Dodaj do ulubionych

wróżka mirabella

IP: *.chello.pl 07.06.10, 19:03
Witam proszę o opnie na temat tej wróżki.
Obserwuj wątek
    • Gość: fila Re: wróżka mirabella IP: *.upc-a.chello.nl 08.06.10, 22:24
      Korzystam z uslug tej wrozki juz dlugo(sms) i baardzo wiele sie
      sprawdzilo.To moja ulubiona wrozka.Pisalam tez z wieloma innymi ,ale
      po dlugim czasie przyznam ,ze Mirabella miala racje.
      • Gość: alla Re: wróżka mirabella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:48
        mi rok napisała ze w ciagu 2 m-cy pojawi sie u mnie meżczyzna ten właściwy i
        stworze z nim udany zwiazek, no i.....pojawił sie, tylko, ze odnowiłam starą
        znajomość i facet w moim guście, tylko, że już zajęty...
        • Gość: marika Re: wróżka mirabella IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 08:39
          Witam proszę o opinie o tej wróżce.
        • Gość: gosc Re: wróżka mirabella IP: *.146.46.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.10, 11:20
          mi rok napisała ze w ciagu 2 m-cy pojawi sie u mnie meżczyzna ten właściwy i
          > stworze z nim udany zwiazek, no i.....pojawił sie, tylko, ze odnowiłam starą
          > znajomość i facet w moim guście, tylko, że już zajęty.
          [[[[[[Nie znam tej wrozki i nie bronie jej,ale wiem ze to nie wina wrozki ale twoje myslisz o zonatych i przyciagasz zonatych gdyby bylo inaczej nie zawracalabys sobie nim glowy skoro zajety tylko zakrecila sie kolo jakiegos kawalera sam do twoich drzwi nie zapuka troche inicjatywy i poznasz kogos ale łatwiej wine zrzucic na wrozke
    • Gość: 1966krystyna Re: wróżka mirabella IP: 195.116.43.* 14.12.10, 11:14
      Nie do końca się sprawdza . Coprawda wie ,że dzwonią , ale nie wie w którym kościele.
      • Gość: ona Re: wróżka mirabella IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 18:10
        do 1966krystyna
        Kogo możesz polecić?
    • agrentowy4321 Re: wróżka mirabella 05.03.23, 04:26
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: wróżka mirabella 25.04.23, 13:43
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka