Dodaj do ulubionych

numerologia - dziś też odpowiem :)

• dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 11:04
      a moze tez cos o mnie dobry ludziku? 27. 09. 1981 godz. 16.25 i o Nim :-)30.
      12. 1974 godz. przed 00, a moze tez o NAS? juz stoje na duzej górze i okropnie
      ci dziekuje, jeskli nie mas zczasu to poczekam cierpliwie- pozdrawiam !
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 11:43
        dziewuszko,
        27.09.1981
        wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na
        Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem
        samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach.
        30.12.1974
        poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma większy
        jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny.
        Rozwinięty intelekt.
        • dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 20:51
          ewa.gs napisała:

> dziewuszko,
          > 27.09.1981
          > wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na
          > Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem
          > samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach.
          > 30.12.1974
          > poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma
          większy
          > jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny.
          > Rozwinięty intelekt.
          dziekuje bardzo Effciu, jeszcze prosiłabym o kilka zdan na temat relacji moich
          i partnera- dodam ze jest super (poza jego zazdroscim, chyba troszke to jest
          dla niego za piekne zeby bylo prawdziwe i nie moze wpasc na to ze ja na prawde
          tylko Jego no i wiesz...:-))czy ja moge cos z robic w tej sprawie zeby tak sie
          niepotrzebnie niezamartwiał?i jeszce jedna prosba- jak tam u mnie z podrózammi
          czy sa na to jakies szanse w moim zyciu?czy osiade gdzies daleko , daleko stąd
          i ....czy z nim? no co tam jeszce tylko da sie powiedziec to chce!:-) i
          olropnie z góry dziekuje, szczesliwego dna zycze!
          crass.on.ru/flash/bird.html -
      • snurek2 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 12:17
        Ewo,
        A ja urodziłam się 30.12.1976,jeśli będziesz miała wolną chwilkę spójrz co tam
        u mnie słychać,a teraz nie przeszkadzam i pozdrawiam .A
        • ewa.gs Re: snurek 16.02.04, 14:05
          30.12.1976
          miła z Ciebie osoba, wrażliwa i dobra. Lubisz mieć kogoś przy sobie, dzielić z
          kimś swoje życie, potrzebujesz wsparcia, pochwał i akceptacji. Komplementy sa
          dla Ciebie istotne. Jesteś czuła i delikatna.
          Jesteś wrażliwa na piękno, jak również nieco nadwrażliwa na krytykę.
          Dążysz do rozwoju duchowego, ciągnie Cię w stronę metafizyki.
          Miewasz nagłe spadki nastroju, z pieca na łeb.
          pozdrawiam
          Ewa G.
    • marli3 Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 12:42
      Ewo, na czym polega zmiana karty numerologicznej, czy to jest właśnie
      wspomniana przez Ciebie terapia numerologią? Jeśli znajdziesz chwilkę, może coś
      byś o tym napisała?
      Ja urodziłam się 20.03.1971 i mam ze sobą problemy, wszystko wali mi się na
      głowę, mam już dość...
      pozdrawiam,
      M.
      • ewa.gs Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 14:16
        Marli,
        Zmiana karty numerologicznej, zmiana portretu numerologicznego czy terapia
        numerologią to jedna rzecz - polega na wprowadzeniu harmonii w psychice i życiu
        człowieka.
        Aby to zrobić, trzeba przeanalizować portret numerologiczny i sprawdzić, jakich
        wibracji brakuje, jakich jest za dużo, które trzeba zintensyfikować, a które
        przytłumić. Fizycznie wygląda to tak, że bardzo precyjnie dobiera się imiona
        numerologiczne, duchowe, które będą ten portret harmonizować. Żeby zaczęły
        funcjonować jak własne, "pacjent" pisze je codziennie przez miesiąc, tak jak
        pisze się afirmacje, wprowadzając je sobie w podśwaidomość.
        Kiedy podświadomość przyjmie je jako swoje, zaczynają wpływać na psychikę i
        życie, pełen efekt zmiany następuje po ok. 1 roku. Pierwsze zmiany pojawiają
        się natychmiast, potem sukcesywnie jest coraz lepiej. Pojawiają sie pomocni
        ludzie, korzystne sytuacje, a psychika funkcjonuje na właściwych torach.
        Zmiana jest robiona zawsze zgodnie z wolą nadświadomości - po to pracuję z
        wahadłem, żebym mogła otrzymać od niej informacje, w którą stronę "pacjent"
        potrzebuje się rozwijać. O tym, jaki potrzebuje być, nie mogę decydować sama.
        Zmiana otwiera niedostępne dotąd pokłady potencjałów, to, co już w nas było, a
        jedynie nie potrafiło się odblokować.

Co do Ciebie - przeczytaj wątek o piątkach, tam znajdziesz różne wytłumaczenia
        Twojej sytuacji. Dodam tylko, że jesteś jeszcze bardziej niespokojna, wrażliwa
        i nerwowa niż typowa piątka.
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • marli3 Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 14:29
          Ewo, czy to znaczy, że mogę zmienić i siebie, i to co mi się przytrafia??
          Bardzo bym tego chciała. Szkoda tylko ze to trwa aż rok, bo już ciężko mi
          siebie samą znieść.
          Powiedz, jak mogę się z Toba skontaktować?
          M.
          • ewa.gs Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 14:48
            Marli,
            trwa to rok, bo zmiany bywają bardzo silne i bardzo zadziwiające. Psychika musi
            się do nich stopniowo przystosowywać, zbyt szybka zmiana byłaby szokiem.
            Od momentu zmiany karty przez rok stopniowo człowiek staje się pełnią siebie
            samego. Bardzo wraźne efekty są już po ok. 3 miesiącach, i to widoczne nie
            tylko dla samego "pacjenta" ale i jego otoczenia.
            Spokojnie, przez ten rok możesz mieć świetną zabawę obserwując siebie podczas
            zmian.
            A skontaktować się ze mną możesz na mail ewa.gs@gazeta.pl
            pozdrawiam
            Ewa G.
            • marli3 Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 15:06
              Ewo, dziękuję, wysłałam Ci e-mail na podaną skrzynkę. Czytałam też w którymś z
              Twoich wątków, że nie każdy może się poddać tej zmianie, mam nadzieję, że mnie
              to nie spotka. Proszę, odpisz, kiedy tylko to sprawdzisz!
              Marlena
              • ewa.gs Re: zmiana karty numerologicznej 16.02.04, 15:18
                Marli,
                kiedy decyzja jest świadoma i podjęta własnowolnie, niemal nie zdarza się, żeby
                nie można było zrobić takiej osobie karty. Dusza wie, czego chce, i prowadzi
                człowieka tam, gdzie potrzebuje. Jeśli doprowadzi go do numerologa, to nie po
                to, żeby się dowiedział, że nici ze zmiany.
    • gazamate Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 13:37
      Ewo, poproszę o 2 daty - kobieta 52.08.1981 i mężczyzna 21.08.1974
    • gazamate Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 13:37
      Ewo, poproszę o 2 daty - kobieta 25.08.1981 i mężczyzna 21.08.1974
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:23
        gazamate,
        25.08.1981
        Siódemka lub negatywna siódemka. Albo bardzo Cię ciągnie w stronę rozwoju
        duchowego, albo uciekasz od niego ze wszystkich sił.
        Przypuszczam że masz duże problemy w relacjach z ludźmi, ponieważ bardzo trudno
        jest Ci się otworzyć - chronisz w ten sposób swoją ogromną wrażliwość.
        Prawdopodobnie większosć Twoich znajomych tak naprawdę Cię nie zna, widzi tylko
        to, co na zewnątrz.
        Jestes osobą głęboko myslącą, wiecznie analizującą wszystko i wszystkich, o
        skłonnościach do melancholii, a może i depresji. Mozesz mieć uczucie, że nie
        pasujesz do świata, że chciałabyś uciec w jakiś sposób - choćby wewnątrz siebie.
        Jestes błyskotliwie inteligentna, świetnie znasz się na ludziach, masz genialny
        wręcz zmysł obserwacji. Patrzysz dogłębnie, nigdy "po łebkach".

21.08.1974
        przeczytaj wątek o numerologicznych piątkach.
        • gazamate Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:32
          A jak wyglada "dobranie się" osób z tych 2 dat urodzenia? Czy pasują do siebie?
          • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:43
            gazamate,
            nie wiem, czy pasują. Po pierwsze - stanowczo zbyt mało danych, po drugie -
            przecież sami wiedza to najlepiej.
            Nawet tacy ludzie, którzy do siebie "nie pasują", moga tworzyć szczęśliwe i
            długotrwałe związki. Tu jest o wiele więcej zmiennych.
    • snurek2 Re: od snurka do ewy....... 16.02.04, 14:37
      Ewo,
      Bardzo dziekuję,ale mam jeszcze jedno pytanie.Jak się mają dwie osoby
      urodzone:30.12.1976 i 24.08.1971.
      Aha,jestem teraz w takiej sytuacji,że nie mam chyba żadnego
      wyjścia,wiem,wiem,że nie zajmujesz się tymi sprawami,ale może mnie gdzieś
      skierujesz?Całuski Anita
      • ewa.gs Re: od snurka do ewy....... 16.02.04, 14:51
        Snurku, jak się mają do siebie - tego Ci nie powiem. Trzebaby do tego zrobić
        przynajmniej pełen portret numerologiczny obojga i wywiad psychologiczny, i to
        nie przez internet, a na żywo. Dlatego lepiej wiesz to sama, czy to dobry
        związek, czy nie.
        Jesli mimo wszystko nie wiesz, a ja miałabym Cię gdzieś skierować, to najlepiej
        do dobrego psychoterapeuty. On mógłby pomóc Ci samej odpowiedzieć sobie na to
        pytanie.
    • kroner Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 14:54
      Witam,
      29.02.1984
      Interesowałby mnie ogólny zarys, a szczególnie predyspozycje zawodowe i
      partnerstwo.
      Z góry dziękuję i pozdrawiam!
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:12
        kroner,
        29.02.1984
        jesteś osobą, w której pewność siebie walczy z niepewnością, egocentryzm z
        empatią, dominacja z uległością, działanie z wycofaniem się. Predyspozycje
        zawodowe i partnerstwo mogę Ci opisać bardziej szczegółowo, kiedy mi powiesz, z
        którą z tych osobowości bardziej się identyfikujesz (przypuszczam, że z drugą,
        ale bez pełnych danych nie zgadnę, która część jest silniejsza u Ciebie).
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • kroner Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:20
          I tak też właśnie jest. Ale najczęściej wykorzystuję pierwszy wariant (pewność
          siebie, egocentryzm, dominacja itd.), chociaż mam też dużą świadomość tych
          przeciwności. Dziękuję za obecne i ciekaw jestem bardzo dalszego opisu.
          Pozdrawiam
          • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:33
            A więc bardziej dysponujesz energią ósemki, tak mi się wydawało. To daje Ci
            zdolności w negocjacjach, biznesie i wszędzie tam, gdzie trzeba przekonać kogoś
            do Twoich racji - umiesz się rozpychać łokciami, ale z odpowiednią dozą
            dyplomacji :)
            Masz smykałkę do pieniędzy, zdolności przywódcze, lubisz i umiesz rządzić
            (zwłaszcza jeśli jesteś świadomy tej drugiej, wrażliwej strony siebie).
            Masz silne przekonania, jesteś pragmatyczny i konkretny. Świat widzisz nieco
            czarno-biało, rzeczy są dobre lub złe, korzystne lub nie, nigdy pośrodku.
            Ciężko Ci tolerować własne słabości, zwłaszcza że niewielkie masz też
            zrozumienie dla słabości innych. Twoją domeną jest działanie.
            We wszystkim co robisz, jesteś niezwykle intensywny, to często pociąga płeć
            przeciwną. To, i siła, która emanuje z Ciebie.
            Kiedy kochasz, to z niezwykłą intensywnością (bo i w nic innego nie angażujesz
            się połowicznie), pasją, namiętnością. Partnerka musi Cię fascynować.
            Potrafisz być lojalny i oddany, jak również czuły. Nawet jeśli się do tego
            przed sobą nie przyznajesz, Ty również potrzebujesz czułości.
            Na zewnątrz jesteś znacznie większym "twardzielem" niż w duszy...
            • kroner Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 16:00
              Miło było się czegoś dowiedzieć o sobie :)
              Mam jeszcze dwa pytania dodatkowe:
              1) praca - czy bardziej odpowiednia byłaby dla mnie praca "w ruchu" czy
              siedząca (np. przed komputerem)? Ciekawiłoby mnie jakie bardziej
              numerologicznie mam predyspozycje, bo i tak w życiu wypada to różnie, a ja
              potrafię się aadaptować.
              2) w sprawie partnerstwa - jakie mam układy z osobą ur. 8.01.1985? I bardzo
              byłbym wdzięczny za ogólny opis tej osoby i również predyspozycje zawodowe i
              partnerstwo (chciałbym to przekazać).
              POZDRAWIAM
              • ewa.gs Re: KOCHANI, NA DZIŚ KONIEC 16.02.04, 16:02
                porozmawiamy pewnie jutro, wtedy odpowiem na zaległe sprawy.
                Ewa G.
                • mala431 bardzo prosze 18.02.04, 13:30
                  mozesz mi cos powiedziec o osobie ur 1205 1961 bardzo prosze o wiadomosc
                  • ewa.gs Re: bardzo prosze 18.02.04, 16:01
                    mala,
                    konflikt pomiędzy potrzebą samotności a chęcią bycia w towarzystwie, ale raczej
                    to pierwsze. Nie potrafi się otworzyć przed ludźmi, przyjaciół ma niewielu, a
                    jeśli znajomych - to tak naprawdę niewiele o nim/niej wiedzą, ponieważ nie lubi
                    mówić o sobie. Nie lubi ograniczeń. Bystry umysł, potrafi oddzielić go od
                    emocji.
              • ewa.gs Re: kroner 17.02.04, 09:02
                praca - jeśli przed komputerem, to pod warunkiem że masz częsty kontakt z
                ludźmi (spotkania, telefony itp.), tak żebyś mógł używac swojej siły przebicia,
                a nie tylko umysłu. Jeśli w ruchu, to koniecznie w jakiś sposób uporządkowana,
                nie chaotyczna. W zasadzie - do obu mógłbyś się przystosować. Dobrze
                sprawdzałbyś się jako szef.
                Co do układów z osobą, o której piszesz - tego powiedzieć Ci nie mogę. Jakość
                związku zależy od wielu zmiennych. Jesli chodzi o nią samą:
                08.01.1985
                przeczytaj wątek wddic pt. "piątki??", tam znajdziesz dość szczegółowy opis. Ta
                osoba jest mniej chaotyczna niż typowa piątka, a ma więcej siły. Może jednak
                mieć choleryczne, wybuchowe usposobienie. Jesli chodzi o partnerstwo -
                potrzebuje kogoś, kto będzie ją fascynował i nie ograniczał jej wolności,
                jednocześnie stawiając duże wymagania.

pozdrawiam
                Ewa G.

• zanetka23 ja też poproszę 17.02.04, 10:19
                  Witam
                  proszę o opis pary:
                  ja ur. 27.12.1978 godz.15.30 Olsztyn
                  on ur. 23.08.1980 godz. 7.20 pod Olsztynem
                  z góry bardzo dziękuję!
                  • ewa.gs Re: ja też poproszę 17.02.04, 11:38
                    Ty - 27.12.1978
                    wiesz, czego chcesz. Lubisz nowości, wyzwania, sprawdzanie się w trudnych
                    sytuacjach. Jesteś ambitna, możliwe ze perfekcjonistka. Myślisz nieszablonowo.
                    Prawdopodobnie jestes nerwowa, możesz mieć problem ze zmiennymi nastrojami. Nie
                    lubisz ustalonych sposobów postępowania, zawsze szukasz nowych.
                    On - 23.08.1980
                    konflikt pomiędzy chęcią stabilizacji a wyrwaniem się na wolność - szuka
                    stabilizacji, ale kiedy ją osiąga, może czuć się zniewolony. Czasem domator,
                    czasem żądny wrażeń. Z jednej strony konsekwentny, z drugiej bywa nieobliczalny.
                    • mala431 Re: ja też poproszę 17.02.04, 12:13
                      prosze o wiadomosci o osobie ur 15 03 1983 o godz 19
                      • ewa.gs Re: ja też poproszę 17.02.04, 13:43
                        mala,
                        15.03.1983
                        jesteś osobą towarzyską, rozrywkową, czerpiącą przyjemność z życia. Jesteś
                        lubiana przez ludzi. Masz tez w sobie wiele wdzięku, co przyciąga płeć
                        przeciwną. Nie dystansujesz się od innych, jesteś otwarta i miła. Gorzej, jeśli
                        chodzi o obowiązki - bywa że baardzo Ci się nie chce.
                        W miłości, póki nie znajdziesz tego jedynego, skaczesz z kwiatka na kwiatek.
                        • mala431 Re: ja też poproszę 17.02.04, 14:24
                          Bardzo dziekuje za odpowiedz .Mam jeszcze jedno pytanie czy pozytywnie
                          zakoncza sie obecne sprawy .
                        • mala431 jeszcze jedno pytanie 17.02.04, 14:25
                          Bardzo dziekuje za odpowiedz .Mam jeszcze jedno pytanie czy pozytywnie
                          zakoncza sie obecne sprawy .
                          • ewa.gs Re: jeszcze jedno pytanie 17.02.04, 14:32
                            Mala, nie wiem, to już leży w Twojej gestii. Z wróżeniem nic nie mam
                            wspólnego...
                            pozdrawiam
                            Ewa G.
                • kroner Re: kroner 17.02.04, 13:38
                  Dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
              • bakorc Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 14:15
                Witam!Interesuje mnie mężczyzna urodzony 10 02 1975 roku orz kobieta urodzona
                27 08 1978.Co można powiedzieć o tych osobach?
                Pozdrawiam!!!
    • darkona Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:39
      Witam!
      Czy mogłabyś mi coś powiedzieć o chłopaku który urodził się 3.01.1980. Bardzo
      dziękuję i pozdrawiam :)))
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:47
        darkona,
        stabilny, lojalny, konsekwentny. Ma swoje zasady, ceni sprawiedliwość. Może
        mieć problemy ze zbyt małą otwartością. Pragmatyczny, odpowiedzialny, zdolny do
        ciężkiej pracy, ale i bawić się umie. Dokładny i uporządkowany. Uparty.
        • aw33 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 16:32
          Pani Ewo,
          jeszcze kilka słów o mnie 17-09-1970
          ania
          • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:32
            17.09.1970
            jesteś typem samotnika-myśliciela, interesuje Cię wiedza tajemna, może
            filozofia, religia. Nie lubisz mówić o sobie, zwłaszcza jeśli chodzi o uczucia -
            bardzo kryjesz je przed światem, trudno więc zostać Twoim przyjacielem. Jeśli
            masz przyjaciela, to napewno jest to ktoś bardzo sprawdzony.
            Jesteś nieufna. Łatwo popadasz w melancholię.
            Od działania wolisz obserwowanie.
            Intelekt masz najwyższej klasy :)
            pozdrawiam
            Ewa G.
            • aw33 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:44
              Pani Ewo,
              Jak wyglądają sprawy uczuć...
              może jakaś rada?
              ania
              • ewa.gs Re: aw 18.02.04, 09:16
                Sprawy uczuć... trudno Ci jest się do kogoś naprawdę zbliżyć, pokonać swoje
                opory i nieufność. W niedość dobrym związku możesz czuć się zniewolona,
                ograniczana. Wtedy będziesz potrzebowała się odsunąć. Ale jeśli spotkasz tę
                najwłaściwszą osobę, uda się.
                Co do rad, jeśli Ci z tym źle, widzę dwie możliwości:
                1. Znaleźć kogoś komu będziesz mogła choćby częściowo zaufać i uczyć się przy
                nim otwierania się na uczucia, uczyć się mówienia o sobie
                2. Zmienić kartę numerologiczną i wesprzeć się bardziej otwartymi i ciepłymi
                energiami.
                pozdrawiam
                Ewa G.
                • aw33 Re: aw 18.02.04, 17:33
                  otóż to .. ja nie wiem czy jest mi z tym źle
                  źle to jest niezbyt dobre słowo,
                  męczy mnie ta inność i fakt, że tak trudno znaleźć kogoś kto "zagląda trochę
                  głębiej" ..
                  może więc poprostu powinnam się wesprzeć?
                  pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi aw
    • aw33 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 15:58
      Dzień Dobry,
      jest jeszcze ktoś...
      chciałabym zapytać o kogoś
      mężczyzna ur 1966-03-28
      • ewa.gs aw - cz.2 17.02.04, 08:45
        28.03.1966
        silny, dominujący, bardzo zdecydowany. Przekonany o własnej nieomylności,
        surowo oceniający siebie i innych. Wymagający. Uporządkowany system wartości,
        sprawiedliwy. Zdolności do biznesu i wyczucie inwestycji. Bardzo klarowne
        poglądy.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 18:20
      >dziewuszko,
      27.09.1981
      wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na
      Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem
      samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach.
      30.12.1974
      poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma większy
      jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny.
      Rozwinięty intelekt.

Gdyby Pani jeszcze tak kilka zdanek na temat relacji partnerskiej?i moze cos o
      moim zyciwym przemieszczaniu gdzie bede mieszkac czy jakas egzotyka , no i co
      tam sie tylko ta wyczytac! dziekuje bardzo , szczesliwego dnia!:-)
      • hania261 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 18:39
        Moj syn 26.07.1996 to bardzo dziwne dziecko.Bardzo prosze o
        charakterystyke.Moze ma wplyw tez jego imie-Patrick
        • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:42
          Haniu,
          data urodzenia to tylko ogólny szielet osobowości, bardziej konkretne cechy
          znajdują się w innych danych portretu. Reszta wibracji może ten szkielet
          zmieniać, intensyfikować lub łagodzić.
          Twój syn - 26.07.1996
          jest bardzo pragmatyczny, zdecydowany i konsekwentny. Wie czego chce i jak to
          osiągnąć. Jest dokładny, może nawet ma skłonności do perfekcjonizmu. Raczej nie
          jest trzpiotowatym dzieckiem, może sprawiać wrażenie, jakby był starszy, niż
          wygląda. Nie okazuje swojej uczuciowości.
          Wymaga dużo od siebie i od innych, ceni uporządkowanie, jest systematyczny i
          mocno stoi nogami na ziemi.
          Mogłoby go zafascynowac klejenie modeli lub inne prace wymagające skupienia i
          dokładności. Ma zdolności kolekcjonerskie.
          pozdrawiam
          Ewa G.
          • hania261 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 16:33
            Bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.Kolekcjonuje klucze to
            jego pasja.
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:35
        dziewuszko,
        nienienie :)
        Żadnych wróżb, przewidywania przyszłości, to już pisałam - przyszłość zależy od
        Was i nikogo nie zamierzam na konkretne zdarzenia programować.
        Co do relacji partnerskiej, to też tłumaczyłam - człowiek to nie liczba, nie
        można powiedzieć: ta liczba z tą pasuje, a ta nie. Związek to przecież nie
        tylko relacja między cechami charakteru partnerów!
        Ja Tobie równiez życzę szczęśliwego dnia. I dzięki za piejącego ptaszka, miły
        rozśmieszacz poranny :)
        Ewa G.
    • za_piec_dwunasta Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 19:44
      Witam!
      Pani Ewo czy moge również prosić o rozszyfrowanie kilku dat??
      To ja może hurtem....
      przyjaciółka I.: 03.10.1976
      przyjaciółka II.: 21.10.1974
      przyjaciel... (wesołego diabła;-))) 04.02.1972
      z gory dziekuje i pozdrawiam
      dw.

• ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:54
        za pięć dwunasta,
        03.10.1976
        poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach, tam znajdziesz mnóstwo
        informacji. To jest nawet bardziej intensywna dziewiątka, choć w typie
        bardziej "intelektualnym" niż "artystycznym".
        21.10.1974
        jeżeli nazywa Cię przyjaciółką, to musiałaś sie nieźle zasłużyć. Najczęściej
        ważnym kryterium przyjaźni u takich ludzi jak ona jest długotrwałość znajomości
        (więc pewnie znacie się od dawna). Intelektualistka o bystrym umyśle i
        głębokich uczuciach, które ukrywa pod maską chłodu emocjonalnego. Jej dalsi
        znajomi mogą nie wiedzieć, kim ona tak naprawdę jest i co czuje, zwłaszcza że
        niechętnie o tym mówi. Bystry obserwator rzeczywistości, zna się na ludziach.
        Skłonności do metafizyki, a mimo to - silny racjonalizm. Nie uznaje dogmatów.
        04.02.1972
        podobnie jak przyjaciółka II, tylko że nawet bardziej racjonalny umysł.

pozdrawiam
        Ewa G.

• za_piec_dwunasta Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 17:32
          niesamowite...... jestem pod wielkim wrazeniem, wszystko sie zgadza-nawet to ze
          z przyjaciolka nr II vhodzilam do podstawówki;-))))
          jest pani swiatna
          pozdrawiam
        • za_piec_dwunasta Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 17:34
          niesamowite...... jestem pod wielkim wrazeniem, wszystko sie zgadza-nawet to
          ze przyjaciolka nr II znam od dawna - chodzilysmy razem do podstawowki;-))))
          jest pani swiatna
          pozdrawiam
    • dziewucha22 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 16.02.04, 20:54
      ewa.gs napisała:

> dziewuszko,
      > 27.09.1981
      > wiesz czego chcesz. Myślisz oryginalnie i nieschematycznie. Przeszkody na
      > Twojej drodze służą Twoejmu rozwojowi. Jesteś wymagająca, również względem
      > samej siebie. Dobrze się adaptujesz w nowych sytuacjach.
      > 30.12.1974
      > poczytaj wątek devine o numerologicznych dziewiątkach. Ten człowiek ma
      większy
      > jeszcze niż standardowa dziewiątka dar komunikacji i jest bardziej pogodny.
      > Rozwinięty intelekt.
      dziekuje bardzo Effciu, jeszcze prosiłabym o kilka zdan na temat relacji moich
      i partnera- dodam ze jest super (poza jego zazdroscim, chyba troszke to jest
      dla niego za piekne zeby bylo prawdziwe i nie moze wpasc na to ze ja na prawde
      tylko Jego no i wiesz...:-))czy ja moge cos z robic w tej sprawie zeby tak sie
      niepotrzebnie niezamartwiał?i jeszce jedna prosba- jak tam u mnie z podrózammi
      czy sa na to jakies szanse w moim zyciu?czy osiade gdzies daleko , daleko stąd
      i ....czy z nim? no co tam jeszce tylko da sie powiedziec to chce!:-) i
      olropnie z góry dziekuje, szczesliwego dna zycze!
      crass.on.ru/flash/bird.html -
    • bee_dess Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 08:57
      A moge poprosic o diagnoze dla:

28.11.1976 (to ja):-))))
      dziekuje bardzo z gory:-))
      pozdrawiam, bee
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:08
        witaj,
        28.11.1976
        Masz dużą siłę, porażki Cię nie załamują, najwyżej lekko zginają, żeby potem
        dać Ci impet do odbicia się. Twoją domeną jest działanie, masz rozmach w
        planowaniu i konsekwencję w realizacji swoich planów. Dużo wymagasz od siebie i
        innych, nie lubisz rozczulania się nad sobą, marazmu. Lubisz innowacje, nowe
        drogi. Uważasz, że jeśli ktokolwiek jest w stanie coś osiągnąć, to Ty również
        to możesz i to nawet lepiej. Masz bardzo zdecydowane przekonania i umiesz ich
        bronić. Jeśli trzeba, potrafisz rozpychać się łokciami. W związkach masz
        skłonności do dominacji, wszystko wiesz najlepiej :)
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • bee_dess Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:35
          o matko... az mnie to przerazilo... jakbys mnie znala. jestem w szoku...
          dzieki wielkie!
    • astella Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:13
      Witaj Ewo,
      chciałam spytać o rozszyfrowanie daty mojego brata 27.03.1976
      Dzięki i pozdrawiam
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:17
        27.03.1976
        silny, zdecydowany, o zdeklarowanych poglądach. Zdolności do biznesu. Siła
        przebicia. Ceni sprawiedliwość. Pragmatyczny i konkretny. Ma własny kodeks
        wartosci i przestrzega go. Nie lubi półśrodków. Mało wyrozumiały dla słabości,
        swojej i innych.

• doratela Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:29
          Ewu, czy moge tez prosic o krotka charakterystyke?
          ja: 23.02.1974
          i jesli mozna mojego chlopaka: 05.06.1974

...bede bardzo wdzieczna... :))
          • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:02
            23.02.1974
            masz duże ambicje, lubisz wyzwania i sprawdzanie się w nowych sytuacjach. Nie
            lubisz wytartych dróg, zawsze szukasz nowych. Jesteś niecierpliwa i dość
            nerwowa. Cenisz innowacje i nowoczesność. Masz za zadanie nauczyć się słuchac
            innych.

05.06.1974
            hmm. Piatka lub negatywna piątka, zajrzyj do wątku wddic pt. "piątki??", tam
            znajdziesz opis.

• karolina201 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 09:53
      Ewo bardzo proszę o charakterystykę osóbki ur 27.06.1984
      i jej bliskiego znajomego ur. 14.06.1984 . Z góry dziękuję
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:09
        Karolina,
        27.06.1984
        wiesz czego chcesz i jak to osiągać. Lubisz wyzwania, dobrze dostosowujesz się
        do nowych sytuacji. Masz oryginalny styl myślenia, nie chodzisz wytartymi
        drogami. Masz ciekawe pomysły, jesteś ambitna. W związkach raczej strona
        dominująca.

14.06.1984
        konflikt pomiędzy ruchem a stagnacją, raz pędzi do przodu jak burza, raz leży i
        nie chce mu się ruszyć. Raz zbyt pobudzony i nerwowy, innym razem rozleniwiony.
        Zaczyna mnóstwo rzeczy, a trudno mu którąkolwiek skończyć. Słomiany zapał.
        Ciężko mu dojść z tym do ładu.
        Potrzebuje dowartościowania, czułości, uwagi. Kochliwy, namiętny i zazdrosny.
        Lubi jeść i spać. Opiekuńczy.
    • karolina201 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:02
      ewa.gs napisała:

> Nie wiem czy ostał się jeszcze ktoś, kto nie zapytał o to, o co chciał.
      > Jeśli tak - to przenosimy tu, dobrze? Poprzedni wątek rozrósł się za bardzo i
      > nie mieści się na ekranie.
      >
      > I jeszcze przypominam - wrożby to nie ja. Żadnego przepowiadania przyszłości.
      > A dobór odpowiednich partnerów to Wasza odpowiedzialność, nie moja :)))
      > Ewa G.
      Droga Ewo proszę o charakterystykę osóbki ur 27.06.1984r i jej bliskiego
      znajomego ur 14.06.1984r . Z góry dziękuję
    • ablankaa Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:16
      Droga Ewo,

Czy mogłabym prosić o króciótką charakterystykę daty 05-01-1976??

Pozdrawiam serdecznie,
      Blanka
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 11:41
        Witaj,
        05.01.1976
        osoba niespokojna, bardzo wrażliwa, nerwowa, o dużej intuicji. Dąży do rozwoju
        duchowego, w czym nieco może jej przeszkadzać brak konsekwencji i słomiany
        zapał. Empatyczna. POtrzebuje potwerdzania przez innych jej wartości.
        Spragniona miłości i czułości. Nieco chaotyczna.
        • ablankaa Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:43
          Bardzo dziękuję :))

Pozdrawiam,
          Blanka
    • marcopolo69 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 10:29
      Pani Ewo! Bardzo prosze o klika informacji na mój temat- urodziłam się 18
      lutego 1970r. Niestety nie znam godziny. Z góry dziękuję.
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 11:51
        marcopolo,
        wiesz, czego chcesz. Lubisz nowości, wyzwania, sprawdzanie się w trudnych
        sytuacjach. Jesteś ambitna, możliwe ze perfekcjonistka. Myślisz nieszablonowo.
        Prawdopodobnie jestes nerwowa, możesz mieć problem ze zmiennymi nastrojami. Nie
        lubisz ustalonych sposobów postępowania, zawsze szukasz nowych.
    • lenka26 Ewo, bardzo prosze.... 17.02.04, 10:55
      podalabys mi charakterystyke 11.11.1956?
      To baaardzo wazny dla mnie osobnik:-))).
      bardzo Ci dziekuje, pozdrawiam, lena
      • ewa.gs Re: Ewo, bardzo prosze.... 17.02.04, 11:53
        Lenka,
        Wrażliwy, uduchowiony, intelektualista. Introwertyk, niechętnie mówi o sobie.
        Stale szuka swojego miejsca w świecie. Obserwator i analityk. Nie przyjmuje
        dogmatów.
        Przyjaciół ma bardzo niewielu, bo żeby zostać jego przyjacielem, trzeba przejść
        naprawdę solidną próbę. Zwłaszcza, że jest nieufny.
        • ewa.gs 800-NA ROCZNICA WĄTKU O NUMEROLOGII 17.02.04, 12:25
          wiecie ze to osiemsetny post w czwórdzielnym wątku o numerologii?
          Ja chyba jestem pracowita :)
    • uuuuu24 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 12:31
      czesc ewa
      chiała bym sie dowiedzieć czy mogła byś powiedzieć mi coś
      o nas czy bedzie fajnie ja 24-09-1979 i on 20-07-1976
      z góry dziekuje
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 13:38
        czy będzie fajnie, to zależy od Was.
        • uuuuu24 numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:02
          Ewa,
          dzieki za odpowiedz i
          wiem ze to czy bedzie fajnie zalezy tylko od nas
          ale czy w naszych datach urodzenia widzisz czy do siebie pasujemy
          jeszcze raz dziekuje
          ula
          • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:12
            uuuu,
            nie widzę. Przeczytaj mój pierwszy post w tym wątku :)
            pozdrawiam
            Ewa G.
    • smok1973 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 12:43
      Hej Ewa
      jeszcze ja chciałabym spytać o dwie osoby kobieta 19.03.1973 i o mężczyzna z
      12.02.1968 trudno go rozgryźć może mi pomożesz :)
      Będę wdzięczna :)

pozdrawiam
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 13:53
        smoku,
        19.03.1973
        ciepła, miła, dobroduszna, opiekuńcza, ale jednocześnie zazdrosna i zaborcza.
        Kiedy zawiedzie się na partnerze, potrafi się nawet mścić. Możliwe, że miała
        trudną sytuację w domu rodzinnym. Teraz uczy się być samodzielna i odpowiadać
        za siebie.
        12.02.1968
        Wrażliwy, drażliwy na swoim punkcie, źle znosi krytykę. Możliwe, że niepewny
        siebie, potrzebuje potwerdzenia, ile jest wart. Złakniony akcpetacji. Nieco
        humorzasty, łatwo go zranić. Empatyczny, zbyt ufny w stosunku do ludzi.
        Wyczucie artystyczne. Nerwowy. Źle znosi samotność.
        • smok1973 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 14:01
          Ewa,
          dziękuję bardzo i jestem pod wrażeniem :)
          Smok
    • pavolo Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 17.02.04, 15:18
      Droga Ewo,chciałbym dowiedzieć się czegoś o sobie,ur.13.01.1979r;Pozdrawiam.
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 09:10
        Pavolo,
        13.01.1979
        tu sprawa nie jest oczywista. Jesteś czwórką lub negatywną czwórką, nie mogę
        tego określić bez pełnej analizy portretu, dlatego musisz to określić sam. To
        drugie oznacza, że masz w życiu za zadanie nauczyć się, jak być czwórką, bo
        jeszcze tego nie potrafisz.
        Pozytywna czwórka oznacza człowieka uporządkowanego, lojalnego, stabilnego,
        konsekwentnego. Oznacza zdolność do cieżkiej pracy i obowiązkowość. Na takich
        ludziach można w pełni polegać.
        Negatywna czwórka oznaczałaby, że jest wręcz przeciwnie i będziesz dążyć do
        tego, żeby takim się stać.
    • basia1960 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 00:57
      Bardzo proszę o analizę mnie ur. 16.11.1960 r. i męża 16.07.1954 r. Z góry
      dziękuję i pozdrawiam!! :)
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 09:05
        Basia,

16.11.1960
        Umysł masz jasny, klarowny, wybitnie analityczny. Niczego nie uznajesz za
        pewnik, dopóki tego nie przemyślisz od początku do końca. Lubisz zagłębiać się
        w swój świat wewnętrzny, naukę, filozofię, metafizykę, może religię. Jesteś
        niezwykle dociekliwa, nie przechodzisz nad światem do porządku dziennego. Znasz
        się na ludziach, szybko wychwytujesz nawet najbardziej skrywane intencje ich
        postępowania. Masz dużą intuicję, możliwe że zdolności parapsychiczne. Masz
        przenikliwe spojrzenie, stale obserwujesz. Sprawiasz wrażenie osoby chłodnej
        emocjonalnie, ale to pozory, sposób na osłonienie swojej wrażliwości. Uciekasz
        od rzeczywistości. Jesteś melancholijna. Nie lubisz i/lub nie umiesz otwierać
        się przed ludźmi.
        Prawdopodobnie masz lub miałaś jakieś obciążenia związane z relacjami
        partnerskimi. Możliwe również, że w dzieciństwie problemy w domu rodzinnym.

16.07.1954
        konflikt. Z jednej strony potrzebuje miłości i czułości, z drugiej zamyka się
        na nią i trudno mu ją okazywać. Z jednej strony zaborczy, z drugiej strony sam
        potrzebuje, aby go nie ograniczano. Z jednej strony potrzebuje bliskości, z
        drugiej najchętniej uciekłby do chatki pustelnika. Raz opiekuńczy, raz zupełnie
        się odsuwa - w dodatku sam ma do siebie o to pretensje.
        Ma skłonności depresyjne.
        Bardzo angażuje się we własny tok myślenia, bywa że obraca w głowie jakąś
        sytuację na wszystkie strony, myśli o niej stale, ale nie potrafi znaleźć
        rozwiązania ani dojść do konstruktywnych wniosków. Zamęcza się własnym
        myśleniem.
        Ma lub miał obciążenia w relacjach i możliwe ciężkie dzieciństwo, podobnie jak
        u Ciebie.
        • basia1960 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 14:08
          Bardzo dziękuję za charakterystykę.
          Pozdrawiam.
    • malanika Re: a ja też mogę? 18.02.04, 11:36
      Pani Ewo, czy ja tez mogłabym prosić o krótką charakterystykę ?
      Ja: 27.04.1976
      On: 17.12.1973.

PS Bardzo mi z Nim dobrze :-))

Z góry dziekuję i serdecznie pozdrawiam :-)
      • ewa.gs Re: a ja też mogę? 18.02.04, 11:59
        malanika, oczywiście.

Ty - 27.04.1976
        jesteś dziewiątką, duży opis znajdziesz w wątku devine, poczytaj sobie. U
        Ciebie może być tak, że masz szczególne uczulenie na nakazy i zakazy - nie
        znosisz ich.
        Jesteś dziewiątką intelektualno - artystyczną.
        Masz szczególnie zmienne nastroje.

On - 17.12.1973
        To chyba jego siła i stabilność tak Ci sie w nim podoba :)
        Możesz na niego liczyć, jest lojalny i odpowiedzialny. Konsekwentny, ma szeroko
        zakrojone plany i systematycznie je realizuje. Wymagający od siebie i od
        innych. Zaangażowany. Racjonalista. Ma poczucie humoru. Pracowity.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • malanika Re: dziekuje :-) 18.02.04, 12:07
          Pani Ewo, bardzo dziękuję :-)) I życzę Pani dużo szczęścia :-)
          M.
          • ewa.gs Re: dziekuje :-) 18.02.04, 12:12
            Dziękuję, M., Tobie też :)
    • filifolia to ja też 18.02.04, 11:50
      mam nadzieję, że nie przesadzę jeśli poroszę o trzy osoby:
      pan 5.04.1978
      pani 19.09.1970
      i jeszcze jedna pani o trochę podobnej dacie 12.09.1970

pozdrawiam
      • troll16 Re: to ja też 18.02.04, 12:01
        Baardzo prosze,

ja- 30.08.1984
        on- 9.01.1977

z góry dziekuje i pozdrawiam
        • ewa.gs Re: to ja też 18.02.04, 12:19
          trollu,
          Ty - 30.08.1984
          jesteś kobieca, pełna wdzięku, ciepła, towarzyska. Opiekuńcza, troskliwa i
          zazdrosna. Masz bardzo intensywne uczucia, potrafisz bardzo kochać i, zraniona,
          równie mocno nienawidzić. Potrzebujesz akceptacji i ciepła. Brakuje Ci trochę
          silnej woli. Masz zdolności manualno-artystyczne
          Pewnie lubisz dzieci i zwierzęta, bo potrzebują Twojej opieki. Czy jesteś
          śpiochem?

On - 09.01.1977
          bardzo potrzebuje wolności. Intelektualista, racjonalista, ma trudności z
          okazywaniem uczuć. Bystry obserwator, mysliciel. Umysł analizujący i
          zgłębiający. Melancholijny.

pozdrawiam
          Ewa G.
          • troll16 Re: to ja też 18.02.04, 12:23
            Dziekuje bardzo
            :)

Jestem spiochem :)

Wszystko sie zgadza :)
            Zycze duzo szczescia :)

Agnieszka
      • ewa.gs Re: to ja też 18.02.04, 12:10
        filifolia,

05.04.1978
        inteligentny, kieruje się umysłem, nie uczuciami. Stale wszystko analizuje, nie
        przyjmuje niczego za pewnik. Dobrze czuje się w samotności. Bardzo trudno mu
        okazywać uczucia, woli chronić się przed innymi murem chłodu emocjonalnego.
        Racjonalista, ale ze skłonnościami do metafizyki i filozofii. Szuka swojego
        miejsca w świecie. Melancholijny. Nerwowy, niespokojny. Uwaga na używki - lubi
        uciekać ze świata rzeczywistego.

19.09.1970
        Ta kobieta uczy się samodzielności i niezależności, ale takiej, która nie
        będzie ranić osób z nią obcujących. W dzieciństwie mogła się czuć
        nieakceptowana. Teraz walczy z ograniczeniami. Więcej informacji znajdziesz w
        wątku devine o numerologicznych dziewiątkach.

12.09.1970
        empatyczna, współczująca, dość niepewna siebie. Taktowna, wyrozumiała (chyba,
        że ktoś ją krytykuje, wtedy przestaje być wyrozumiała), czuła. POtrzebuje
        akceptacji, nie lubi samotności.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • filifolia DZIĘKUJĘ BARDZO!!!!!!!!!!!!!! n/txt 18.02.04, 22:20
    • fiorettino1 Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 12:03
      A moge uzyskac odpowiedz na pytanie-
      Co spotka osoby urodzone 7.12.1978
      oraz 11.10.1974?
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś też odpowiem :) 18.02.04, 12:20
        Fiorettino,
        pewnie tak, ale nie ode mnie :) z wróżeniem nie mam nic wspólnego.
        pozdrawiam
        Ewa G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka