Gość: romana IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 17:50 witam, wyciągnęłam dwie karty, 7 pucharów i as pucharów. Czy jesli wróże z dwoch kart to czy ta pierwsza jest kartą główną a drugaa ostrzegającą - jak to nalezy rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: dwie karty - pomoc w interprestacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 20:32 to tylko zalezy od ciebie jak sobie ustalisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanticca Re: dwie karty - pomoc w interprestacji IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.12.10, 20:59 Powinnaś to ustalić przed przystąpieniem do wróżenia. To, czy karty będą interpretowane wspólnie, czy też każda będzie miała określoną pozycję. Teraz niewiele pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: dwie karty - pomoc w interprestacji 20.12.10, 21:11 Romana, zapraszam cię na szkółkę tarota (link w mojej sygnaturce). Poczytaj tam nasze wątki i zadawaj pytania. Pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: dwie karty - pomoc w interprestacji 05.03.23, 01:37 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: dwie karty - pomoc w interprestacji 25.04.23, 10:54 Nie wiem, ale się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś