Dodaj do ulubionych

Pytanie o runy :)

11.08.10, 20:01
Bardzo proszę o odpowiedź jak uruchomić skrypt runiczny , czytałam trochę o runach i nigdzie tego nie wyczytałam a na forum spotkałam się z opinią że runy same w sobie nic nie dają i trzeba je umieć uruchomić stąd moje pytanie

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 20:10
      kup sobie książki to się dowiesz.
      • zaciekawionailona Re: Pytanie o runy :) 11.08.10, 20:14
        ojej lepszej odpowiedzi w swoim worze z "dobrymi radami" nie znajdziesz? Jestem rozczarowana :(
      • Gość: qqq Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 20:15
        W książkach tego nie ma!!! Co za chamstwo, nie wiesz sam/sama to nie
        udzielaj takiej odpowiedzi.
        Raczej nikt Ci tego nie powie, to jest tajemnica zawodowa, ja sam
        pracuję z runami i tego nie potrafię, muszę prosić koleżankę.
        • zaciekawionailona Re: Pytanie o runy :) 11.08.10, 20:19
          dzięki za odpowiedź , może jednak ktoś choć troszkę tajemnicy zdradzi :)
    • Gość: gosc Re: Pytanie o runy :) IP: *.147.233.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.10, 20:43
      Jest tu na forum wrozka Aga ona uruchamia skrypty runiczne u mnie zadzialaly na 100%poszukaj na forum znajdziesz meila do niej.
    • amatemi Re: Pytanie o runy :) 11.08.10, 20:57
      runy mają silną energię same w sobie i nie trzeba tworzyć skryptów. Ale jeśli
      chcesz coś wiedzieć o skryptach, poczytaj książkę Kolesowa i Thorstena "Magia i
      mantyka run"
      • zaciekawionailona Re: Pytanie o runy :) 12.08.10, 10:20
        Dziekuję za odpowiedź :)
        • Gość: runistka hobbystka Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 16:41
          Wy tu na tym forum wszystko chcecie za darmomo i do tego 100 %
          gwarancji,idż doucz się i wtedy będzisz mądrzejsza.
          • Gość: Aququ Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 01:00
            buahahahahahahha dokładnie, doucz się!!
            • zaciekawionailona do Aququ 14.08.10, 10:30
              a ty to taka douczona jesteś? buhahaha chyba żenująca :(
          • zaciekawionailona Re: Pytanie o runy :) 14.08.10, 10:28
            Kto powiedział że za darmo?? a ty taka chytra jesteś tylko pieniądz widzisz ! Pewno sama nie wiesz jak uruchomić skrypt a jedynie jak kase od naiwnych wyciągnąć !Żenująca jesteś runistko pseudo hobbystko. :(

Po za tym twoja wiedza pewnie jest tak mierna jak to co napisałaś wiec za twoje rady dziekuje.
            • Gość: hobbystka runistka Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 11:03
              nie robię tego dla pieniędzy tylko dla siebie dla włsnej wiedzy
              którą zdobywałam latami metodą prób i błędów a co do mojej wiedzy
              odnośnie run i skrytów ,to zauważ że to Ty chcesz się na tym forum
              dowiedzieć a nie ja,więc to ty masz mierną wiedzę,
              • Gość: Aququ Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 12:07
                popieram!!!
              • lidka35 Re: Pytanie o runy :) 09.08.11, 12:24
                Czy nikt nie uczył Cię, że wiedza to dobro którym dzielić się można ?
                Wiedza, to rzecz, której Tobie nikt nie zabierze ale podzielić się nim warto, tym bardziej, że pyta ktoś niedoświadczony.
                I jeszcze jedno - chyba zapomniałaś o jednej naprawdę ważnej rzeczy - dobro wysyłasz
                dobro otrzymujesz podwojone...

Gość portalu: hobbystka runistka napisał(a):
                > nie robię tego dla pieniędzy tylko dla siebie dla włsnej wiedzy
                > którą zdobywałam latami metodą prób i błędów a co do mojej wiedzy
                > odnośnie run i skrytów ,to zauważ że to Ty chcesz się na tym forum
                > dowiedzieć a nie ja,więc to ty masz mierną wiedzę,

• Gość: runistka hobbistka Re: Pytanie o runy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 14:22
                  Ty też chcesz coś za darmo?, a czym ty jesteś się w stanie podzielić bo chyba nie wiedzą.
                  • lidka35 Re: Pytanie o runy :) 13.08.11, 19:04
                    od Ciebie ?? nic, kompletnie nic !!
                    bo wiem, że nic nie uzyskam ani za zapłatą ani za darmo
                    jeśli będę potrzebować wiedzy poproszę o nią ale nie Ciebie
                    lub będę szukać ale nie u Ciebie
                    nie dziękuję za Twoją wiedzę lub niewiedzę
                    bo gdybyś coś wiedziała podzieliłabyś się jak tę wiedzę zdobyć, uzyskać
                    a ponieważ ważniejsze dla Ciebie są inne wartości więc ty bardziej
                    od Ciebie wiedzy uzyskiwać nie chcę
    • Gość: kika Re: Pytanie o runy :) IP: *.devs.futuro.pl 14.08.10, 01:51
      Niestety nie uzyskasz odpowiedzi, kazdy ma swój sposób i nie chce go
      zdradzić. jedno co mogę polecić to ksiąźki o skryptach , napewno coś
      znajdziesz odpowiedniego dla siebie
    • agrentowy4321 Re: Pytanie o runy :) 05.03.23, 03:27
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Pytanie o runy :) 25.04.23, 12:43
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka