bziunka11 10.06.08, 21:20 Czy ktos z was korzystal z jego uslug?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa7 Re: Halter fotograf ?? 10.06.08, 21:50 Moje obie siostry miały robione tam zdjęcia. Mnie sie podobały... cóż, ale ja mogę być stronnicza ;) Dokonuje retuszu zdjęć- co mnie akurat przypadło do gustu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ala.81 Re: Halter fotograf ?? 11.06.08, 19:52 gdzie znajduje się to studio, w pl Daszyńskiego może? Odpowiedz Link
bziunka11 Re: Halter fotograf ?? 11.06.08, 19:57 Tak slyszalam ze gdzies na placu Daszynskiego;-) Odpowiedz Link
ala.81 Re: Halter fotograf ?? 11.06.08, 20:05 jeśli to ten fotograf w pl.Daszyńskiego obok bankomatu banku śląskiego, to wystarczy przejść i zobaczyć zdjęcie na jego wystawie żenada delikatnie mówiąc, wątpie że ten pan wie co to photoshop dziewczyna która jest tam na zdjęciu ma podniesione ręce i o zgrozo widać niedokładnie wydepilowane pachy!!! cóż tak mogło być ale on jako fotograf powinien to usunąć ze zdjęcia Odpowiedz Link