lady.re 19.11.09, 21:19 Witam.Ostatnio kilka razy snilo mi sie,ze jestem u wrozki,ktora mi wrozy z kart tarota.Czy ktos moze mi pomoc w interpretacji tego snu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: sen o tarocie IP: *.acn.waw.pl 19.11.09, 21:22 Tak, wygrasz w Lotto, 18 milionów, EUR - we włoskiej loterii, pakuj się i jedź do Italii. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.re Re: sen o tarocie 19.11.09, 21:29 O,serio? Biegne sie pakowac.Moze pojedziesz ze mna? Polowa tych pieniedzy jest dla ciebie,za takia ladna interpretacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: sen o tarocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 11:00 Miałam taki okres w życiu, kiedy we śnie pojawiały mi się różne karty tarota, ale po przebudzeniu nie pamiętałam nigdy dokładnie tego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: sen o tarocie 22.11.09, 20:42 Pierwsze pytanie: jak podchodzisz do tarota. Jeśli pozytywnie, to sen oznacza, że potrzebujesz rady. Podświadomość rysuje Ci tarocistkę, ale wcale nie oznacza to że wymagasz wizyty u niej. Po prostu pomyśl o swojej obecnej sytuacji, co Cię gryzie, i zwróć się do osoby, która na nurtujący Cię temat ma wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś