Dodaj do ulubionych

karta śmierć-świat

IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 10:52
dwie karty wylosowałam na pyt czy on porozmawia szczerze z Panią,
przepraszam to już moje ost pytanie tutaj z prośbą o pomoc w interpretacji.
Moim zdaniem to połączenie jest dziwne, na pewno symbolizuje poczatek nowego etapu, i ta zmiana bedzie pozytywna o karta swiat symbolizuje zgodę. Ale nie wiem jak brzmi odp wobec tego na pyt czy on porozmawia szczerze z Nią?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: karta śmierć-świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 14:30
      te wszystkie karty są na tego samego faceta? za duzo ich kladziesz, pytasz je ciagle o to samo wiec nie zdziw sie jesli ci sprzeczne odpowiedzi beda dawac... a te karty mowia ze nie porozmawia, mówią o calkowitym koncu relacji, on sie odciąl.
    • Gość: mika Re: karta śmierć-świat IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.12.10, 14:40
      Ale Ty chcesz się nauczyć Tarota czy kupiłaś karty, żeby podpytać o faceta? Bo jeśli to drugie to tak się nie da, lepiej poszukaj jakiejś solidnej wróżki, a jeśli chcesz się nauczyć kart, to:
      1. Nie stawiaj pytań "czy...";
      2. Kładź jedną kartę, bo dwie trzeba połączyć znaczeniowo, a to dla początkujących jest trudne;
      3. Zrób rozkład zamiast zadawać wyrwane z kontekstu pytania; Jeśli trudno będzie Ci zinterpretować rozkład to zamieścisz go w necie a osoby postronne przynajmniej będą miały wgląd w sytuację, bo trudno odpowiedzieć na tak jak teraz postawione pytanie nie znając kompletnie sytuacji.
    • Gość: japineksaaaa Re: karta śmierć-świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:07
      :)
    • agrentowy4321 Re: karta śmierć-świat 05.03.23, 01:23
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: karta śmierć-świat 25.04.23, 10:40
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka