Gość: kamas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 16:48 cześć jestem umówiona z Hanna Podwójci na przyszły tydzień. ktoś korzystał z jej usług? pozdrawiam kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaga Re: Hanna Podwójci IP: 94.254.201.* 02.06.10, 21:42 Moja przyjaciolka z zagranicy korzystala z jej uslug. Zaplacila 450 zlotych za 20 minut telefonicznego "jasnowidzenia", podczas którego Podwójci była opryskliwa i wulgarna w stosunku do mojej przyjaciolki, a wowczas jej klientki. Zawsze bede wszystkim przypominac te historie, zeby nie dawali sie robic w bambuko dla tej starej wariatki i oszustki!! Jasnowidzka od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Hanna Podwójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 21:57 Trzepie kase rowno i to jest przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Hanna Podwójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 09:26 w 2006 r byłam na seansie jasnowidzenia, najpierw nic nie widziała kazała mi wyjść na podwórko żeby się skupić skasowała 200zł, i umówiła się na następny termin że niby sprawdzi to sama ,następna wizyta 700zł coś tam pogadała nic konkretnego na zadane dodatkowo pytanie znów nie widziała.Ja do niej jechałam 300km. w jedną stronę bo trzeba być osobiście.Oszustka i naciągaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: Hanna Podwójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:49 nie lubie takich rakingów bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: Hanna Podwójci 18.08.11, 21:51 Gość portalu: japineksaaaa napisał(a): > nie lubie takich rakingów > bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama > wrózka to nie jest wiaryygodne Ranking tu zbędny, ale czasem choć wiemy co w życiu przedsięwziąć nie zaszkodzi delikatny wspomagacz, słowo otuchy, lekki uskrzydlający power w drodze ku świetlanej przyszłości. Wielu ludzi bardzo sceptycznie nastawionych do takiej formy wybiegania w nie tak odległe to co nas czeka, ale o ile bardziej cieszy osiągnięty bez stresu sukces, który już widzimy i daje poczucie spełnienia - prawda? Temat wyjątkowo godny uwagi w tych czasach nadchodzącego kolejnego kryzysu i wielkiej niepewności, ale trafić do dobrej wróżki też za cud należy uznać, nie wszytko złoto co się świeci, bądźmy ostrożni, działajmy z rozwagą, by nie obudzić się z ręką w nocniku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasja Re: Hanna Podwójci IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.11, 01:23 Pani Hanna Podwójci – jest w Polsce, przyjmuje w Warszawie oraz w Legionowie. Numer kontaktowy do tej sympatycznej Osoby 48 (0) 600 952 959 w godz. 21:00-22:00. Byłam,skorzystałam, jestem zadowolona - to mało powiedziane. Pani Hanna to wspaniała osobowość. Jest to osoba, która oprócz wyjątkowych umiejętności wyczuwania drugiego człowieka posiada również niesamowitą wiedzę życiową. Pełna ciepła, wyrozumiałości oraz dobrych rad Kobieta, która dostała TALENT by pomagać innym. Daje siłę, wiarę w siebie, kiedy trzeba postawi do pionu…Podpowiada jak wyjść z trudnych sytuacji… To dobry przyjaciel, którego każdy z nas pragnąłby mieć. WARTO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hanna Podwójci IP: *.inowroclaw.mm.pl 27.11.11, 10:22 Wy powaznie płacicie po te pieniądze ? 450 zł ? 700 zł przeciez to polowa wypłaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: Hanna Podwójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 09:33 Oszukuje ludzi to jej jasnowidzenie to pic w 2007r. zapłaciłam 700zł. bo byłam polecona od innej wróżki nic nie zobaczyła a ja stałam w ogrodzie żeby ona mogła się skupić, skupiła się jak liczyła 700zł. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH NAIWNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinkaa Re: Hanna Podwójci 01.11.17, 18:45 ja bylam u tej Pani w 2007 i mi prawde powiedziala- przepowiednia wlasnie teraz sie spelnia bo przeprowadzam sei w miejsce o ktorym wtedy nigdy bym nie pomyslala :) weszlam tu zeby sprawdzic czy ta Pani jeszcze przyjmuje bo chetnie sie umowie do niej jeszcze raz, nie apmietam ile ta wizyta kosztowala ale na pewno nie 700 zl bo tyle bym nie zaplacila.wiadomo ze zawsze na takich forach wypowiadaja sie w pierwszej kolejnosci niezadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigajanina Re: Hanna Podwójci 03.05.23, 14:32 Mieszkam z tą kobietą na jednej ulicy i szczerze to podziwiam tych ludzi, którzy korzystają z jej usług. Baba ma się za nie wiadomo kogo i stałam się jakąś jej ofiarą, czuję się przez nią nękana bo na każdym kroku oczernia mnie, nawet mnie nie znając. Przeprowadziła się z Pionek do Legionowa i odkąd tu mieszka, nie mam spokoju bo się uczepiła mnie jak rzep psiego ogona. Nie wiem co ma do mnie, ale doprowadziła mnie do takiego stopnia, że zmuszona jestem do złożenia na nią doniesienia na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamuje.wozny0k Re: Hanna Podwójci 09.04.25, 23:51 Bezcenne porady i wsparcie w problemach. Pani Hanna przekazuje wszelkie informacje, zarówno dobre, jak i złe, aby pomóc uniknąć nieprzyjemnych sytuacji. Ma ogromną wiedze życiową, która pomaga jej w jej pracy. Jej rady są bezcenne, ponieważ oszczędziły mi zmartwień, kosztów i czasu potrzebnych na radzenie sobie z trudnymi sytuacjami oraz efektami nietrafionych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś