Dodaj do ulubionych

o wrozkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:27
Co sądzicie o tym artykule?
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7313897,Starozytna_pomoc_rybami__czyli_wrozki_oszustki_.html
Obserwuj wątek
    • po.prostu.ona Re: o wrozkach 01.12.09, 11:20
      A ty?
      • Gość: i Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:39
        ciekawy watek
        • Gość: kat Re: o wrozkach IP: 80.51.68.* 01.12.09, 19:56
          ...witam..ja wam powiem jak to jest...5 lat temu bylem u wrozki w ,NIBY JEDNA Z
          LEPSZYCH W POLSCE,prowadzila zeszyt i zapisywala na odp.godzine tylu miala
          klientow ok.10 osób dziennie po godzinie za 70 zł co dawalo jej 700 zl dziennie
          +zdejmowanie klątw urokow itp..sam dalem sie naciągnąć na takie zdejmowanie
          lęków depresyjnych ,rozbijala mi jajka na glowie i mieszala w kubeczku mialo
          pomoc haha jaki durny bylem 400zl zaplacilem.sama mi mowila jakie glupie
          dziewczyny do niej przychodzą i myslą ze zlapaly Boga za nogi bo juz teraz
          wszystko beda wiedziec i wystarczy czekac...mowi do mnie``ja mam tu pelno takich
          idiotek``.bylem u niej kilka razy przez 5 lat,niby cos sie sprawdzalo na
          poczatku ale z biegiem lat juz niestety nie..nigdy wiecej tam nie pojade bo to
          jest dzialanie na ludzkiej naiwnosci..sami to kiedys z biegiem lat
          zrozumiecie...szkoda tylko ze pokierowala moim zyciem jakas obca osoba ktora tak
          naprawde ma mnie gleboko w dupie...
          • Gość: tekl-0 Re: o wrozkach IP: *.ed.shawcable.net 01.12.09, 20:11
            A ja Ci powiem wprost ze nie wierze to co Ty napisales/las..absolutnie NIE! nie
            wierze Ci...ze sama Ci mowila jakie glupie dziewczyny przychodza do niej? niby
            do kogo do wrozki??
            Pisac mozna...
            • Gość: milena Re: o wrozkach IP: *.abc.se 01.12.09, 22:21
              wiecie co, dalam kiedys ogloszenie w aspekcie powrotu kogos, dziwne zglosilo sie
              tylu sciemniaczy, ze szok!
              • Gość: ona Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 22:35
                to betty i chyba anastazja!
                W jednej osobie!
                • Gość: a Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:09
                  sa i inne osoby, PISZCIE!
          • Gość: zuza Re: o wrozkach IP: *.inetservices.com 02.12.09, 09:11
            Sciemniaczy nie brakuje. To, ze sie nazywa tak i tak to jeszcze nic. Ważne jest
            to, czy cokolwiek dobrego dla Ciebie zrobi. A może być tak, że zamiast dobroci
            dostaniesz krzywdę. Gdybym ja posłuchała bredni wróżki, dzisiaj pewnie nie miałą
            bym męża i dziecka. A miał mnie już 3 lata temu zostawic dla innej.....Taką
            dobrą wróżką była J. S. Pieprzyła też, ze może dać adres na jakieś odczynianie,
            he, he, bardzo śmieszne to dla mnie było i już od razu wiedziałam, że tylko o
            kasę idzie. Za wizytę dałam 3 stówki, aż wstyd.
            • Gość: kat Re: o wrozkach IP: *.fld-bsr1.chi-fld.il.cable.rcn.com 02.12.09, 09:44
              Wiecie, ja wysłałam pytanie do kilku dziewczyn z postu macierzanki, jak im sie
              udało i czy udało kogoś odzyskać i dostałam bodaj dwie oferty magicznej pomocy
              od tych osób które wczesniej same jej szukały.
              Może nauczyły się, a może wpadły na sposób zarobkowania?
              • Gość: slawek Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:51
                Z innej beczki!
                Wrozace mowia o terapii, podczas seansow, o leczeniu psychologicznym
                kartami, wrozba i magia, mysle bardziej o pomocy lekarskie i to nie wrozek, bo
                sa specjalisci inni i fachowi, bo co da choremu zluda i ciezko wydane pieniadze?
                • Gość: dana Re: o wrozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 20:04
                  masz racje, wrozba problemu nie uleczysz, raczej go wytrzepiesz po kieszeni!
    • agrentowy4321 Re: o wrozkach 05.03.23, 07:36
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: o wrozkach 25.04.23, 17:28
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka