szalonakicia 17.01.04, 13:32 Chciła bym wiedziec co mnie czeka w miłosci w rodzinnie i moim zyciu ogólnie.Urodziłam sie 8 maja 1988roku w niedziele rano około 18w Żorach.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: Dowiem sie -Cos o moim dalszym życiu??? 18.01.04, 00:02 Witam serdecznie, na Forum nie sporządzamy osobistych horoskopów. Zodiakalne Byki mają przed sobą dobry rok, szczególnie pierwsza połowa sprzyja sukcesom. W Pani przypadku rok 2004 przynieść może duże zmiany, które dotyczyć będą kierunku edukacji. Pani zainteresowania i możliwości mogą się nagle zmienić, radzę iść za głosem sercda i inwestować w dziedziny, które Panią na prawdę zainteresują. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
dora76 Re: Dowiem sie -Cos o moim dalszym życiu??? 18.01.04, 09:50 Jeżeli znasz angielski - spróbuj na stronie www.astro.com tam jest dział - forecast - generuje horoskop na pół roku wraz z opisem, a jeżeli nie znasz angielskiego to daj znać - przetłumaczę Odpowiedz Link Zgłoś
szalonakicia Re: Dowiem sie -Cos o moim dalszym życiu??? 18.01.04, 13:03 Niestety ucze sie angielkisego ale mało znam!Wiec mogla bym Cie prosic o przetłumaczenie?Pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
szalonakicia Re: Dowiem sie -Cos o moim dalszym życiu??? 20.01.04, 13:21 Dora prosze czekam wytrfale na ten horoskop pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
dora76 Re: jeszcze jedno pytanko 18.01.04, 14:09 o której się właściwie urodziłaś - piszesz w niedzielę RANO okolo 18 - osiemnasta godzina to nie jest rano.... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: jeszcze jedno pytanko 18.01.04, 16:45 A mi też możesz przetłumaczyć? Byłabym wdzięczna!! Urodziłam się 20.11.1985, w Zgierzu o 14:50! Odpowiedz Link Zgłoś
dora76 do marchewuni 18.01.04, 17:28 Spróbuje - ale troszeczke bedziesz musiała poczekać (kociak była pierwsza)- jakieś 3 dni... ok? Pozdrowenia Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: do marchewuni 18.01.04, 18:01 Nie ma sprawy, dziękuję ze w ogóle się podjęłaś tego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szalonakicia Re: jeszcze jedno pytanko 18.01.04, 20:09 Przepraszam pomyliło mi sie urodziłam sie o 6 rano:). 8 maja 1988 roku w żorach cos jeszcze chcesz wiedziec?? pozdrawiam i wielkie dzieki papa Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: do dobrej istotki-DORY76 18.01.04, 18:36 Juz wiesz co bym chciała?!?:-)byłam kiedys na seansie u wróżbity i troche mnie to wzięło, więc teraz zaglądam tu do Was od czasu do czasu. A że "nie gustuje" w angielskim tylko wkuwam francuza , to gdybys zechciała mi tłumacznac ten horoskopik, to byłoby fajnie bardzo dla mnie. Oczywiście poczekam ile bedzie trzeba:-). Pozdrówka i z góry MERCI! nie wiem jak ci wygodniej , może na meila Odpowiedz Link Zgłoś
dora76 Re: do dobrej istotki-DORY76 18.01.04, 18:55 no to Ciebie zaskoczę:-) - będziesz mogła doskonalić swój francuski (piekny język!!!) także w astrologii - stronka www.astro.com ma także wersję francuską, niemiecką, hiszpańską, włoską i portugalską... to jest chyba najlepszy serwis darmowych horoskopów w necie... spróbuj - w razie kłopotów pisz także na priv Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re:do Dorci76 18.01.04, 19:05 ojejku jejku! ale ja francuski chyba jeszcze nie tak dobrze(dopiero na kursik chodze)wiec jakbys mogła to .....no wiesz dzieki dzięki i w ogóle; a astrologiczny język to prawie jak techniczny:-)ale na pewno wejde na ta francuska wersje, a teraz ide dziobać do kolosa!pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
dora76 do dziewuchy22 20.01.04, 10:49 Dziwewucho22 - prosze podaj miasto w ktorym sie urodzilas... Pozdrawiam, Dora Odpowiedz Link Zgłoś
dora76 do dziewuchy22 20.01.04, 10:51 Dziwewucho22 - prosze podaj miasto w ktorym sie urodzilas... Pozdrawiam, Dora Odpowiedz Link Zgłoś
pusia2001 do dory 21.01.04, 22:42 A czy mnie również mogłabyś zrobić taką niewinną przysługę z przetłumaczeniem?? mam na imie justyna ur sie 22.10 1982 o godzinie20.20 w dąbrowie górniczej z góry serdeczne dzięki. proszę cię o przetłumaczenie w wolnym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: Dory76 25.01.04, 16:06 sorki ze tak pózno sie odzywam ale nie było mnie w domciu , zato mam kilka nowych siniaków na biodrze od nart, bo to poczatki ! dzieki wielkie za Twoją cheć. Moje miasto urodzenia to Wałbrzych, a mojego chłopaka to Nowy Sącz.Dzi eki jeszcze raz , bede czekac na wszystkie Twoje przytłumaczone zdanka. możesz równiez na meila jak ci tam wygodniej- dziewucha22@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Dowiem sie -Cos o moim dalszym życiu??? 30.04.23, 14:14 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś