Dodaj do ulubionych

Sala w Pankach

25.04.09, 20:38
Miał ktoś juz wesele w sali w Pankach (Athena) prosze o opinie byłem
z narzeczoną i powiem że robi wrażenie tylko nie wiem jak obsługa
Obserwuj wątek
    • agusia.z Re: Sala w Pankach 27.04.09, 11:21
      Miałam okazję bawić się tam na weselu w ten weekend i powiem tak, sala jest
      bardzo ładna, wystrój bardzo elegancki. Obsługa kelnerska na bardzo wysokim
      poziomie, bardzo kulturalna, miła i profesjonalna. Jeżeli chodzi o jedzenie,
      dobre, ale na mnie nie zrobiło wrażenia, może dlatego, że moim zdaniem było mało
      urozmaicone i non stop jakieś mięsiwa, ale to chyba kwestia smaku i gustu.
      Generalnie salę oceniam bardzo wysoko.
      Jeszcze taka uwaga co do stołów, były podzielone, tzn. jedne stały na jednym
      końcu sali a drugie na drugim. Nie widziałam, żeby to komuś sprawiało kłopot,
      aczkolwiek ja wolałabym aby wszyscy goście siedzieli razem.
    • daro_muzyk Re: Sala w Pankach 13.06.09, 15:51
      Witam. Tydzień temu grałem tam w zespole i muszę przyznać że oprócz bardzo ładnego wystroju obsługa również jest na odpowiednim poziomie.
      Młodzi sprytni i bardzo mili ludzie. Byli nawet u mnie mlodzi z innego wesela i po obejżeniu sali widać że trochę żałowali że nie mają tu wesela. Jesli mają wolne terminy to polecam z czystym sumieniem. Ja swoje bym tam zrobił, ale mam to już za sobą. Pozdrawiam Darek z zespołu "Power Dance".
    • black-maaluutka Re: Sala w Pankach 02.01.10, 18:32
      na sali ATHENA w Pankach byłam teraz na sylwestrze 2009/2010 i muszę powiedzieć,
      że jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! Sala ta bije wszystkie sale w okolicy a
      miałam możliwość także goszczenia na wielu innych. Wystrój jest nieziemski,
      obsługa na najwyższym poziomie a jedzenie rewelacja więc czego chcieć
      więcej...Organizatorzy imprezy stanęli na wysokości zadania a nawet jeszcze
      wyżej! mam tu namyśli to iż bardzo miłym zaskoczeniem był pokaz tańca
      towarzyskiego, mieliśmy także okazję zobaczyć kucharzy, którzy wyjechali na
      środek sali z pyszną płonącą szynką, a o pokazie sztucznych ogni już nie
      wspomnę!!! Jednym słowem rewelacja w każdym calu!!!! Jeśli ktoś się zastanawia
      czy wybrać się do ATHENY na jakąś imprezkę to w 100% polecam i już piszę się na
      sylwestra za rok!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka