Gość: anika IP: *.chello.pl 07.06.10, 19:03 Witam proszę o opnie na temat tej wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fila Re: wróżka mirabella IP: *.upc-a.chello.nl 08.06.10, 22:24 Korzystam z uslug tej wrozki juz dlugo(sms) i baardzo wiele sie sprawdzilo.To moja ulubiona wrozka.Pisalam tez z wieloma innymi ,ale po dlugim czasie przyznam ,ze Mirabella miala racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: wróżka mirabella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:48 mi rok napisała ze w ciagu 2 m-cy pojawi sie u mnie meżczyzna ten właściwy i stworze z nim udany zwiazek, no i.....pojawił sie, tylko, ze odnowiłam starą znajomość i facet w moim guście, tylko, że już zajęty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: wróżka mirabella IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 08:39 Witam proszę o opinie o tej wróżce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka mirabella IP: *.146.46.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.10, 11:20 mi rok napisała ze w ciagu 2 m-cy pojawi sie u mnie meżczyzna ten właściwy i > stworze z nim udany zwiazek, no i.....pojawił sie, tylko, ze odnowiłam starą > znajomość i facet w moim guście, tylko, że już zajęty. [[[[[[Nie znam tej wrozki i nie bronie jej,ale wiem ze to nie wina wrozki ale twoje myslisz o zonatych i przyciagasz zonatych gdyby bylo inaczej nie zawracalabys sobie nim glowy skoro zajety tylko zakrecila sie kolo jakiegos kawalera sam do twoich drzwi nie zapuka troche inicjatywy i poznasz kogos ale łatwiej wine zrzucic na wrozke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1966krystyna Re: wróżka mirabella IP: 195.116.43.* 14.12.10, 11:14 Nie do końca się sprawdza . Coprawda wie ,że dzwonią , ale nie wie w którym kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: wróżka mirabella IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 18:10 do 1966krystyna Kogo możesz polecić? Odpowiedz Link Zgłoś