42 Czy ktoś się bawił przy którymś z tych zespołów? Jeśli tak to proszę o kilka słów na ich temat. Pozdrawiamy K&W Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remondis1 Re: Zespół Fenix i Akces 13.01.08, 15:13 witam bawiłem się przy zespole Fenix grają super muzyke dla każdego natomiast o zespole Akces słyszałem że też są super Odpowiedz Link
agn_ess Re: Zespół Fenix i Akces 27.04.08, 19:25 Dziwny zbieg okolicznosci bo ja słyszalam o tych zespołach rowniez w takim połaczeniu Fenix i Akces .. nam poleciła je włascicielka sali Romeo w Białej (swoja droga ciekawe czy rzeczywiscie sa dobrzy czy moze ...) Sluszalam jak gra zespół Feniks z Miedzna (2 mezczyz i 1 kobieta)i szczerze mowiac podobalo mi sie ale... ale to dopiero poczatek naszych poszukiwac i to dopiero pierwszy zespół jaki widzielismy z okolic Częstochowy.. Odpowiedz Link
gryzli6 Re: Zespół Fenix i Akces 02.05.08, 17:47 Witam! Miałam przyjemność bawić się na weselu z zespołem Feniks i mogę z czystym sumieniem powiedzieć ,że są świetni.Nie dość ,że wokalistka ma piękny, czysty i bardzo wpadający do ucha głos to jeszcze umieją zabawić gości. Odpowiedz Link
kociczek22 Re: Zespół Fenix i Akces 08.05.08, 12:07 Jakieś dane teleadresowe do zespołu Fenix i czy są drodzy? Odpowiedz Link
gryzli6 Re: Zespół Fenix i Akces 10.05.08, 20:16 są dobrzy bo byłam u nich na weselach.Mam na nich namiary bo mam zamiar ich zaprosić na moją wielką imprezę.Napisz na meila a podam Ci namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
porunia Re: Zespół Fenix i Akces 04.12.08, 19:16 Nie polecam zespołu Fenix,słyszalem niezbyt ciekawe opinie!!! Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: Zespół Fenix i Akces 16.05.08, 13:17 Witam, wymienionych zespołów nie znam... Ale polecam swoje usługi: jestem Dj'em, wraz z kolegą (konferansjerem) prowadzimy wesela. 606403797 gg 807557 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link