Dodaj do ulubionych

DO REKINKA PYTANIE

10.03.04, 18:42
Moja data urodzenia: 29.02.1984
Możesz wypisać główne aspekty i je krótko scharakteryzować?
Bardzo proszę o pomoc.

Z góry dzięki,
T.
Obserwuj wątek
    • rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 19:04
      A godzina i miejsce urodzenia?
      • truskaweczka01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 19:19
        Godziny nie jestem pewna i dlatego na razie nie podałam. Przy okazji zapytam z
        jaką dokładnością musi być podana godzina?

Bardzo proszę na razie o opis na podstawie bieżących danych.
        Pozdrawiam.
        • rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 19:32
          Słońce w Rybach – wrażliwość i wyobraźnia mogą powodować oderwanie od
          rzeczywistości.
          Księżyc w Wodniku – chętnie się uniezależniasz. Z lekkim sercem decydujesz się
          na robienie rzeczy, których inni nie rozumieją. Twoje pragnienie szczęścia każe
          ci podążać tylko tobie znanymi drogami.
          Merkury w Rybach – twoje myślenie za bardzo zależy od uczuć, żeby mogło być
          konkretne. Masz żywą wyobraźnie i dużą zdolność wyrażania się.
          Wenus w Wodniku – masz nowoczesny stosunek do miłości. Jesteś skłonna do
          eksperymentowania, niechętnie wiążesz się.
          Mars w Skorpionie – masz silną seksualność. Swoje pragnienia zaspokajasz w
          sposób popędliwy i gwałtowny. Jesteś bardzo zmysłowa. Masz nieprzeciętny
          intelekt i bystrość umysłu.
          • truskaweczka01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 20:28
            Ślicznie dziękuję za opis. Wszystko znajduje uzasadnienie.
            Co do godziny dowiedziałam się, że jest to 17:55, miejscowość: Bytom.
            Mógłbyś jeszcze "strzelić" ascendent i MC? Bardzo proszę.
            W miarę możliwości - proszę też - napisz coś jeszcze o następstwach marsa w
            skorpionie, bo niestety nie mam żadnej literatury na tematy astrologiczne, a
            tego jestem bardzo ciekawa (m.in. pod kątem preferencji i zaangażowania w
            sprawy zawodowe).

pozdrawiam
            • rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 21:04
              Ascedent masz w Pannie – masz bystry i przenikliwy umysł. Jesteś praktyczna.
              Masz zamiłowanie do porządku. Szczegóły dokładnie analizujesz i rejestrujesz.
              Medium Coeli w Bliźniętach – masz wszechstronne cele zawodowe, zwłaszcza te
              związane z mową i pismem.
              Mars w Skorpionie może mówić o zainteresowaniach medycznych.
              Ponieważ dyspozytor domu spraw zawodowych znajduje się u ciebie w domu zdrowia,
              masz powołanie do pracy w służbie zdrowia (lekarz z powołania). Możesz odnieść
              pochwały i uznanie za pracę bez rozgłosu.
              • truskaweczka01 Re: DO REKINKA PYTANIE 10.03.04, 22:28
                Thx!
                Ale zastanawiam się wciąż nad jednym, co nie znalazło bezpośredniego
                wyjaśnienia. Skąd u mnie wielka ambicja i upodobania do zdobywania trudno
                dostępnych rzeczy? W pracy bardzo ważna jest dla mnie niezależność i możliwość
                ciągłego pięcia się w górę, doskonalenia się, rozwiązywania trudnych,
                skrupulatnych zadań opartych na logice.
                Czy mógłbyś popatrzeć na mnie pod kątem wpływów Saturna? Podejrzewam jego
                wpływy, poza tym bardzo interesuję się oddziaływaniem tej planety i ciekawa
                jestem, w jakim stopniu działa ona na mnie.
                Np. wśród moich partnerów było wielu koziorożców i "ciągnie" mnie w
                towarzystwie do saturnowych ludzi.
                Pozdrawiam!
                • truskaweczka01 ;((((( 11.03.04, 00:35
                • rekinek01 Re: DO REKINKA PYTANIE 12.03.04, 23:05
                  Podaję twoje aspekty utworzone z Saturnem.
                  Trygon ze Słońcem - sprawia, że solidnie, wytrwale i konsekwentnie budujesz
                  własny sukces. Umiejętnie korzystasz z doświadczeń i studiów. Jesteś cierpliwa,
                  staranna, masz umiejętność przeczekania i talent organizacyjny. Następuje u
                  Ciebie powolny lecz stały rozwój.
                  Kwadratura z Księżycem – wpływa na ciebie melancholijnie. Możesz zbyt łatwo
                  poddawać się drwinom. Wspomnienia z dzieciństwa mogą wywoływać u ciebie
                  poczucie winy lub przymusu.
                  Kwadratura Wenus z Saturnem - przynosi czasami poczucia frustracji w miłości i
                  rozczarowania. Małżeństwo odkładane na później. Dopiero rezygnacja z czegoś
                  sprawi, że związek stanie się trwały.
                  Koniunkcja Marsa i Saturna – może dawać poczucie odrzucenia lub samolubstwo.
                  Jesteś uparta i wytrwała.
                  Sekstyl z Ascedentem – jesteś wytrwała. Dzięki cierpliwości możesz odnieść
                  sukcesy.
                  A co do pracy, to zauważyłem tendencje do przepracowania się, zwłaszcza
                  umysłowego (Merkury w VI domu).

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka