Gość: xs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:18 W ramach praktyki powroze 2 chetnym osobom. Prosze zadac tylko jedno pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:24 czy spelni sie to o czym mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
ahellos Re: wrozba dla 2 chetnych 27.12.10, 19:26 jesli jest mozliwosc to chcialabym sie dowiedziec o przyszlosc mojej corki:Paulina 18.01.1990r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:32 O jaka sfere zycia chodzi? Uczucia? Praca? Odpowiedz Link Zgłoś
ahellos Re: wrozba dla 2 chetnych 28.12.10, 18:51 Jesli mozna to prosze mi powiedziec czy wyjdzie za mąż za chlopaka z ktorym jest i czy znajdzie prace.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 19:31 Widac, ze zwiazek Pani corki jest bardzo dynamiczny, duzo sie tam dzieje i mam wrazenie, ze az tyle, ze ona sama nie do konca ogarnia sytuacje i sa pewne niejasnosci. Czy oni maja zamiar np. zamieszkac razem? Wyszedl mi w kartach jakis wspolny swiezy pomysl tej pary. Jesli tak, to owszem, zamieszkaja razem i sporo sie o sobie naucza. Wydaje mi sie, ze sa dosyc rozni i to moze powodowac pewne tarcia, ale jest miedzy nimi naprawde spore przyciaganie. Nie jestem do konca pewna, czy Pani corka faktycznie chce spedzic zycie z tym mezczyzna, czy traktuje go powaznie, wydaje mi sie raczej, ze na razie po prostu cieszy sie tym, co jest, ale dla niej to za wczesnie, by mowic o pragnieniu slubu z tym chlopakiem. Nie wiem tez, czy ona sie nie interesuje kims innym tak naprawde. Slubu poki co nie widac, ale jest mozliwe, ze zechca za jakis czas razem wyjechac za granice. Co do pracy, to jak najbardziej dostanie, i to taka, w ktorej bedzie mogla sie wykazac oraz szybko awansowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ahellos Re: wrozba dla 2 chetnych 29.12.10, 20:48 Dzieki za wrozbezeczywiscie faktem jest ze raczej nie spieszno im do "zalegalizowania zwiazku".Na razie sa mlodzi i chyba chca sie nacieszyc soba ( co mnie oczywiscie cieszy).Mam nadzieje ze co do jej pracy sprawdzi sie Pani przepowiednia.Kozystajac z okazji to moze moglabym sie czegos dowiedziec na swoj temat? Ewa 24.12.1969 r.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.146.127.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.12.10, 19:28 jak potoczy sie dalej mój związek - ja monika 02.02.1972 on 19,05.1971 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:58 Wydaje mi sie, ze zwiazek jest oparty na solidnych fundamentach - prawdziwej milosci i pragnieniu stworzenia wspolnego domu. Ostatnio jednak oddaliliscie sie od siebie. Pani partner chyba zamanifestowal jakies swoje potrzeby, przestrzen osobista - prawdopodobnie chodzi o prace i zarabianie pieniedzy. Pani sie nie podoba, ze poswieca Pani mniej uwagi niz dotychczas i ze nie stara sie o romantyczna atmosfere. Byc moze jest Pani zazdrosna o jakas kobiete z jego otoczenia zawodowego. Na tym tle z najblizszej przyszlosci prawdopodobnie dojdzie do spiec - i nawet jesli w klotni wyjdzie, ze ma Pani racje, to i tak w praktyce nie bedzie to zwyciestwo. Tak samo - zarabianie pieniedzy, byc moze po to, by stworzyc lepsze warunki, zbudowac dom itp. to tez pewnego rodzaju pyrrusowe zwyciestwo - niby idzie do przodu, ale zaniedbuje sie inne rzeczy, rownie wazne. Przez jakies okres nic Pani nie wskora, bo partner musi sie troche napracowac, jesli teraz ma faktycznie cos waznego do zrobienia, i dopiero jak troche odetchnie, sie uspokoi, bedzie mial czas na zastanowienie sie nad swoimi wartosciami. Poczuje sie pewniej i wtedy moze Pani liczyc na ponowne zblizenie sie. A wiec nie wyglada to zle, aczkolwiek nic na sile. Prosze o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.146.127.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.12.10, 20:07 jestem zaskoczona wróżbą ponieważ problemy sa powazne i złożyłam pozew o rozwód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:10 Jestem poczatkujaca. Z tego, co wiem o kartach moge powiedziec, ze rozwodu nie widac. Widac spiecia i zlosliwosci w najblizszym czasie, potem jest czas na refleksje, a wiec moze po zastanowieniu dojdziecie do wniosku, ze to by byla pochopna i niekorzystna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.146.127.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.12.10, 20:14 być może ma Pani rację dam znać w wątku jak potoczą sie sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika xs IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.10, 20:22 Hej, a pamiętasz jeszcze ten rozkład i wylosowane karty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: xs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:37 tak, robilam krzyz celtycki karty 1 i 2 - 5 denarow / Sprawiedliwosc korona - krol pucharow podstawa - 10 pucharow przeszlosc - 4 denarow przyszlosc - 5 mieczy pytajaca - rycerz pucharow otoczenie - 3 denarow nadzieje i obawy - 6 bulaw wynik - 7 denarow (krol denarow, kochankowie, ksiezyc, rydwan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: xs IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.10, 20:56 Hmm... nie jestem ekspertem, ale wg mnie: Kobieta znajduje się w sytuacji bez wyjścia, nie ma nadziei na poprawę (5 Denarów). Wydaje mi się, że związek osiągnął już wszystko dobre co mógł (10 Kielichów). Przyszłość jak dla mnie rozstanie, ewidentne kłótnie, walki, waśnie (5 Mieczy). Karty Król Denarów, Kochankowie, Księżyc i Rydwan zinterpretowałabym jako rozstanie (szczególnie Księżyc wraz z Rydwanem) - powiedziałabym, że to porzucenie wcześniejszych decyzji, które nie spełniły oczekiwań/marzeń. Jak uważasz? Teraz, kiedy już znamy kilka faktów to jest trochę łatwiej odczytać karty... np. tę Sprawiedliwość, która pokazała ewidentnie wspomniany pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: xs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:07 Sprawiedliwosc to na pewno pozew, ale nie widze rozwodu - rozwod mi sie zawsze ukazuje jako krol lub krolowa mieczy, as tez dalby rade. 5 mieczy to nie jest cos definitywnego - jako piatka chociazby. Rozumiem Twoja interpretacje 10 kielichow, ale w polaczeniu z korona to jakos nie widze tu szczegolnie zlych rzeczy w samej istocie zwiazku. > Karty Król Denarów, Kochankowie, Księżyc i Rydwan zinterpretowałabym jako > rozstanie (szczególnie Księżyc wraz z Rydwanem) - powiedziałabym, że to porzuce > nie wcześniejszych decyzji, które nie spełniły oczekiwań/marzeń. Tyle ze ja te karty dodatkowe (po ostatniej, czyli w tym wypadku 7 denarow) dorzucam po jednej, zeby jakies informacje uzyskac - gdybym wiec sie 'umowila' z kartami, ze kilka naraz klade, to wtedy faktycznie moge zinterpretowac jakos bardziej ogolnie, ale tak to patrze na kazda osobno, a one nie sa zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: xs IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.10, 21:31 Tej pani, która poprosiła o wróżbę chciałabym tutaj wyjaśnić, że moje rozważania są czysto teoretyczne, chcę pogadać z kimś, kto też stawia karty, natomiast jako wynik wróżby proszę traktować odpowiedź osoby, która karty stawiała - ze względu na różnice w niuansach interpretowania konkretnych kart przez różne osoby. xs: wiesz, skoro te ostatnie karty były tylko podporą dla wyniku (7 Denarów) to mi się wydaje, że tutaj winne są zaniedbania. Co o tym myślisz? Bo tak to wygląda jak się złoży "do kupy" Króla Kielichów (który owszem kocha, ale nie powie, dopóki się nie upewni, że druga osoba też), 4 Denarów, no i 7 Denarów (przeczekanie aż jest za późno). Związek miał potencjał, co pokazują wszystkie Kielichy. A, no i jeszcze ten Księżyc - zawiedzione nadzieje. W kartach nie ma żadnych działań dla związku... Poza tym - 10 Kielichów, czyli coś co zostało dane a nie wypracowane. A powiedz mi jak traktujesz pozycję Otoczenie? Bo ja zawsze "przyszłościowo" w sensie: na co możemy liczyć ze strony otoczenia. I tutaj może jakiś arbitraż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: xs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:43 Ano, ciekawe z tym otoczeniem - 3 denarow. Ja raczej patrze na to, jako cos, co sie dzieje mniej wiecej obecnie - ale nie wykluczam Twojej interpretacji. Co do zaniedban, to sie zgadzam, zreszta bliskie jest to mojej poczatkowej interpretacji - ze partner zajal sie czym innym, jest pasywny wobec pytajacej. Wynikiem jest 7 denarow, a wiec nie tylko karta czekania, ale tez refleksji nad wartosciami (bo denary to wartosci ogolnie, nie tylko pieniadze). No i to jest kluczowe, co sobie wtedy ludzie wymysla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: xs IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.10, 22:19 O tę pozycję spytałam, bo są różne wersje, mi się bardzo dobrze sprawdza Krzyż w wersji J.Stawińskiej: www.swiattarota.eu/node/673 Dzięki za podzielenie się rozkładem :) Pozdrowienia ps. Swoją drogą ciekawe karty - można powiedzieć, że podczas, gdy inni walczą o swoje związki tutaj został zmarnotrawiony spory potencjał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: xs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 22:36 Dzieki za komentarze. no no, jeszcze nie zostal zmarnotrawiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: xs IP: *.kielce.vectranet.pl 28.12.10, 18:47 przeczytałam bardzo dokładnie wasze rozważania na temat mojego małżenstwa , wiele się zgadza , powodem rozstania jest faktycznie zaniedbanie bynajmniej nie z mojej strony mąż woli inne rozrywki np. alkohol kolegów niż rodzinę, teraz się przebudza - jak dla mnie na chwilę obecną jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:31 Hmm, na ogolnie sformulowane pytanie bedzie ogolna odpowiedz :) Karta (bo wyciagnelam tylko jedna) pokazala, ze jestes pelny/pelna entuzjazmu odnosnie tej rzeczy i podchodzisz do niej raczej pozytywnie. To, o czym myslisz ma szanse sie spelnic, zmierza to w tym kierunku, ale nie mozna powiedziec na 100%, ze tam dotrze. Widac, ze masz nadzieje, i ze jesli bedziesz rownie zywo reagowac na to, co sie dzieje, jak teraz, to faktycznie pomozesz to spelnic. Jak to brzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:34 Do XS Chodzilo mi o powrot partnerki. Szczesliwego Nowego Roku i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 19:40 Czy w nowym roku zakocham się z wzajemnoscią?Konkretne pytanie:-). Ps. Jeśli spóźniłam się, bo miały byc tylko 2 osoby - to nic nie szkodzi;-) ... i tak pozdrawiam:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: wrozba dla 2 chetnych IP: 46.112.155.* 27.12.10, 19:52 Czy mogłabym prosić o wróżbę w bardzo ważnej dla mnie sprawie? Chciałabym tylko wiedzieć, czy podjęłam dobrą decyzję w sprawach zawodowych. Będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:31 Kiedy w moim życiu pojawi się męzczyzna. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
marianna05 Re: wrozba dla 2 chetnych 27.12.10, 20:49 katarzyna, kiedy pojawia się drugie dziecko i jakiej płci??? dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mon_iak Re: wrozba dla 2 chetnych 27.12.10, 21:00 Witam. Mam pytanie czy mężczyzna z którym się aktualnie spotyka to ten jedyny? A jeżeli nie to kiedy spotkam swoją drugą połówkę? Pozdrawiam. Monika 31.05.1986r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wrozba dla 2 chetnych IP: 77.236.25.* 28.12.10, 19:04 czy będę szczęśliwa w małżeństwie?ur 23.08.1979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: wrozba dla 2 chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:21 oj chya wiecej noz 2 osoby napisały tu Odpowiedz Link Zgłoś