edytas9 05.08.08, 08:31 Czy ktoś wie coś o tej sali, mieści sie ona w Koloni Radostków ale w necie nie ma informacji o tej sali.Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynka1809 Re: Ballantines? 05.08.08, 09:55 to jest strona internetowa tej sali balantais.pl/. Moi znajomi maja tam slub ale dopiero w sierpniu przyszłego roku. Ja niestety nic o tej sali nie wiem, Odpowiedz Link
czarnaanula Re: Ballantines? 02.03.09, 14:34 Ja polecam salę BALANTAIS. W lipcu 2008 bawiliśmy się tam właśnie. Jedzonko super, miła atmosfera, ceny też nie wysokie. Wiem że młodzi płacili 170 zł od osoby za 2 dni - taka była cena uzgodniona na początku i właściciele nic nie podnosili tak jak gdzie indziej. Nie wiem jak innym ale mnie się podobało. Odpowiedz Link
weronika1975-pl Re: Ballantines? 02.03.09, 14:42 Ja również bardzo serdecznie polecam te salę.właścicielka bardzooo miła i ugodowa.pyszne jedzonko w dużych ilościach.Troszkę kawałek od Częstochowy,ale warto! Odpowiedz Link
czarnaanula Re: Ballantines? 02.03.09, 14:46 Słyszałam że w związku z tym że to jest jednak kawałek od Częstochowy właściciele oferują w cenie dowóz gości weselnych. Taka też informacja jest na stronie internetowej tej sali. Odpowiedz Link
ekruszynka Re: Ballantines? 11.03.09, 09:11 Ja mam tam wesele w czerwcu 2009. Mam nadzieję, że będzie równie dobrze jak na tym weselu co byłam w lipcu 2007 roku i wiem, sama z doświadczenia, że właściciele naprawdę się starają żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik. Moja kuzynka była bardzo zadowolona, goście chwalili, że jedzenie było smaczne i gorące i sprawnie podawane przez miłą obsługę. Myślę że mogę polecić - inaczej sama bym tam nie zamawiła. Odnośnie przewozu gości to prawda. Ja mam zamówiony przewóz gości i to jest gratis od firmy. Bardzo dziękuję i pozdrawiam właścicieli. Monika i Mariusz Odpowiedz Link
malamilusia0 Re: Ballantines? 06.08.09, 17:50 Sala naprawdę godna polecenia. Sama miałam tam wesele w 2007 r. i byliśmy z mężem bardzo zadowoleni. Goście też chwalili, że jedzenie bardzo dobre i każdy pojadł do syta. A wiadomo jak goście zadowoleni to imprezę długo wspominają. I dojazd też nie był problemem, bo co prawda trzeba było dodatkowo zorganizować autokar ale naprawdę opłacało się! Właściciele bardzo sympatyczni i widać że wkładają serce w to co robią. Jak miałabym jeszcze raz wybierać salę to wybrałabym ponownie Ballantines. POLECAM!!! Odpowiedz Link
malamilusia0 Re: Ballantines? 06.08.09, 17:58 Oczywiście pisałam na temat sali Balantais w Radostkowie. Odpowiedz Link