jerrysen 25.04.09, 20:38 Miał ktoś juz wesele w sali w Pankach (Athena) prosze o opinie byłem z narzeczoną i powiem że robi wrażenie tylko nie wiem jak obsługa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia.z Re: Sala w Pankach 27.04.09, 11:21 Miałam okazję bawić się tam na weselu w ten weekend i powiem tak, sala jest bardzo ładna, wystrój bardzo elegancki. Obsługa kelnerska na bardzo wysokim poziomie, bardzo kulturalna, miła i profesjonalna. Jeżeli chodzi o jedzenie, dobre, ale na mnie nie zrobiło wrażenia, może dlatego, że moim zdaniem było mało urozmaicone i non stop jakieś mięsiwa, ale to chyba kwestia smaku i gustu. Generalnie salę oceniam bardzo wysoko. Jeszcze taka uwaga co do stołów, były podzielone, tzn. jedne stały na jednym końcu sali a drugie na drugim. Nie widziałam, żeby to komuś sprawiało kłopot, aczkolwiek ja wolałabym aby wszyscy goście siedzieli razem. Odpowiedz Link
daro_muzyk Re: Sala w Pankach 13.06.09, 15:51 Witam. Tydzień temu grałem tam w zespole i muszę przyznać że oprócz bardzo ładnego wystroju obsługa również jest na odpowiednim poziomie. Młodzi sprytni i bardzo mili ludzie. Byli nawet u mnie mlodzi z innego wesela i po obejżeniu sali widać że trochę żałowali że nie mają tu wesela. Jesli mają wolne terminy to polecam z czystym sumieniem. Ja swoje bym tam zrobił, ale mam to już za sobą. Pozdrawiam Darek z zespołu "Power Dance". Odpowiedz Link
black-maaluutka Re: Sala w Pankach 02.01.10, 18:32 na sali ATHENA w Pankach byłam teraz na sylwestrze 2009/2010 i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! Sala ta bije wszystkie sale w okolicy a miałam możliwość także goszczenia na wielu innych. Wystrój jest nieziemski, obsługa na najwyższym poziomie a jedzenie rewelacja więc czego chcieć więcej...Organizatorzy imprezy stanęli na wysokości zadania a nawet jeszcze wyżej! mam tu namyśli to iż bardzo miłym zaskoczeniem był pokaz tańca towarzyskiego, mieliśmy także okazję zobaczyć kucharzy, którzy wyjechali na środek sali z pyszną płonącą szynką, a o pokazie sztucznych ogni już nie wspomnę!!! Jednym słowem rewelacja w każdym calu!!!! Jeśli ktoś się zastanawia czy wybrać się do ATHENY na jakąś imprezkę to w 100% polecam i już piszę się na sylwestra za rok!!! Odpowiedz Link