Gość: ola IP: *.centertel.pl 20.09.09, 17:05 jak interpretowac ruch wahadelka? jesli kreci sie w prawo to odp jest pozytywna? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alwinka1 Re: wahadelko 20.09.09, 17:36 Sama się umawiasz z wahadłem kiedy ma odp. TAK a kiedy na NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wahadelko IP: *.net.inotel.pl 21.09.09, 19:37 Kiedyś próbowałam tego, ale z obrączką..."prosiłam" ją aby pokazała mi odp na tak i nie. Np. na tak poruszała się w pionie,a na nie w poziomie lub na odwrót. Ale niestety nie sprawdzało sie tak jak tego oczekiwałam. Słyszałam natomiast, że mozna podświadomie podpowiadać odpowiedz, wiec uznałam to za sprawe niemiarodajną jak na osobe niedoświadczoną w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wahadelko 21.09.09, 23:57 Poćwicz sobie na początek tak: Zadawaj pytania na które można odpowiedzieć "tak"/"nie", ale Ty te odpowiedzi znasz. Zobaczysz czy Twoje wahadełko jest z Tobą już zestrojone. Ćwicz, dopóki nie zobaczysz czy odpowiedzi są prawdziwe. Jednym to zajmie kilka dni, innym kilka miesięcy. Ważne jest, by robić to regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alwinka1 Re: wahadelko 24.09.09, 19:03 noszona obrączka czy pierścionek jest już zestrojony. Zadając pytanie trzeba sie skupic na pytaniu, nie sugerować odp. jak odp będą nadal niezgodne z prawdą, to albo masz zakłucenia, lub obcą energię. Spłucz pod mocnym strumieniem zimnej wody wahadlo i sprobuj jeszcze raz. Jak syt. się powtorzy to znaczy ze sa zaklucenia. Odpowiedz Link Zgłoś