Gość: xxxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:27 Co sądzicie o tym artykule? warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7313897,Starozytna_pomoc_rybami__czyli_wrozki_oszustki_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:39 ciekawy watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: o wrozkach IP: 80.51.68.* 01.12.09, 19:56 ...witam..ja wam powiem jak to jest...5 lat temu bylem u wrozki w ,NIBY JEDNA Z LEPSZYCH W POLSCE,prowadzila zeszyt i zapisywala na odp.godzine tylu miala klientow ok.10 osób dziennie po godzinie za 70 zł co dawalo jej 700 zl dziennie +zdejmowanie klątw urokow itp..sam dalem sie naciągnąć na takie zdejmowanie lęków depresyjnych ,rozbijala mi jajka na glowie i mieszala w kubeczku mialo pomoc haha jaki durny bylem 400zl zaplacilem.sama mi mowila jakie glupie dziewczyny do niej przychodzą i myslą ze zlapaly Boga za nogi bo juz teraz wszystko beda wiedziec i wystarczy czekac...mowi do mnie``ja mam tu pelno takich idiotek``.bylem u niej kilka razy przez 5 lat,niby cos sie sprawdzalo na poczatku ale z biegiem lat juz niestety nie..nigdy wiecej tam nie pojade bo to jest dzialanie na ludzkiej naiwnosci..sami to kiedys z biegiem lat zrozumiecie...szkoda tylko ze pokierowala moim zyciem jakas obca osoba ktora tak naprawde ma mnie gleboko w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekl-0 Re: o wrozkach IP: *.ed.shawcable.net 01.12.09, 20:11 A ja Ci powiem wprost ze nie wierze to co Ty napisales/las..absolutnie NIE! nie wierze Ci...ze sama Ci mowila jakie glupie dziewczyny przychodza do niej? niby do kogo do wrozki?? Pisac mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: o wrozkach IP: *.abc.se 01.12.09, 22:21 wiecie co, dalam kiedys ogloszenie w aspekcie powrotu kogos, dziwne zglosilo sie tylu sciemniaczy, ze szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 22:35 to betty i chyba anastazja! W jednej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:09 sa i inne osoby, PISZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: o wrozkach IP: *.inetservices.com 02.12.09, 09:11 Sciemniaczy nie brakuje. To, ze sie nazywa tak i tak to jeszcze nic. Ważne jest to, czy cokolwiek dobrego dla Ciebie zrobi. A może być tak, że zamiast dobroci dostaniesz krzywdę. Gdybym ja posłuchała bredni wróżki, dzisiaj pewnie nie miałą bym męża i dziecka. A miał mnie już 3 lata temu zostawic dla innej.....Taką dobrą wróżką była J. S. Pieprzyła też, ze może dać adres na jakieś odczynianie, he, he, bardzo śmieszne to dla mnie było i już od razu wiedziałam, że tylko o kasę idzie. Za wizytę dałam 3 stówki, aż wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: o wrozkach IP: *.fld-bsr1.chi-fld.il.cable.rcn.com 02.12.09, 09:44 Wiecie, ja wysłałam pytanie do kilku dziewczyn z postu macierzanki, jak im sie udało i czy udało kogoś odzyskać i dostałam bodaj dwie oferty magicznej pomocy od tych osób które wczesniej same jej szukały. Może nauczyły się, a może wpadły na sposób zarobkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:51 Z innej beczki! Wrozace mowia o terapii, podczas seansow, o leczeniu psychologicznym kartami, wrozba i magia, mysle bardziej o pomocy lekarskie i to nie wrozek, bo sa specjalisci inni i fachowi, bo co da choremu zluda i ciezko wydane pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 20:04 masz racje, wrozba problemu nie uleczysz, raczej go wytrzepiesz po kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś