4-ania 04.11.08, 11:58 Proszę o opinie na temat tego lokalu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dangerously Re: Zajaz Kruszyna 05.11.08, 14:31 Część Aniu ja również mam wesele w Kruszynie. Mogę polecić ten lokal w 100% byłam tam na weselu mojego brata. Super profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i super drinki za barem. Wystrój naprawdę piękny. Nie wiem na ile masz osób ale ja nie mam dużo gości więć biorę okragłe stoły są śliczne. Odpowiedz Link
k0niczynka Re: Zajaz Kruszyna 06.11.08, 18:28 Witam.Kiedy zobaczyłam ten wątek swietrdziłam,że muszę się wypowiedzieć,bo znam ten lokal znakomicie.5 lat temu miałam tam swoje wesele a 2 lata później chrzciny maluszka.Wesele miałam na 80 osób i również wybrałam ustawienie stołów "na okrągło".Piekny wystrój,ślicznie zastawione stoły,pyszne potrawy sprawiły,że wszystkim się podobało.Miałam przyjęcie jednodniowe,więc po weselu goście odjechali autokarem a my z mężem otrzymaliśmy na tę noc apartament gratis-i proszę wierzyć-to naprawdę był piękny duży apartament z śliczną łazienką i balkonem.Wynajęliśmy rodzicom pokoje i kiedy wyspaliśmy się zjedliśmy obiadek oraz wypiliśmy kawkę.To oczywiście było za dodatkową opłatą,ale nie byłą to cena zawrotna a na spokojnie mogliśmy poopowiadać wrażenia.Dodatkowym atutem jest mały teren za budynkiem,gdzie można na tle zieleni zrobić foteczki,ochłodzić się.Co do szefostwa to PEŁEN PROFESJONALIZM.To wszystko zadecydowało o tym,że 2 alta potem robiliśmy tam chrzicny to znó był strzał w "10".Jeśli macie jakieś pytania z przyjemnością na nie odpowiem. Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Zajaz Kruszyna 04.01.09, 19:54 Witam wszystkich.Rowniez jestem zainteresowana sala w kruszynie bo mam tam wiekszosc rodziny mojej i mojego narzeczonego i mam pytanie w kierunku ceny.Czy ktos wie ile kosztuje tam wesele 2-dniowe ?? Odpowiedz Link