Dodaj do ulubionych

szukam siebie...

20.02.02, 21:51
wrozka mowi pomagam zajrzec we wnetrze,zrozumiec siebie......
co mam zrobic jak juz nic nie widze nie czuje spadam spadam.w
przepasc...jestesm na zakrecie zycie ...co robic...moja dusze ogarnela
ciemnosc..przepraszam innych za zbyt osobiste zwierzenia.....
Obserwuj wątek
    • Gość: olek13 Re: szukam siebie... IP: *.zep.com.pl 21.02.02, 09:08
      Usiądź wygodnie, zamknij oczy, oddychaj głęboko, pozwól, aby ogarnęło Cię uczucie lekkości. Powiedz sobie w myślach "Dobry, kochany Boże, pomóż mi, pokaż mi proszę coś lepszego, niż mój lęk i pomieszanie. Ty zawsze masz dla mnie najlepsze rady, Twoim podpowiedziom warto zaufać". Pozwól, aby ogarnęła Cię wdzięczność za nieustanną opiekę i miłość Boga. Podziękuj Mu, za to, że uwalnia Cię od Twoich urojeń. Rób to najlepiej codzień rano, po przebudzeniu i wieczorem przed snem, nawet w łóżku. Zaufaj.

Pozdrawiam serdecznie

Olek
    • abaoaqu Re: szukam siebie... 21.02.02, 15:52
      Nie ma prostej odpowiedzi. Ufność trudno odbudować. Wymaga to czasu lub szoku.
      Jeżeli nie znajdujesz swiatła w Sobie, poszukaj go w świecie. Uczep się świata.
      Znajdź miejsce lub zajęcie, które będzie należało tylko do Ciebie, w którym
      będziesz Sobą. Kobiety są bardzo twórcze. Zajmij Swój umysł aby odetchnął -
      pisz, maluj, wyszywaj... Pewna amerykańska psychoanalityczka powiedziała "każda
      kobieta potrzebuje swojego ogrodu". Co mogłoby się stać Twoim ogrodem? Co
      chciałabyś pielęgnować i robić z radością i satysfakcją? Robic tylko dla Siebie.
      Spóbuj także czasami przystanąć i zaobserwować świat.
      Proszę, spróbuj.:-)

Pozdrawiam, Abaoaqu
      • ko-bie-ta Re: szukam siebie... 21.02.02, 19:17
        DZIEKUJE !BEDE PROBOWALA TERAZ COS ZROBIC DLA SIEBIE W KONCU MOZE TO JUZ
        NAJWYZSZA PORA..
        • fishyzm Re: szukam siebie... 27.02.02, 09:49
          czy już znalazłaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka