ciaglepada Re: Ryby 12.02.04, 18:14 jestem Rybką i szczerze trudno powiedziec jaki to znak,z jednej strony jest to najgorszy znak bo jest strasznie niezdcydowany a z drugiej strony tajemniczosc Rybek i zazwyczaj flegmatycznosc jest bardzo urocze,najczesciej Rybki są spokojne,zawsze gdzies z boku nigdy w centrum.Moj email : m.jopkiewicz@poczta.fm jezeli bedziesz cos potrzebowal.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jazz Re: Ryby 12.02.04, 18:58 Ryby... Niezdecydowane sa straszliwie! Nawet jesli juz sie wydaje, ze podjely jakas decyzje, to zaraz znowu zaczynaja rozmyslac, czy aby na pewno dobrze robia? Sa przez to nieco flegmatyczne. Na pewno nie sa osobami, ktore z checia pojawiaja sie w centrum zainteresowania. W skrajnych przypadkach najchetniej nie pokazuja sie w ogole w jakimkolwiek towarzystwie (a juz zwlaszcza obcym sobie) i wolami sie ich nie wyciagnie na impreze/do pubu. Przy calej swojej delikatnosci i kruchosci niemal, potrafia byc strasznie uparte. Sa za to niezwykle opiekuncze i odpowiedzialne. Swoich przyjaciol stawiaja na pierwszym miejscu, choc nie zapominaja przy tym o swoich interesach i nie sadze, zeby mozna bylo liczyc na to, ze przybiegna do Ciebie z drugiego konca miasta, jesli poprosisz je o przygotowanie herbaty ;). Za to jesli wyrazisz chec spotkania ze wzgledu na klopoty, dajmy na to, w nauce, beda pierwsze do pomocy. W milosci bardzo delikatne i spokojne, donikad sie nie spiesza i sa stale. Ale musza byc absolutnie przekonane, ze to akurat "ten" albo "ta". A o to, jak sie juz rzeklo, u nich trudno. Zazwyczaj wiec musza dobrze poznac swojego potencjalnego partnera zanim podejma jakakolwiek decyzje. Ale - co tu wiele mowic... pytasz wszak o kobiety - a kobieta zmienna jest. Mimo wszystko mam nadzieje, ze pomoglam :) Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse Re: Ryby 16.06.04, 14:15 Na pewno nie sa osobami, ktore z checia > pojawiaja sie w centrum zainteresowania. W skrajnych przypadkach najchetniej > nie pokazuja sie w ogole w jakimkolwiek towarzystwie (a juz zwlaszcza obcym > sobie) yy??? ryby ktore znam uwielbiaja brylowac w towarzystwie, najlepiej dobrze usytuowanym bo do "byle kogo" szacunku nie maja. za to o sobie opowiadaja na okraglo stawiajac sie na piedestale. >Swoich przyjaciol stawiaja na > pierwszym miejscu, choc nie zapominaja przy tym o swoich interesach i nie > sadze, zeby mozna bylo liczyc na to, ze przybiegna do Ciebie z drugiego konca > miasta, jesli poprosisz je o przygotowanie herbaty ;). oj tak tak, to ty sie musisz do nich pofatygowac, i to ze swoja herbata najlepiej bo straszne liczykrupy jesli chodzi o "poswiecanie sie dla kogos" , natomiast z premedytacja wykorzystuja innych jesli tylko im na to pozwolą... brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
smultronstallet Re: Ryby 16.06.04, 15:42 Jestem Rybą...i to co piszecie jest tylko po części prawdą. Każda ryba ma dwie natury (przez to znak zodiaku to dwie oodwrócone ryby): jedną: nieposkromiona, szaleńczą, uwielbiajacą świetnie się bawić, pragnącą być w centrum zainteresowania, a drugą spokojną i cichą, bardzo często zamkniętą w sobie. Faktem jest, ze jesteśmy niezdecydowane i to w każdym aspekcie życia; takze w miłości (sic!), ale jak juz kochamy to na prawde i głęboko. Jestesmy łatwowierne, czesto dajemy się wykorzystywac innym...a o predyspozycjach przywódczych i wykorzystywaniu innych nie słyszałam. Przyjaciele są najważniejsi, a to czy robimy coś dla niech bezinteresowanie czy nie to wg. mnie kwestia charakteru a nie znaku zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
xzielak Re: Ryby 12.07.04, 03:16 Czyzby kobiety Rybki mozna porownac do WAG?? nieco podobna charakterystyka..niezdecydowanie...i takie tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszak87 Re: Ryby 12.07.04, 17:17 Z tych Ryb, które znam, większość jest przewrażliwiona na swoim punkcie i wszystko bierze do siebie no i jest niezdecydowana. Ryby są jednak spokojne, serdeczne i sympatyczne. Wiele z nich ma duszę artystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
merkura Re: Ryby 13.02.04, 23:05 Szczerze mowiąc z moich obserwacji wynika, ze kobietki rybki wcale nie są takie eteryczne i wrażliwe jak się powszechnie uważa. Potrafią stać nogami na ziemi i całkiem nieźle radzic sobie z trudami życia codziennego. Ale cóż rybka rybce nie równa, zresztą podobnie jak w przypadku przedstawicieli innych znaków...... Odpowiedz Link Zgłoś
puma1980 Re: Ryby 16.06.04, 22:55 Jestem Rybką, zawsze uśmiechniętą czasem mnie to wkurza bo jak sie z kimś posprzeczam, to nie potrafie utrzymać powagi:),troszke za bardzo zwariowana, zołzowata,zawsze muszę postawić na swoim, te zapędy przywódcze wynikaja z mojego asc w baranie, moje wady to upartość czasem zaborczość no i niezdecydowanie. Do samotników nie należę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tadeo61 Re: Ryby 19.06.04, 20:23 Mam zone z pod znaku ryba , jest to zlota dziewczyna wkrotce mamy 25 ,l. po slubie .Byly to przepiekne lata.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama04 Re: Ryby 13.07.04, 16:58 ja jestem ryba. Moje wady: niezdecydowanie, zołzowatość, uparta jak osioł, ciagle marze o tym czego niemam a jak to mam to mam to gdzies..... odpowiedzialna jestem a jak czegos nie zrobie co mialam to mam straszne wyrzuty sumienia uwielbiam byc adorowana... to tyle. ogolnie nie jest zle ale mogloby byc lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: Ryby 13.07.04, 17:37 wydawalo mi sie ze nie mam nic wspolnego ze znakiem Ryb, teraz moge tylko powiedziec ze mi sie wydawalo:)) Waga:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doodies Re: Ryby IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 21:54 mama04 masz 100% rację!!! Jam rybka marcowa i zgadzam się z Twoim opisem. Ale jak w przypadku każdego znaku zodiaku zdarzają się wyjatki. Nie zgadzam się z flegmatycznością rybek to jakaś bzdura.Pozdrawiam! P.S. To niezdecydowanie jest najgorsze w sprawach damsko-męskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Ryby IP: 62.233.169.* 14.07.04, 19:47 Do juz wymienionych rybich cech dodalabym jeszcze duza intuicje. Nie wiem czy kazda ryba tak ma, ale ja akurat wyczuwam bardzo duzo rzeczy. Z latwoscia rozszyfrowuje ludzi i ich emocje, odczucia, zamiary. Wiem jakich dokonywac w zyciu wyborow. Czuje tez co mnie juz niedlugo w zyciu spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-mamba Re: Ryby 22.07.04, 00:03 Moja mama jest rybą, i ja sama miałam nią być ale urodziłam się 2 tyg przed terminem;) Ryby są bardzo spokojne, szybko przechodzi im zły humor. Zgodze się z osobami przede mną, że są bardzo niezdecydowane. Są osobami z niezwykłym humorem chociaż czasem zbytnio się martwią. Opiekuńcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Ryby IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 22.07.04, 16:54 Ryby owszem mają intuicje,ale nie zawsze jej suchają, bo bywaja niestety lekkomyslne i naiwne!Lubią towarzystwo,tylko czasem potrzebuja samotności by oddac sie marzenią i nabrać siły. Odpowiedz Link Zgłoś
darkoholik Re: Ryby 22.07.04, 02:17 Jestem zwolennikiem tego, by dla każdej osoby indywidualnie robić horoskop urodzeniowy. Podawanie cech znaku, w którym było Słońce w chwili urodzenia trąci "astrologią gazetową" czyli czymś co dobre dla małp! Porządny człowiek chce opisu całości osobowości. Do tego potrzeba: data ur. (dzień, miesiąc, rok, godzina z minutami i miejscowość ur.) Pozdrawiam zwolenników porządnej astrologii! Grzesiek PS> Oczywiście pewne cechy są wspólne dla wszystkich Ryb, ale nasza osobowość, to nie tylko Słońce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ryby IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 08:09 Dodam do tego jeszcze że nie umieją okazywać uczuć! Nie są delikatne - typu pogłaskanie przytulanie - reszta się zgadza co napisaliście - a jeszcze jak nas zdobyć - mnie romantyzmen i głębokim przekonywaniem mnie o swoim uczuciu - kąpiel z szampanem, kolacja przy świecach! Mój partner mówi że ja to bym chciała żeby on na białym koniu pod okno przyjechał i mi serenady na gitarze grał - a mi się tak podobało gdy w 1989 roku zaśpiewał tylko dla mnie piosenkę (Z tobą chcę oglądać świat!....) Odpowiedz Link Zgłoś
darkoholik Re: Ryby 25.07.04, 23:22 Jeszcze raz powtarzam: RYBY SĄ RÓŻNE!!!!!!! Jeżeli komuś to nie wystarcza, to podpowiadam: słodko- lub słonowodne, karpie, płotki,jesiotry i wiele wiele innych. I tak samo z ludźmi spod znaku RYB. Przestańcie się ośmieszać, przecież każdy ma indywidualny układ planet w radixie i nie można się kierować położeniem jedynie Słońca! Kurde! No! Przejrzyjcie na oczy! Wy chyba nie czytacie tego co napisaliście!!! Trochę w tym prawdy, ale to 10%!!! Pozdrawiam maniaków gazetowej astrologii jednakowej dla wszystkich Ryb na cały tydzień. Niedługo w jakiejkolwiek gazecie napiszą, że w tym tygodniu wymrą wszystkie Ryby? Też uwierzycie??? Szczęść Boże! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś