ania7718 10.10.09, 21:38 Wróżka Beata Dymka, byłam u niej osobiście, czy ktoś z Was wróżył sobie u niej? Moje wrażenia pozytywne pozytywne, ciekawa jestem czy sprawdzi się wróżba, jeśli ktoś z Was wróżył u tej Pani, czy mu się sprawdziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiona Re: Ezo tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:36 ale ezo tv jest niewiarygodne, kup gazete wyborcza i poczytaj poniedzialkowy dodatek praca, call center poszukuje osoby interesujace sie ezoteryka, do linie ezoterycznej, a zawsze nizej jest poszukiwane osoby z wyobraznia do lini erotycznej, he he he, wrozka ezotv nie jest wiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia do zdziwionej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:42 tak jest niestety wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Były kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:00 w Ezo fajne wróżki. Zawsze słuchałam Joanny Kowalik, Edyty Ostrowskiej, Ewy Kulejewskiej, Tarocistki Danuty - dobrze, że choć te dwie ostatnie zostały. Te nowe to śmiech. Dłużej się ich nie da słuchać jak 10 minut i człowiek naciska magiczny przycisk na pilocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Były kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:06 a co jest pięknego, jak one anwet poprawnie wysławiać się nie potrafią, i kaleczą nasz piękny język polski, ja tam wole na wrozbe isc do normalnego gabinetu, nie ma to jak rozmowa twarz w twarz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Były kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:33 Wolę wróżbę przez mail, bo na spotkaniu osobistym wróżki manipulują rozmową i wyciągają informacje, odczytują z rysów twarzy, mimiki i tak cię zakręcą, że wychodzisz zadowolona i dopiero po czasie dostrzegasz, że to wszystko było manipulacją i próbą robienia dobrego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Ezo tv 11.10.09, 19:13 Ja nie wróżyłam dzwoniąc do tv tylko byłam osobiście u tej wróżki ponieważ mieszka w moim mieście i mam blisko. Jestem ciekawa czy ktoś na forum miał z nią styczność i jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aarvedui pytania o produkt jako reklama wirusowa 11.10.09, 20:41 tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ezo tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 23:55 Dymka opowiada głupoty. Nic się nie sprawdziło. Jej analiza tego co było w przeszłości to gadanie od rzeczy. ODRADZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś