Gość: :) IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 22:33 Ktoś się wypowie? Mi się na razie sprawdziła jedna rzecz łatwa do zweryfikowania na reszte musze jeszcze poczekac ale ciekawa jestem Waszych opinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosik Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.159.0.14.nsti.pl 27.01.11, 22:43 mnie się nic nie sprawdziło:((wróżyłam parę razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.ip.netia.com.pl 28.01.11, 18:37 parę razy smsowo. raz pytałam o związek i było pudło póżniej o przyjazd pewnej osoby że przyjedzie do 3 mies a nie przyjechała.jakieś tam fakty astrologiczne pokrywały się co prawda dotyczące charakteru ale ja chciałam znać odpowiedzi na moje pytania dotyczące tego co się wydaży.to że akurat mnie się nie sprawdziło nie znaczy że innym się nie sprawdza. nie dla każdego się dopasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anna24gazeta Re: Cyrus wrozbyonline 18.05.14, 21:16 Wróżyłam ostatnio u niego. Wrażenia pozytywne, z pewnością mogę polecić. Co do określania przyszłości to się nie wypowiem(bo to głównie zależy od osoby pytającej, czy się "sprawdzi" poza tym jeszcze nie czas aby to oceniać) Natomiast jeśli chodzi o teraźniejszość, opis osoby, jej cech charakteru, a także jak jesteśmy odbierani np. przez osobę o którą pytamy to Pan Cyrus jest nieoceniony...Ważne dla mnie że często podaje konkrety np. kolor włosów, mniej więcej czas(u mnie określony na przełomie 2 miesięcy) jak macie jakiś dylemat, np. co ktoś o Was myśli to śmiało możecie pisać do tego pana, ja jestem w szoku jak w mojej sytuacji określił szczegóły. Jest to sympatyczny gościu, intuicja mnie nie zmyliła :) Nie olewa nikogo, każdemu kto się do niego zwróci, stara się służyć dobrą radą, dziękuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cyrus wrozbyonline IP: 109.207.96.* 28.01.11, 12:36 Skorzystałam i jestem pod wrażeniem! napisałam proste pytanie- kiedy się tam z kimś spotkam itd... Niby standard pytanie o relacje. Cyrus napisał w dwóch zdaniach super trafnie o co w tej relacji chodzi, jaka jest. Świetnie uchwycił głębie znajomości. Ja polecam tego pana :) ma wyczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 16:17 Hm,,,, to po co wróżyłaś pare razy skoro już za pierwszym się nie sprawdziło.???? Jak mówiłam wześniej, jedna rzecz o którą zapytałam już się zweryfikowala, no ale oczywiście zawsze to może być przypadek, choc ufam ze nie, jakoś Cyrusowi ufam, a na pewno już w punkt trafia w charaktery ale tez posiłkuje się astrologią, więc trudno się dziwić Ale czekam jeszcze na mnostwo rzeczy a mam dosc konkretne daty... pewnie bylabym spokojniejsza gdybym wiedziała, że to się „sprawdzi” oczywiście przy moim odpowiednim działaniu i udziale. Może ktoś jeszcze się wypowie jakie ma doswiadczenie z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.ip.netia.com.pl 28.01.11, 16:53 cyrus to przemiły gość. ale no właśnie charakter każdy może wyczytać z astrologii kto się na tym trochę zna natomiast co do wróżb i ich spełnienia już jest gorzej. mnie się nie sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 16:56 Hmmm Hm, Może w takim razie warto u niego zawsze brac obszerniejsze porady i to co może wyczytac w gwiazdach czyli bardziej astrologiczne podejscie, ogolna nasza droga zyciowa i pewne przelomy na niej Niż pytania stricte do kart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.ip.netia.com.pl 28.01.11, 17:15 jak mówie gość jest przemiły ale jeśli chodzi o tarota 0 sprawdzalność. fakty astrologiczne to za mało to są pewne okresy w których mamy szanse na zrealizowanie czegoś jesli skorzystamy z tego. dla mnie to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 13:07 Niestety , u mnie zerowa sprawdzalność u tego Pana :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cyrus wrozbyonline IP: 109.207.96.* 28.01.11, 17:33 Jak parę razy? raz sobie wrózyłam i było ok, jak piszę up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 21:08 Było do ktosika skierowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cyrus wrozbyonline IP: 109.207.96.* 28.01.11, 21:24 ah, sorki ;) ja widzę że się u niego raczej nie sprawdza. Mi jednak na poważnie sprawdziło się i to byl tarot a nie astro. Może szczęśliwy traf,ale nie,bo podał szczegóły które nie mogą być uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaalexis Re: Cyrus wrozbyonline 02.10.12, 00:55 u mnie było trochę dziwnie dlatego,że jak pierwszy raz dzwoniłam i pytałam o mężczyznę to powiedział,że już dawno tak ładnych kart na związek nie widział i że do siebie wrócimy chociaż to ja zostawiłam tego mężczyznę. Zadzwoniłam drugi raz po tyg. chyba z inną nagłą prośbą o pomoc i tak w trakcie wróżby zobaczył byłego faceta i powiedział,że to zły człowiek i żebym do niego nie wracała. Delikatnie Panu dałam do zrozumienia ,że już na to mi wcześniej wróżył i mówił coś całkowicie odwrotnego na co pan Cyrus,że mogło się coś zmienić w międzyczasie. Tak więc moja opinia to kompletna klapa. No a wywróżona nowa sprawa też się nie sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 12:15 a bez wrózek bo widze ze latasz jak kot z pecherzem po wszystkich mamusia nie nauczyła podejmowac decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cyrus wrozbyonline IP: *.multi-telekom.pl 20.10.12, 00:50 jak ktoś wyraża swoją opinie o dwoch rożnych sprawach to liczą się fakty o osobie wrożącej. Nikt Cię o zdanie nie pytał czy ktoś potrafi czy nie potrafi podejmować decyzji . Ogólnie tego typu gadki na forum są nie mile widziane bo nic nie wnoszą ! Odpowiedz Link Zgłoś
annaa100 Re: Cyrus wrozbyonline 02.10.12, 20:24 Polecam VITALISSE, zadzwoniłam do tej wróżki i umówiłam się na wizytę, najpierw był rozkład wstępny określający moją osobę aktualną sytuację a potem pytania, no nie spodziewałam się bo ta vitalissa wiedziała co się aktualnie dzieje, wiedziala że obok mnie jest dwóch facetów i jeden z nich mi nie odpowiada a drugi bardzo, nie wiem skąd wiedziała jaki mam zawod - prace tym mnie zaskoczyla, powiedziala mi na prawdę dużo, już nie chodzi o to że zgadła wiele ale powiedziała co mnie czeka, uważam że dobrze jest wiedzieć wklejam od razu link do strony tej wróżki bo na prawdę opłaca się z nią umówić na wizytę czy jakoś tam www.wrozkavitalissa.za.pl/# ja wcześniej zadzwoniłam na ten numer połączenie jest normalne 725210621 Odpowiedz Link Zgłoś
ludmisia234 Re: Cyrus wrozbyonline 01.06.14, 16:18 ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś