dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 11:04 a moze tez cos o mnie dobry ludziku? 27. 09. 1981 godz. 16.25 i o Nim :-)30. 12. 1974 godz. przed 00, a moze tez o NAS? juz stoje na duzej górze i okropnie ci dziekuje, jeskli nie mas zczasu to poczekam cierpliwie- pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 11:43 dziewuszko, 27.09.1981 wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach. 30.12.1974 poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma większy jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny. Rozwinięty intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 20:51 ewa.gs napisała: > dziewuszko, > 27.09.1981 > wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na > Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem > samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach. > 30.12.1974 > poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma większy > jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny. > Rozwinięty intelekt. dziekuje bardzo Effciu, jeszcze prosiłabym o kilka zdan na temat relacji moich i partnera- dodam ze jest super (poza jego zazdroscim, chyba troszke to jest dla niego za piekne zeby bylo prawdziwe i nie moze wpasc na to ze ja na prawde tylko Jego no i wiesz...:-))czy ja moge cos z robic w tej sprawie zeby tak sie niepotrzebnie niezamartwiał?i jeszce jedna prosba- jak tam u mnie z podrózammi czy sa na to jakies szanse w moim zyciu?czy osiade gdzies daleko , daleko stąd i ....czy z nim? no co tam jeszce tylko da sie powiedziec to chce!:-) i olropnie z góry dziekuje, szczesliwego dna zycze! crass.on.ru/flash/bird.html - Odpowiedz Link Zgłoś
snurek2 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 12:17 Ewo, A ja urodziłam się 30.12.1976,jeśli będziesz miała wolną chwilkę spójrz co tam u mnie słychać,a teraz nie przeszkadzam i pozdrawiam .A Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: snurek 16.02.04, 14:05 30.12.1976 miła z Ciebie osoba, wrażliwa i dobra. Lubisz mieć kogoś przy sobie, dzielić z kimś swoje życie, potrzebujesz wsparcia, pochwał i akceptacji. Komplementy sa dla Ciebie istotne. Jesteś czuła i delikatna. Jesteś wrażliwa na piękno, jak również nieco nadwrażliwa na krytykę. Dążysz do rozwoju duchowego, ciągnie Cię w stronę metafizyki. Miewasz nagłe spadki nastroju, z pieca na łeb. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
marli3 Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 12:42 Ewo, na czym polega zmiana karty numerologicznej, czy to jest właśnie wspomniana przez Ciebie terapia numerologią? Jeśli znajdziesz chwilkę, może coś byś o tym napisała? Ja urodziłam się 20.03.1971 i mam ze sobą problemy, wszystko wali mi się na głowę, mam już dość... pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 14:16 Marli, Zmiana karty numerologicznej, zmiana portretu numerologicznego czy terapia numerologią to jedna rzecz - polega na wprowadzeniu harmonii w psychice i życiu człowieka. Aby to zrobić, trzeba przeanalizować portret numerologiczny i sprawdzić, jakich wibracji brakuje, jakich jest za dużo, które trzeba zintensyfikować, a które przytłumić. Fizycznie wygląda to tak, że bardzo precyjnie dobiera się imiona numerologiczne, duchowe, które będą ten portret harmonizować. Żeby zaczęły funcjonować jak własne, "pacjent" pisze je codziennie przez miesiąc, tak jak pisze się afirmacje, wprowadzając je sobie w podśwaidomość. Kiedy podświadomość przyjmie je jako swoje, zaczynają wpływać na psychikę i życie, pełen efekt zmiany następuje po ok. 1 roku. Pierwsze zmiany pojawiają się natychmiast, potem sukcesywnie jest coraz lepiej. Pojawiają sie pomocni ludzie, korzystne sytuacje, a psychika funkcjonuje na właściwych torach. Zmiana jest robiona zawsze zgodnie z wolą nadświadomości - po to pracuję z wahadłem, żebym mogła otrzymać od niej informacje, w którą stronę "pacjent" potrzebuje się rozwijać. O tym, jaki potrzebuje być, nie mogę decydować sama. Zmiana otwiera niedostępne dotąd pokłady potencjałów, to, co już w nas było, a jedynie nie potrafiło się odblokować. Co do Ciebie - przeczytaj wątek o piątkach, tam znajdziesz różne wytłumaczenia Twojej sytuacji. Dodam tylko, że jesteś jeszcze bardziej niespokojna, wrażliwa i nerwowa niż typowa piątka. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
marli3 Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 14:29 Ewo, czy to znaczy, że mogę zmienić i siebie, i to co mi się przytrafia?? Bardzo bym tego chciała. Szkoda tylko ze to trwa aż rok, bo już ciężko mi siebie samą znieść. Powiedz, jak mogę się z Toba skontaktować? M. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 14:48 Marli, trwa to rok, bo zmiany bywają bardzo silne i bardzo zadziwiające. Psychika musi się do nich stopniowo przystosowywać, zbyt szybka zmiana byłaby szokiem. Od momentu zmiany karty przez rok stopniowo człowiek staje się pełnią siebie samego. Bardzo wraźne efekty są już po ok. 3 miesiącach, i to widoczne nie tylko dla samego "pacjenta" ale i jego otoczenia. Spokojnie, przez ten rok możesz mieć świetną zabawę obserwując siebie podczas zmian. A skontaktować się ze mną możesz na mail ewa.gs@gazeta.pl pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
marli3 Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 15:06 Ewo, dziękuję, wysłałam Ci e-mail na podaną skrzynkę. Czytałam też w którymś z Twoich wątków, że nie każdy może się poddać tej zmianie, mam nadzieję, że mnie to nie spotka. Proszę, odpisz, kiedy tylko to sprawdzisz! Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 15:18 Marli, kiedy decyzja jest świadoma i podjęta własnowolnie, niemal nie zdarza się, żeby nie można było zrobić takiej osobie karty. Dusza wie, czego chce, i prowadzi człowieka tam, gdzie potrzebuje. Jeśli doprowadzi go do numerologa, to nie po to, żeby się dowiedział, że nici ze zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 13:37 Ewo, poproszę o 2 daty - kobieta 52.08.1981 i mężczyzna 21.08.1974 Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 13:37 Ewo, poproszę o 2 daty - kobieta 25.08.1981 i mężczyzna 21.08.1974 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:23 gazamate, 25.08.1981 Siódemka lub negatywna siódemka. Albo bardzo Cię ciągnie w stronę rozwoju duchowego, albo uciekasz od niego ze wszystkich sił. Przypuszczam że masz duże problemy w relacjach z ludźmi, ponieważ bardzo trudno jest Ci się otworzyć - chronisz w ten sposób swoją ogromną wrażliwość. Prawdopodobnie większosć Twoich znajomych tak naprawdę Cię nie zna, widzi tylko to, co na zewnątrz. Jestes osobą głęboko myslącą, wiecznie analizującą wszystko i wszystkich, o skłonnościach do melancholii, a może i depresji. Mozesz mieć uczucie, że nie pasujesz do świata, że chciałabyś uciec w jakiś sposób - choćby wewnątrz siebie. Jestes błyskotliwie inteligentna, świetnie znasz się na ludziach, masz genialny wręcz zmysł obserwacji. Patrzysz dogłębnie, nigdy "po łebkach". 21.08.1974 przeczytaj wątek o numerologicznych piątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:32 A jak wyglada "dobranie się" osób z tych 2 dat urodzenia? Czy pasują do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:43 gazamate, nie wiem, czy pasują. Po pierwsze - stanowczo zbyt mało danych, po drugie - przecież sami wiedza to najlepiej. Nawet tacy ludzie, którzy do siebie "nie pasują", moga tworzyć szczęśliwe i długotrwałe związki. Tu jest o wiele więcej zmiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
snurek2 Re: od snurka do ewy....... 16.02.04, 14:37 Ewo, Bardzo dziekuję,ale mam jeszcze jedno pytanie.Jak się mają dwie osoby urodzone:30.12.1976 i 24.08.1971. Aha,jestem teraz w takiej sytuacji,że nie mam chyba żadnego wyjścia,wiem,wiem,że nie zajmujesz się tymi sprawami,ale może mnie gdzieś skierujesz?Całuski Anita Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: od snurka do ewy....... 16.02.04, 14:51 Snurku, jak się mają do siebie - tego Ci nie powiem. Trzebaby do tego zrobić przynajmniej pełen portret numerologiczny obojga i wywiad psychologiczny, i to nie przez internet, a na żywo. Dlatego lepiej wiesz to sama, czy to dobry związek, czy nie. Jesli mimo wszystko nie wiesz, a ja miałabym Cię gdzieś skierować, to najlepiej do dobrego psychoterapeuty. On mógłby pomóc Ci samej odpowiedzieć sobie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroner Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:54 Witam, 29.02.1984 Interesowałby mnie ogólny zarys, a szczególnie predyspozycje zawodowe i partnerstwo. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:12 kroner, 29.02.1984 jesteś osobą, w której pewność siebie walczy z niepewnością, egocentryzm z empatią, dominacja z uległością, działanie z wycofaniem się. Predyspozycje zawodowe i partnerstwo mogę Ci opisać bardziej szczegółowo, kiedy mi powiesz, z którą z tych osobowości bardziej się identyfikujesz (przypuszczam, że z drugą, ale bez pełnych danych nie zgadnę, która część jest silniejsza u Ciebie). pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kroner Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:20 I tak też właśnie jest. Ale najczęściej wykorzystuję pierwszy wariant (pewność siebie, egocentryzm, dominacja itd.), chociaż mam też dużą świadomość tych przeciwności. Dziękuję za obecne i ciekaw jestem bardzo dalszego opisu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:33 A więc bardziej dysponujesz energią ósemki, tak mi się wydawało. To daje Ci zdolności w negocjacjach, biznesie i wszędzie tam, gdzie trzeba przekonać kogoś do Twoich racji - umiesz się rozpychać łokciami, ale z odpowiednią dozą dyplomacji :) Masz smykałkę do pieniędzy, zdolności przywódcze, lubisz i umiesz rządzić (zwłaszcza jeśli jesteś świadomy tej drugiej, wrażliwej strony siebie). Masz silne przekonania, jesteś pragmatyczny i konkretny. Świat widzisz nieco czarno-biało, rzeczy są dobre lub złe, korzystne lub nie, nigdy pośrodku. Ciężko Ci tolerować własne słabości, zwłaszcza że niewielkie masz też zrozumienie dla słabości innych. Twoją domeną jest działanie. We wszystkim co robisz, jesteś niezwykle intensywny, to często pociąga płeć przeciwną. To, i siła, która emanuje z Ciebie. Kiedy kochasz, to z niezwykłą intensywnością (bo i w nic innego nie angażujesz się połowicznie), pasją, namiętnością. Partnerka musi Cię fascynować. Potrafisz być lojalny i oddany, jak również czuły. Nawet jeśli się do tego przed sobą nie przyznajesz, Ty również potrzebujesz czułości. Na zewnątrz jesteś znacznie większym "twardzielem" niż w duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
kroner Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 16:00 Miło było się czegoś dowiedzieć o sobie :) Mam jeszcze dwa pytania dodatkowe: 1) praca - czy bardziej odpowiednia byłaby dla mnie praca "w ruchu" czy siedząca (np. przed komputerem)? Ciekawiłoby mnie jakie bardziej numerologicznie mam predyspozycje, bo i tak w życiu wypada to różnie, a ja potrafię się aadaptować. 2) w sprawie partnerstwa - jakie mam układy z osobą ur. 8.01.1985? I bardzo byłbym wdzięczny za ogólny opis tej osoby i również predyspozycje zawodowe i partnerstwo (chciałbym to przekazać). POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: KOCHANI, NA DZIŚ KONIEC 16.02.04, 16:02 porozmawiamy pewnie jutro, wtedy odpowiem na zaległe sprawy. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
mala431 bardzo prosze 18.02.04, 13:30 mozesz mi cos powiedziec o osobie ur 1205 1961 bardzo prosze o wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: bardzo prosze 18.02.04, 16:01 mala, konflikt pomiędzy potrzebą samotności a chęcią bycia w towarzystwie, ale raczej to pierwsze. Nie potrafi się otworzyć przed ludźmi, przyjaciół ma niewielu, a jeśli znajomych - to tak naprawdę niewiele o nim/niej wiedzą, ponieważ nie lubi mówić o sobie. Nie lubi ograniczeń. Bystry umysł, potrafi oddzielić go od emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: kroner 17.02.04, 09:02 praca - jeśli przed komputerem, to pod warunkiem że masz częsty kontakt z ludźmi (spotkania, telefony itp.), tak żebyś mógł używac swojej siły przebicia, a nie tylko umysłu. Jeśli w ruchu, to koniecznie w jakiś sposób uporządkowana, nie chaotyczna. W zasadzie - do obu mógłbyś się przystosować. Dobrze sprawdzałbyś się jako szef. Co do układów z osobą, o której piszesz - tego powiedzieć Ci nie mogę. Jakość związku zależy od wielu zmiennych. Jesli chodzi o nią samą: 08.01.1985 przeczytaj wątek wddic pt. "piątki??", tam znajdziesz dość szczegółowy opis. Ta osoba jest mniej chaotyczna niż typowa piątka, a ma więcej siły. Może jednak mieć choleryczne, wybuchowe usposobienie. Jesli chodzi o partnerstwo - potrzebuje kogoś, kto będzie ją fascynował i nie ograniczał jej wolności, jednocześnie stawiając duże wymagania. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka23 ja też poproszę 17.02.04, 10:19 Witam proszę o opis pary: ja ur. 27.12.1978 godz.15.30 Olsztyn on ur. 23.08.1980 godz. 7.20 pod Olsztynem z góry bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ja też poproszę 17.02.04, 11:38 Ty - 27.12.1978 wiesz, czego chcesz. Lubisz nowości, wyzwania, sprawdzanie się w trudnych sytuacjach. Jesteś ambitna, możliwe ze perfekcjonistka. Myślisz nieszablonowo. Prawdopodobnie jestes nerwowa, możesz mieć problem ze zmiennymi nastrojami. Nie lubisz ustalonych sposobów postępowania, zawsze szukasz nowych. On - 23.08.1980 konflikt pomiędzy chęcią stabilizacji a wyrwaniem się na wolność - szuka stabilizacji, ale kiedy ją osiąga, może czuć się zniewolony. Czasem domator, czasem żądny wrażeń. Z jednej strony konsekwentny, z drugiej bywa nieobliczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mala431 Re: ja też poproszę 17.02.04, 12:13 prosze o wiadomosci o osobie ur 15 03 1983 o godz 19 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ja też poproszę 17.02.04, 13:43 mala, 15.03.1983 jesteś osobą towarzyską, rozrywkową, czerpiącą przyjemność z życia. Jesteś lubiana przez ludzi. Masz tez w sobie wiele wdzięku, co przyciąga płeć przeciwną. Nie dystansujesz się od innych, jesteś otwarta i miła. Gorzej, jeśli chodzi o obowiązki - bywa że baardzo Ci się nie chce. W miłości, póki nie znajdziesz tego jedynego, skaczesz z kwiatka na kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mala431 Re: ja też poproszę 17.02.04, 14:24 Bardzo dziekuje za odpowiedz .Mam jeszcze jedno pytanie czy pozytywnie zakoncza sie obecne sprawy . Odpowiedz Link Zgłoś
mala431 jeszcze jedno pytanie 17.02.04, 14:25 Bardzo dziekuje za odpowiedz .Mam jeszcze jedno pytanie czy pozytywnie zakoncza sie obecne sprawy . Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: jeszcze jedno pytanie 17.02.04, 14:32 Mala, nie wiem, to już leży w Twojej gestii. Z wróżeniem nic nie mam wspólnego... pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bakorc Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 14:15 Witam!Interesuje mnie mężczyzna urodzony 10 02 1975 roku orz kobieta urodzona 27 08 1978.Co można powiedzieć o tych osobach? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darkona Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:39 Witam! Czy mogłabyś mi coś powiedzieć o chłopaku który urodził się 3.01.1980. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:47 darkona, stabilny, lojalny, konsekwentny. Ma swoje zasady, ceni sprawiedliwość. Może mieć problemy ze zbyt małą otwartością. Pragmatyczny, odpowiedzialny, zdolny do ciężkiej pracy, ale i bawić się umie. Dokładny i uporządkowany. Uparty. Odpowiedz Link Zgłoś
aw33 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 16:32 Pani Ewo, jeszcze kilka słów o mnie 17-09-1970 ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:32 17.09.1970 jesteś typem samotnika-myśliciela, interesuje Cię wiedza tajemna, może filozofia, religia. Nie lubisz mówić o sobie, zwłaszcza jeśli chodzi o uczucia - bardzo kryjesz je przed światem, trudno więc zostać Twoim przyjacielem. Jeśli masz przyjaciela, to napewno jest to ktoś bardzo sprawdzony. Jesteś nieufna. Łatwo popadasz w melancholię. Od działania wolisz obserwowanie. Intelekt masz najwyższej klasy :) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
aw33 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:44 Pani Ewo, Jak wyglądają sprawy uczuć... może jakaś rada? ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: aw 18.02.04, 09:16 Sprawy uczuć... trudno Ci jest się do kogoś naprawdę zbliżyć, pokonać swoje opory i nieufność. W niedość dobrym związku możesz czuć się zniewolona, ograniczana. Wtedy będziesz potrzebowała się odsunąć. Ale jeśli spotkasz tę najwłaściwszą osobę, uda się. Co do rad, jeśli Ci z tym źle, widzę dwie możliwości: 1. Znaleźć kogoś komu będziesz mogła choćby częściowo zaufać i uczyć się przy nim otwierania się na uczucia, uczyć się mówienia o sobie 2. Zmienić kartę numerologiczną i wesprzeć się bardziej otwartymi i ciepłymi energiami. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
aw33 Re: aw 18.02.04, 17:33 otóż to .. ja nie wiem czy jest mi z tym źle źle to jest niezbyt dobre słowo, męczy mnie ta inność i fakt, że tak trudno znaleźć kogoś kto "zagląda trochę głębiej" .. może więc poprostu powinnam się wesprzeć? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi aw Odpowiedz Link Zgłoś
aw33 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:58 Dzień Dobry, jest jeszcze ktoś... chciałabym zapytać o kogoś mężczyzna ur 1966-03-28 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs aw - cz.2 17.02.04, 08:45 28.03.1966 silny, dominujący, bardzo zdecydowany. Przekonany o własnej nieomylności, surowo oceniający siebie i innych. Wymagający. Uporządkowany system wartości, sprawiedliwy. Zdolności do biznesu i wyczucie inwestycji. Bardzo klarowne poglądy. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 18:20 >dziewuszko, 27.09.1981 wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach. 30.12.1974 poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma większy jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny. Rozwinięty intelekt. Gdyby Pani jeszcze tak kilka zdanek na temat relacji partnerskiej?i moze cos o moim zyciwym przemieszczaniu gdzie bede mieszkac czy jakas egzotyka , no i co tam sie tylko ta wyczytac! dziekuje bardzo , szczesliwego dnia!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hania261 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 18:39 Moj syn 26.07.1996 to bardzo dziwne dziecko.Bardzo prosze o charakterystyke.Moze ma wplyw tez jego imie-Patrick Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:42 Haniu, data urodzenia to tylko ogólny szielet osobowości, bardziej konkretne cechy znajdują się w innych danych portretu. Reszta wibracji może ten szkielet zmieniać, intensyfikować lub łagodzić. Twój syn - 26.07.1996 jest bardzo pragmatyczny, zdecydowany i konsekwentny. Wie czego chce i jak to osiągnąć. Jest dokładny, może nawet ma skłonności do perfekcjonizmu. Raczej nie jest trzpiotowatym dzieckiem, może sprawiać wrażenie, jakby był starszy, niż wygląda. Nie okazuje swojej uczuciowości. Wymaga dużo od siebie i od innych, ceni uporządkowanie, jest systematyczny i mocno stoi nogami na ziemi. Mogłoby go zafascynowac klejenie modeli lub inne prace wymagające skupienia i dokładności. Ma zdolności kolekcjonerskie. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
hania261 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 16:33 Bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.Kolekcjonuje klucze to jego pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:35 dziewuszko, nienienie :) Żadnych wróżb, przewidywania przyszłości, to już pisałam - przyszłość zależy od Was i nikogo nie zamierzam na konkretne zdarzenia programować. Co do relacji partnerskiej, to też tłumaczyłam - człowiek to nie liczba, nie można powiedzieć: ta liczba z tą pasuje, a ta nie. Związek to przecież nie tylko relacja między cechami charakteru partnerów! Ja Tobie równiez życzę szczęśliwego dnia. I dzięki za piejącego ptaszka, miły rozśmieszacz poranny :) Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
za_piec_dwunasta Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 19:44 Witam! Pani Ewo czy moge również prosić o rozszyfrowanie kilku dat?? To ja może hurtem.... przyjaciółka I.: 03.10.1976 przyjaciółka II.: 21.10.1974 przyjaciel... (wesołego diabła;-))) 04.02.1972 z gory dziekuje i pozdrawiam dw. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:54 za pięć dwunasta, 03.10.1976 poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach, tam znajdziesz mnóstwo informacji. To jest nawet bardziej intensywna dziewiątka, choć w typie bardziej "intelektualnym" niż "artystycznym". 21.10.1974 jeżeli nazywa Cię przyjaciółką, to musiałaś sie nieźle zasłużyć. Najczęściej ważnym kryterium przyjaźni u takich ludzi jak ona jest długotrwałość znajomości (więc pewnie znacie się od dawna). Intelektualistka o bystrym umyśle i głębokich uczuciach, które ukrywa pod maską chłodu emocjonalnego. Jej dalsi znajomi mogą nie wiedzieć, kim ona tak naprawdę jest i co czuje, zwłaszcza że niechętnie o tym mówi. Bystry obserwator rzeczywistości, zna się na ludziach. Skłonności do metafizyki, a mimo to - silny racjonalizm. Nie uznaje dogmatów. 04.02.1972 podobnie jak przyjaciółka II, tylko że nawet bardziej racjonalny umysł. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
za_piec_dwunasta Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 17:32 niesamowite...... jestem pod wielkim wrazeniem, wszystko sie zgadza-nawet to ze z przyjaciolka nr II vhodzilam do podstawówki;-)))) jest pani swiatna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
za_piec_dwunasta Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 17:34 niesamowite...... jestem pod wielkim wrazeniem, wszystko sie zgadza-nawet to ze przyjaciolka nr II znam od dawna - chodzilysmy razem do podstawowki;-)))) jest pani swiatna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 20:54 ewa.gs napisała: > dziewuszko, > 27.09.1981 > wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na > Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem > samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach. > 30.12.1974 > poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma większy > jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny. > Rozwinięty intelekt. dziekuje bardzo Effciu, jeszcze prosiłabym o kilka zdan na temat relacji moich i partnera- dodam ze jest super (poza jego zazdroscim, chyba troszke to jest dla niego za piekne zeby bylo prawdziwe i nie moze wpasc na to ze ja na prawde tylko Jego no i wiesz...:-))czy ja moge cos z robic w tej sprawie zeby tak sie niepotrzebnie niezamartwiał?i jeszce jedna prosba- jak tam u mnie z podrózammi czy sa na to jakies szanse w moim zyciu?czy osiade gdzies daleko , daleko stąd i ....czy z nim? no co tam jeszce tylko da sie powiedziec to chce!:-) i olropnie z góry dziekuje, szczesliwego dna zycze! crass.on.ru/flash/bird.html - Odpowiedz Link Zgłoś
bee_dess Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:57 A moge poprosic o diagnoze dla: 28.11.1976 (to ja):-)))) dziekuje bardzo z gory:-)) pozdrawiam, bee Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:08 witaj, 28.11.1976 Masz dużą siłę, porażki Cię nie załamują, najwyżej lekko zginają, żeby potem dać Ci impet do odbicia się. Twoją domeną jest działanie, masz rozmach w planowaniu i konsekwencję w realizacji swoich planów. Dużo wymagasz od siebie i innych, nie lubisz rozczulania się nad sobą, marazmu. Lubisz innowacje, nowe drogi. Uważasz, że jeśli ktokolwiek jest w stanie coś osiągnąć, to Ty również to możesz i to nawet lepiej. Masz bardzo zdecydowane przekonania i umiesz ich bronić. Jeśli trzeba, potrafisz rozpychać się łokciami. W związkach masz skłonności do dominacji, wszystko wiesz najlepiej :) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bee_dess Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:35 o matko... az mnie to przerazilo... jakbys mnie znala. jestem w szoku... dzieki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
astella Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:13 Witaj Ewo, chciałam spytać o rozszyfrowanie daty mojego brata 27.03.1976 Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:17 27.03.1976 silny, zdecydowany, o zdeklarowanych poglądach. Zdolności do biznesu. Siła przebicia. Ceni sprawiedliwość. Pragmatyczny i konkretny. Ma własny kodeks wartosci i przestrzega go. Nie lubi półśrodków. Mało wyrozumiały dla słabości, swojej i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
doratela Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:29 Ewu, czy moge tez prosic o krotka charakterystyke? ja: 23.02.1974 i jesli mozna mojego chlopaka: 05.06.1974 ...bede bardzo wdzieczna... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:02 23.02.1974 masz duże ambicje, lubisz wyzwania i sprawdzanie się w nowych sytuacjach. Nie lubisz wytartych dróg, zawsze szukasz nowych. Jesteś niecierpliwa i dość nerwowa. Cenisz innowacje i nowoczesność. Masz za zadanie nauczyć się słuchac innych. 05.06.1974 hmm. Piatka lub negatywna piątka, zajrzyj do wątku wddic pt. "piątki??", tam znajdziesz opis. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina201 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:53 Ewo bardzo proszę o charakterystykę osóbki ur 27.06.1984 i jej bliskiego znajomego ur. 14.06.1984 . Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:09 Karolina, 27.06.1984 wiesz czego chcesz i jak to osiągać. Lubisz wyzwania, dobrze dostosowujesz się do nowych sytuacji. Masz oryginalny styl myślenia, nie chodzisz wytartymi drogami. Masz ciekawe pomysły, jesteś ambitna. W związkach raczej strona dominująca. 14.06.1984 konflikt pomiędzy ruchem a stagnacją, raz pędzi do przodu jak burza, raz leży i nie chce mu się ruszyć. Raz zbyt pobudzony i nerwowy, innym razem rozleniwiony. Zaczyna mnóstwo rzeczy, a trudno mu którąkolwiek skończyć. Słomiany zapał. Ciężko mu dojść z tym do ładu. Potrzebuje dowartościowania, czułości, uwagi. Kochliwy, namiętny i zazdrosny. Lubi jeść i spać. Opiekuńczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina201 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:02 ewa.gs napisała: > Nie wiem czy ostał się jeszcze ktoś, kto nie zapytał o to, o co chciał. > Jeśli tak - to przenosimy tu, dobrze? Poprzedni wątek rozrósł się za bardzo i > nie mieści się na ekranie. > > I jeszcze przypominam - wrożby to nie ja. Żadnego przepowiadania przyszłości. > A dobór odpowiednich partnerów to Wasza odpowiedzialność, nie moja :))) > Ewa G. Droga Ewo proszę o charakterystykę osóbki ur 27.06.1984r i jej bliskiego znajomego ur 14.06.1984r . Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ablankaa Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:16 Droga Ewo, Czy mogłabym prosić o króciótką charakterystykę daty 05-01-1976?? Pozdrawiam serdecznie, Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 11:41 Witaj, 05.01.1976 osoba niespokojna, bardzo wrażliwa, nerwowa, o dużej intuicji. Dąży do rozwoju duchowego, w czym nieco może jej przeszkadzać brak konsekwencji i słomiany zapał. Empatyczna. POtrzebuje potwerdzania przez innych jej wartości. Spragniona miłości i czułości. Nieco chaotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ablankaa Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:43 Bardzo dziękuję :)) Pozdrawiam, Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
marcopolo69 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:29 Pani Ewo! Bardzo prosze o klika informacji na mój temat- urodziłam się 18 lutego 1970r. Niestety nie znam godziny. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 11:51 marcopolo, wiesz, czego chcesz. Lubisz nowości, wyzwania, sprawdzanie się w trudnych sytuacjach. Jesteś ambitna, możliwe ze perfekcjonistka. Myślisz nieszablonowo. Prawdopodobnie jestes nerwowa, możesz mieć problem ze zmiennymi nastrojami. Nie lubisz ustalonych sposobów postępowania, zawsze szukasz nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka26 Ewo, bardzo prosze.... 17.02.04, 10:55 podalabys mi charakterystyke 11.11.1956? To baaardzo wazny dla mnie osobnik:-))). bardzo Ci dziekuje, pozdrawiam, lena Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Ewo, bardzo prosze.... 17.02.04, 11:53 Lenka, Wrażliwy, uduchowiony, intelektualista. Introwertyk, niechętnie mówi o sobie. Stale szuka swojego miejsca w świecie. Obserwator i analityk. Nie przyjmuje dogmatów. Przyjaciół ma bardzo niewielu, bo żeby zostać jego przyjacielem, trzeba przejść naprawdę solidną próbę. Zwłaszcza, że jest nieufny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs 800-NA ROCZNICA WĄTKU O NUMEROLOGII 17.02.04, 12:25 wiecie ze to osiemsetny post w czwórdzielnym wątku o numerologii? Ja chyba jestem pracowita :) Odpowiedz Link Zgłoś
uuuuu24 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 12:31 czesc ewa chiała bym sie dowiedzieć czy mogła byś powiedzieć mi coś o nas czy bedzie fajnie ja 24-09-1979 i on 20-07-1976 z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 13:38 czy będzie fajnie, to zależy od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
uuuuu24 numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:02 Ewa, dzieki za odpowiedz i wiem ze to czy bedzie fajnie zalezy tylko od nas ale czy w naszych datach urodzenia widzisz czy do siebie pasujemy jeszcze raz dziekuje ula Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:12 uuuu, nie widzę. Przeczytaj mój pierwszy post w tym wątku :) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
smok1973 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 12:43 Hej Ewa jeszcze ja chciałabym spytać o dwie osoby kobieta 19.03.1973 i o mężczyzna z 12.02.1968 trudno go rozgryźć może mi pomożesz :) Będę wdzięczna :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 13:53 smoku, 19.03.1973 ciepła, miła, dobroduszna, opiekuńcza, ale jednocześnie zazdrosna i zaborcza. Kiedy zawiedzie się na partnerze, potrafi się nawet mścić. Możliwe, że miała trudną sytuację w domu rodzinnym. Teraz uczy się być samodzielna i odpowiadać za siebie. 12.02.1968 Wrażliwy, drażliwy na swoim punkcie, źle znosi krytykę. Możliwe, że niepewny siebie, potrzebuje potwerdzenia, ile jest wart. Złakniony akcpetacji. Nieco humorzasty, łatwo go zranić. Empatyczny, zbyt ufny w stosunku do ludzi. Wyczucie artystyczne. Nerwowy. Źle znosi samotność. Odpowiedz Link Zgłoś
smok1973 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:01 Ewa, dziękuję bardzo i jestem pod wrażeniem :) Smok Odpowiedz Link Zgłoś
pavolo Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 15:18 Droga Ewo,chciałbym dowiedzieć się czegoś o sobie,ur.13.01.1979r;Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 09:10 Pavolo, 13.01.1979 tu sprawa nie jest oczywista. Jesteś czwórką lub negatywną czwórką, nie mogę tego określić bez pełnej analizy portretu, dlatego musisz to określić sam. To drugie oznacza, że masz w życiu za zadanie nauczyć się, jak być czwórką, bo jeszcze tego nie potrafisz. Pozytywna czwórka oznacza człowieka uporządkowanego, lojalnego, stabilnego, konsekwentnego. Oznacza zdolność do cieżkiej pracy i obowiązkowość. Na takich ludziach można w pełni polegać. Negatywna czwórka oznaczałaby, że jest wręcz przeciwnie i będziesz dążyć do tego, żeby takim się stać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1960 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 00:57 Bardzo proszę o analizę mnie ur. 16.11.1960 r. i męża 16.07.1954 r. Z góry dziękuję i pozdrawiam!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 09:05 Basia, 16.11.1960 Umysł masz jasny, klarowny, wybitnie analityczny. Niczego nie uznajesz za pewnik, dopóki tego nie przemyślisz od początku do końca. Lubisz zagłębiać się w swój świat wewnętrzny, naukę, filozofię, metafizykę, może religię. Jesteś niezwykle dociekliwa, nie przechodzisz nad światem do porządku dziennego. Znasz się na ludziach, szybko wychwytujesz nawet najbardziej skrywane intencje ich postępowania. Masz dużą intuicję, możliwe że zdolności parapsychiczne. Masz przenikliwe spojrzenie, stale obserwujesz. Sprawiasz wrażenie osoby chłodnej emocjonalnie, ale to pozory, sposób na osłonienie swojej wrażliwości. Uciekasz od rzeczywistości. Jesteś melancholijna. Nie lubisz i/lub nie umiesz otwierać się przed ludźmi. Prawdopodobnie masz lub miałaś jakieś obciążenia związane z relacjami partnerskimi. Możliwe również, że w dzieciństwie problemy w domu rodzinnym. 16.07.1954 konflikt. Z jednej strony potrzebuje miłości i czułości, z drugiej zamyka się na nią i trudno mu ją okazywać. Z jednej strony zaborczy, z drugiej strony sam potrzebuje, aby go nie ograniczano. Z jednej strony potrzebuje bliskości, z drugiej najchętniej uciekłby do chatki pustelnika. Raz opiekuńczy, raz zupełnie się odsuwa - w dodatku sam ma do siebie o to pretensje. Ma skłonności depresyjne. Bardzo angażuje się we własny tok myślenia, bywa że obraca w głowie jakąś sytuację na wszystkie strony, myśli o niej stale, ale nie potrafi znaleźć rozwiązania ani dojść do konstruktywnych wniosków. Zamęcza się własnym myśleniem. Ma lub miał obciążenia w relacjach i możliwe ciężkie dzieciństwo, podobnie jak u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1960 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 14:08 Bardzo dziękuję za charakterystykę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malanika Re: a ja też mogę? 18.02.04, 11:36 Pani Ewo, czy ja tez mogłabym prosić o krótką charakterystykę ? Ja: 27.04.1976 On: 17.12.1973. PS Bardzo mi z Nim dobrze :-)) Z góry dziekuję i serdecznie pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: a ja też mogę? 18.02.04, 11:59 malanika, oczywiście. Ty - 27.04.1976 jesteś dziewiątką, duży opis znajdziesz w wątku devine, poczytaj sobie. U Ciebie może być tak, że masz szczególne uczulenie na nakazy i zakazy - nie znosisz ich. Jesteś dziewiątką intelektualno - artystyczną. Masz szczególnie zmienne nastroje. On - 17.12.1973 To chyba jego siła i stabilność tak Ci sie w nim podoba :) Możesz na niego liczyć, jest lojalny i odpowiedzialny. Konsekwentny, ma szeroko zakrojone plany i systematycznie je realizuje. Wymagający od siebie i od innych. Zaangażowany. Racjonalista. Ma poczucie humoru. Pracowity. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
malanika Re: dziekuje :-) 18.02.04, 12:07 Pani Ewo, bardzo dziękuję :-)) I życzę Pani dużo szczęścia :-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
filifolia to ja też 18.02.04, 11:50 mam nadzieję, że nie przesadzę jeśli poroszę o trzy osoby: pan 5.04.1978 pani 19.09.1970 i jeszcze jedna pani o trochę podobnej dacie 12.09.1970 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: to ja też 18.02.04, 12:01 Baardzo prosze, ja- 30.08.1984 on- 9.01.1977 z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: to ja też 18.02.04, 12:19 trollu, Ty - 30.08.1984 jesteś kobieca, pełna wdzięku, ciepła, towarzyska. Opiekuńcza, troskliwa i zazdrosna. Masz bardzo intensywne uczucia, potrafisz bardzo kochać i, zraniona, równie mocno nienawidzić. Potrzebujesz akceptacji i ciepła. Brakuje Ci trochę silnej woli. Masz zdolności manualno-artystyczne Pewnie lubisz dzieci i zwierzęta, bo potrzebują Twojej opieki. Czy jesteś śpiochem? On - 09.01.1977 bardzo potrzebuje wolności. Intelektualista, racjonalista, ma trudności z okazywaniem uczuć. Bystry obserwator, mysliciel. Umysł analizujący i zgłębiający. Melancholijny. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: to ja też 18.02.04, 12:23 Dziekuje bardzo :) Jestem spiochem :) Wszystko sie zgadza :) Zycze duzo szczescia :) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: to ja też 18.02.04, 12:10 filifolia, 05.04.1978 inteligentny, kieruje się umysłem, nie uczuciami. Stale wszystko analizuje, nie przyjmuje niczego za pewnik. Dobrze czuje się w samotności. Bardzo trudno mu okazywać uczucia, woli chronić się przed innymi murem chłodu emocjonalnego. Racjonalista, ale ze skłonnościami do metafizyki i filozofii. Szuka swojego miejsca w świecie. Melancholijny. Nerwowy, niespokojny. Uwaga na używki - lubi uciekać ze świata rzeczywistego. 19.09.1970 Ta kobieta uczy się samodzielności i niezależności, ale takiej, która nie będzie ranić osób z nią obcujących. W dzieciństwie mogła się czuć nieakceptowana. Teraz walczy z ograniczeniami. Więcej informacji znajdziesz w wątku devine o numerologicznych dziewiątkach. 12.09.1970 empatyczna, współczująca, dość niepewna siebie. Taktowna, wyrozumiała (chyba, że ktoś ją krytykuje, wtedy przestaje być wyrozumiała), czuła. POtrzebuje akceptacji, nie lubi samotności. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorettino1 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 12:03 A moge uzyskac odpowiedz na pytanie- Co spotka osoby urodzone 7.12.1978 oraz 11.10.1974? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 12:20 Fiorettino, pewnie tak, ale nie ode mnie :) z wróżeniem nie mam nic wspólnego. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś