truskaweczka01 10.03.04, 18:42 Moja data urodzenia: 29.02.1984 Możesz wypisać główne aspekty i je krótko scharakteryzować? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki, T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskaweczka01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 19:19 Godziny nie jestem pewna i dlatego na razie nie podałam. Przy okazji zapytam z jaką dokładnością musi być podana godzina? Bardzo proszę na razie o opis na podstawie bieżących danych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 19:32 Słońce w Rybach – wrażliwość i wyobraźnia mogą powodować oderwanie od rzeczywistości. Księżyc w Wodniku – chętnie się uniezależniasz. Z lekkim sercem decydujesz się na robienie rzeczy, których inni nie rozumieją. Twoje pragnienie szczęścia każe ci podążać tylko tobie znanymi drogami. Merkury w Rybach – twoje myślenie za bardzo zależy od uczuć, żeby mogło być konkretne. Masz żywą wyobraźnie i dużą zdolność wyrażania się. Wenus w Wodniku – masz nowoczesny stosunek do miłości. Jesteś skłonna do eksperymentowania, niechętnie wiążesz się. Mars w Skorpionie – masz silną seksualność. Swoje pragnienia zaspokajasz w sposób popędliwy i gwałtowny. Jesteś bardzo zmysłowa. Masz nieprzeciętny intelekt i bystrość umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 20:28 Ślicznie dziękuję za opis. Wszystko znajduje uzasadnienie. Co do godziny dowiedziałam się, że jest to 17:55, miejscowość: Bytom. Mógłbyś jeszcze "strzelić" ascendent i MC? Bardzo proszę. W miarę możliwości - proszę też - napisz coś jeszcze o następstwach marsa w skorpionie, bo niestety nie mam żadnej literatury na tematy astrologiczne, a tego jestem bardzo ciekawa (m.in. pod kątem preferencji i zaangażowania w sprawy zawodowe). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 21:04 Ascedent masz w Pannie – masz bystry i przenikliwy umysł. Jesteś praktyczna. Masz zamiłowanie do porządku. Szczegóły dokładnie analizujesz i rejestrujesz. Medium Coeli w Bliźniętach – masz wszechstronne cele zawodowe, zwłaszcza te związane z mową i pismem. Mars w Skorpionie może mówić o zainteresowaniach medycznych. Ponieważ dyspozytor domu spraw zawodowych znajduje się u ciebie w domu zdrowia, masz powołanie do pracy w służbie zdrowia (lekarz z powołania). Możesz odnieść pochwały i uznanie za pracę bez rozgłosu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 22:28 Thx! Ale zastanawiam się wciąż nad jednym, co nie znalazło bezpośredniego wyjaśnienia. Skąd u mnie wielka ambicja i upodobania do zdobywania trudno dostępnych rzeczy? W pracy bardzo ważna jest dla mnie niezależność i możliwość ciągłego pięcia się w górę, doskonalenia się, rozwiązywania trudnych, skrupulatnych zadań opartych na logice. Czy mógłbyś popatrzeć na mnie pod kątem wpływów Saturna? Podejrzewam jego wpływy, poza tym bardzo interesuję się oddziaływaniem tej planety i ciekawa jestem, w jakim stopniu działa ona na mnie. Np. wśród moich partnerów było wielu koziorożców i "ciągnie" mnie w towarzystwie do saturnowych ludzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 12.03.04, 23:05 Podaję twoje aspekty utworzone z Saturnem. Trygon ze Słońcem - sprawia, że solidnie, wytrwale i konsekwentnie budujesz własny sukces. Umiejętnie korzystasz z doświadczeń i studiów. Jesteś cierpliwa, staranna, masz umiejętność przeczekania i talent organizacyjny. Następuje u Ciebie powolny lecz stały rozwój. Kwadratura z Księżycem – wpływa na ciebie melancholijnie. Możesz zbyt łatwo poddawać się drwinom. Wspomnienia z dzieciństwa mogą wywoływać u ciebie poczucie winy lub przymusu. Kwadratura Wenus z Saturnem - przynosi czasami poczucia frustracji w miłości i rozczarowania. Małżeństwo odkładane na później. Dopiero rezygnacja z czegoś sprawi, że związek stanie się trwały. Koniunkcja Marsa i Saturna – może dawać poczucie odrzucenia lub samolubstwo. Jesteś uparta i wytrwała. Sekstyl z Ascedentem – jesteś wytrwała. Dzięki cierpliwości możesz odnieść sukcesy. A co do pracy, to zauważyłem tendencje do przepracowania się, zwłaszcza umysłowego (Merkury w VI domu). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś