Dodaj do ulubionych

Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś?

14.02.11, 14:13
Jestem ciekawa czy ktoś zna go i czy warto się wybrać do niego? I czy się sprawdziło to co mówił? Wiem tylko że przyjmuje w ogrodzie nadziei W. P.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakowianka Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? IP: *.aster.pl 01.03.11, 23:24
      nigdy nie słyszałam o kimś takim. Jestem z Gdańskai Krakowa zarazem, obracam się w kręgach elitarnych w Sopocie, do dobrych wróżek chodze co jakiś czas. o tym człowieku pierwsze słyszę. Teraz sporo wróżek jest, takie czasy.
      • Gość: Wrózka Gosia Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? IP: 31.60.64.* 04.03.11, 19:36
        WITAM PODAJE ADRES STRONY: www.wrozbitaaryangoehling.pl/
        ARYAN JEST SUPER WRÓZBITA JASNOWIDZEM I WSPANIAŁYM CIEPŁYM FACETEM-PROSZE WIEC BZDUR NIE PISAC Z KOGOS TAKIEGO NIE MA,WRÓZY PONAD 16LAT WIEC NIE JEST NOWY W TEJ BRANZY,JEST JASNOWIDZEM,CZYTA Z OCZU,ZE ZDJEC I NIE KŁAME,CENTRUM JEST W GDYNI NA SAMBORA 70.
      • Gość: Ewa Cegielski Re: Jasnowidz Arian IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.11, 21:27
        Kiedyś zrobiłyśmy koleżance prezent urodzinowy wysyłając ją do tego Pana z Ogrodu Nadziei. Prezent niestety nie wypalił. Ten Pan jasnowidz przepowiedział koleżance, że za dwa lata wyjdzie za mąż, a ona już była mężatką od trzech lat. Jedynym plusem z tej wizyty był ubaw jaki miałyśmy.
        • Gość: Wrózka Gosia Re: Jasnowidz Arian IP: *.centertel.pl 06.03.11, 14:33
          ON TEZ MOŻE MIEĆ SWOJE GORSZE DNI,PRACA W EZOTERYCE ,WRÓŻENIE,JASNOWIDZENIE TO OGROMNY WYSIŁEK KTO NIE WRÓŻY TEN NIE WIE O CZYM PISZĘ.A Z TYM ZAMĄŻPÓJŚCIEM, KTO WIE CZY KOLEŻANKA NIE ROZWIEDZIE SIĘ I PONOWNIE NIE WYJDZIE ZA MAZ,LUB WEŹMIE ŚLUB KOŚCIELNY JEŚLI BYŁA TYLKO NA CYWILNYM.CO DO CZASU ON MOŻE SIĘ NIE ZGADZAĆ BO TO CO ROBIMY JEST W NASZYCH REKACH I TAK NAPRAWDĘ MY RZĄDZIMY CZASEM.KARTY NIE SA WYROCZNIĄ.I NIE NALEŻY TEZ BYĆ TAK KRYTYCZNYM,JA ZNAM OSOBIŚCIE ARYANA I ZNAM JEGO MOŻLIWOŚCI,JEST CZŁOWIEKIEM I MA PRAWO SIĘ MYLIĆ.WIEM TEZ ZE WIELU POMÓGŁ OSOBOM.
          • Gość: Wrózka Gosia Re: Jasnowidz Arian IP: *.centertel.pl 06.03.11, 14:36
            I JESZCZE JEDNO 52 DNI PRZED URODZINAMI NIE POWINNO SIĘ WRÓŻYĆ- OT TAKI PRZESĄD MOGĄ WŁAŚNIE WYCHODZIĆ GŁUPOTY W KARTACH-PROSZĘ ZAPYTAĆ INNYCH WRÓŻĄCYCH WIĘKSZOŚĆ STOSUJE SIĘ DO TEGO.
            • Gość: gościówa Re: Jasnowidz Arian IP: *.aster.pl 06.03.11, 15:18
              Gość portalu: Wrózka Gosia napisał(a):

> I JESZCZE JEDNO 52 DNI PRZED URODZINAMI NIE POWINNO SIĘ WRÓŻYĆ- OT TAKI PRZESĄD
              > MOGĄ WŁAŚNIE WYCHODZIĆ GŁUPOTY W KARTACH-PROSZĘ ZAPYTAĆ INNYCH WRÓŻĄCYCH WIĘKS
              > ZOŚĆ STOSUJE SIĘ DO TEGO.

Przede wszystkim nie pisz caps lokiem, to to oznacza krzyk. Zmień to bo ośmieszasz siebie i osobę o której z taką determinacją i zacietrzewieniem piszesz. Nie zakrzykuj i nie wymyślaj osobom, które mają inne zdanie. To, że Ty kogoś znasz, nie znaczy, że każdy musi znać. Ja o tym wróżbcie nigdy nic nie słyszałam. Pytałam kilku koleżanek z pomorza i też o kimś takim nie słyszały. Pewnie wróży, ale widocznie nie powszechnie znany.

A co do tych 52 dni przed urodzinami, że niby wróżby się nie prawdzają, czy nie powinno się wróżyć, to się nie zgodzę. Znam wróżkę, która wróży 30 parę lat i zapytałam o to, powiedziała, że to taki sam przesąd, jak to, że Tarot to narzędzie szatana. Byłam u niej nie jeden raz, przed urodzinami i miesiąc, i tydzień i jakoś wróżby się sprawdzały, wychodziły mądre rzeczy, trafne. Więc te 52 dni, to bardziej przesąd niż zasada.
              Zgodzę się z Tobą tylko z jednym, każdy może mieć słabszy dzień. Ale nie zganiajmy wszystkiego na winę klienta, czy na jakieś mityczne 52 dni przed urodzinami, bo jak widać można wtedy wróżyć, a wróżby bywają trafne i mądre.
              • Gość: Wrózka Gosia Re: Jasnowidz Arian IP: *.centertel.pl 06.03.11, 18:55
                NIE PRZYPOMINAM SOBIE BYM PRZESZLA Z TOBA NA TY,PISZE TAK JAK MI SIE CHCE I WYRAZAM OPINIE NIE TYLKO WŁASNA.CHCESZ KRZYWDZIC LUDZI TO SOBIE KRZYWDZ I ZAPYTAJ TYLKO SWOJEJ WRÓZKI CZY TWOJA ZLA ENERGIA JAKA WYSYŁASZ DO INNYCH NIE WROCI DO CIEBIE ZWIELOKROTNINA BO MI SIE ZDAJE ZE TAK BEDZIE JUZ BARDZO NIEDŁUGO.A ZEBY SIE WYPOWIADAC W JAKIMS TEMACIE TO TRZEBA COS WIEDZIEC,A POSZCZEKAC SOBIE MOZNA TAK JAK TY TO ROBISZ I WYDAJE MI SIE ZE SIE SAMA BARDZO OSMIESZASZ PO PROSTU BRAKIEM KULTURY. A JESZCZE JEDNO ZA NIM ZNOWU KOGOS ZACZNIESZ OCZERNIAC MOZE POZNAJ GO OSOBISCIE CO?
                • Gość: forumowiczka Re: Jasnowidz Arian IP: *.aster.pl 06.03.11, 20:20
                  Wiesz... w internecie jest taki zwyczaj: wszyscy do siebie zwracają się przez formę: ty. Nie jest to kwestia braku kultury, tylko swego rodzaju wygoda i zasada netykiety. W takich czasach żyjemy.
                  Wypominasz mój rzekomy brak klutury, w związku z moją merytoryczną wypowiedzią i przedstawieniem mojego zdania na temat moich wróżb u wróżki i mojego spojrzenia na kwestię wróżenia, i sugestią byś nie pisała caps lockiem (jedna z reguł netykiety) - pozostawiam forumowiczom ocenę, kto wykazał jaki poziom wypowiedzi i kultury.

Jaka jest z Ciebie wróżka, skoro nie ma w tobie krzty szacunku do osoby, która posiada inne zdanie niż Ty. Jaka jest z Ciebie wróżka, skoro straszysz, zastraszasz, grozisz (w nawiązaniu do Twoich słów o powrocie złej energii itp). Zastanów się ile z Twoich złych intencji i emocji powróci do Ciebie. Ja nie muszę się bać Twoich gróźb, bo nic złego na myśli nie miałam.

Wybacz, ale nie każdy musi znać wróżkę, wróżbitę tego czy owego. Twoje zachowanie jest nieadekwatne do sytuacji. Nie licuje z tym, co chcesz udowodnić, co forsujesz.
                  Jestem zażenowana brakiem zrozumienia. Jestem zniesmaczona Twoją postawą.

Gość portalu: Wrózka Gosia napisał(a):

> NIE PRZYPOMINAM SOBIE BYM PRZESZLA Z TOBA NA TY,PISZE TAK JAK MI SIE CHCE I WYR
                  > AZAM OPINIE NIE TYLKO WŁASNA.CHCESZ KRZYWDZIC LUDZI TO SOBIE KRZYWDZ I ZAPYTAJ
                  > TYLKO SWOJEJ WRÓZKI CZY TWOJA ZLA ENERGIA JAKA WYSYŁASZ DO INNYCH NIE WROCI DO
                  > CIEBIE ZWIELOKROTNINA BO MI SIE ZDAJE ZE TAK BEDZIE JUZ BARDZO NIEDŁUGO.A ZEBY
                  > SIE WYPOWIADAC W JAKIMS TEMACIE TO TRZEBA COS WIEDZIEC,A POSZCZEKAC SOBIE MOZN
                  > A TAK JAK TY TO ROBISZ I WYDAJE MI SIE ZE SIE SAMA BARDZO OSMIESZASZ PO PROSTU
                  > BRAKIEM KULTURY. A JESZCZE JEDNO ZA NIM ZNOWU KOGOS ZACZNIESZ OCZERNIAC MOZE PO
                  > ZNAJ GO OSOBISCIE CO?

• Gość: kasia Re: Jasnowidz Arian IP: *.centertel.pl 19.03.11, 22:36
                    po co wy se do oczu skaczecie?to głupota na kogoś najeżdżać i to jest niesmaczne i niepoważne;)każdy ma prawo się bronić i kogoś ,to moje zdanie oczywiście
              • Gość: ARYAN Re: Jasnowidz Arian IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 23:20
                Pani, która tutaj pisze, raczej sama rzuca się, krytykuje i nie pozwala innym pisać tak jak uważają. Nikt mnie nie broni i nie ma potrzeby tego robić. Jestem odpowiedzialnym człowiekiem i odpowiadam sam za siebie. Stąd się tutaj znalazłem i odpowiadam. nie warto walczyć, co to da... ani nie zaszkodzi, ani w niczym nie pomoże.
                52 dni - jest to prawda i szkoda, że wiele wróżek się do tego nie stosuje. Często jest to dla nas trudny okres, i niestety w tym czasie nie powinniśmy podejmować ważnych decyzji. Wiele wróżek nie widzi w tym czasie za dużo w kartach, ale plotą co im ślina na język przyniesie, tylko po to, aby skasować za wizytę. o 52 dniach mówi numerologia, a wiele wróżek niestety jej nie zna. Wróżby w tym czasie się sprawdzają, ale często jest widać jest mniej...
                A co do słabej formy, to każdy ją czasami ma, ale nie zawsze jesteśmy w stanie odwołać klienta.. nie wypada zadzwonić przykro mi, mam katar :)
          • Gość: Ewa Cegielski do Gosi wróżki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.11, 20:40
            Droga Gosiu jako że jesteś profesjonalistką w tej dziedzinie (ezoteryki) proszę ciebie o wytłumaczenie, jaka jest różnica między jasnowidzem a wróżem który stawia karty (kabała cygańska,tarot,numerologia). Kiedy możemy określić kogoś jako jasnowidza? I jeszcze jedno proszę nie rzucaj na mnie złych mocy bo osobiście się takich rzeczy boje.
        • Gość: ARYAN Re: Jasnowidz Arian IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 23:10
          WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH. POSTANOWIŁEM ODPISAĆ... CO DO KOLEŻANKI, TO GDYBY KAŻDA WRÓŻKA SPRAWDZAŁA CZY KLIENT MÓWI PRAWDĘ, TO POTRZEBA BY BYŁO 3 GODZIN NA SESJĘ. MOJA WIZYTA POLEGA NA TYM, ŻE KLIENT ZADAJE PYTANIA, KTÓRE GO INTERESUJĄ. JEŚLI KTOŚ PRZYCHODZI DLA ZABAWY, OSZUKUJE TO NAJPROŚCIEJ MÓWIĄC MARNUJE SWOJE PIENIĄDZE. CZYTAJĄC TO, TO JA MAM UBAW, ŻE LUDZIE NIE SZANUJĄ SWOICH CIĘŻKO ZAROBIONYCH PIENIĄŻKÓW. DROGA ZABAWA...

PO DRUGIE, NIE WIADOMO CZY NIE BĘDZIE MIAŁA ZMIANY W TYM CZASIE, NA PRZYKŁAD ZNAJDZIE KOGOŚ INNEGO, ALBO MĄŻ... ŻYCIE PŁATA FIGLE...

CZY JESTEM ZNANY... NIE WIEM, PRZYJMUJĘ OD 15STU LAT INIE MAM POTRZEBY REKLAMOWAĆ SIĘ W PRASIE. MAM DUŻO PRACY, TĘSKNIE CZASAMI ZA WOLNYM CZASEM DLA SIEBIE WIĘC NIE MI OCENIAĆ CZY JESTEM DOBRY, ZNANY. WYKONUJĘ SWOJĄ PRACĘ UCZCIWIE, POMAGAM NA TYLE ILE POTRAFIĘ. ZRESZTĄ NA RYNKU JEST WIELE WRÓŻEK I NAJLEPIEJ JEST WYBRAĆ TĘ, KTÓRA NAM NAJLEPIEJ ODPOWIADA, DO KTÓREJ MAMY ZAUFANIE I JEST CELNA...

NIE WIEM, NIE ZAUWAŻYŁEM ŻEBY KTOŚ MNIE BRONIŁ I MUSIAŁ BRONIĆ. PO TO JEST FORUM, ABY WYGŁASZAĆ SWOJE OPINIE, TE DOBRE JAK I ZŁE...

WIĘC MOJE KLIENTKI POZDRAWIAM, A NIEZADOWOLONYCH PRZEPRASZAM I ŻYCZĘ POWODZENIA...
      • patricccia Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? 15.12.21, 01:28
        Dokładnie. Arian kolejny ściemniacz
    • Gość: ARYAN Re: do Gosi wróżki IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 23:28
      POWYŻSZY TEKST EST NAPISANE PRZEZ MOJEGO CHOREGO PSYCHICZNIE KLIENTA. PRÓBOWAŁEM DZIAŁAĆ PRZEZ ADWOKATA, ALE PONIEWAŻ JEST CHORY, NIE MOŻNA NA NIEGO WPŁYNĄĆ. JEGO RODZINA MNIE PRZEPRASZAŁA, ALE JEST TO DOROSŁY SHIZOFRENIK... I NIC SIĘ NIE ZDZIAŁA. OSOBIŚCIE NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z MAGIĄ, DIABŁEM... I TAKIMI RZECZAMI.
    • Gość: IZA Re: Jasnowidz Arian IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.11, 22:26
      Jak na 16lat pracy z kartami to jest mało znany , powiem więcej pierwszy raz słyszę o tym człowieku chociaż mieszkam w Gdyni. Co do ogrodu N. to śmiech na sali, czytałam na różnych forach i opinia bardzo kiepska wręcz śmieszna. Sama się zastanawiam jak na naiwności ludzkiej można zarabiać , co do tego Ariana to właśnie widać, jak bardzo zapracowany skoro sam do siebie pisze zabierając głos na forum. Każdy porządny i z poczuciem własnej wartości oraz godności (jasnowidz ,wróż) nie zabiera głosu w sprawie opinii dotyczącej jego pracy , więcej pokory i rzetelnej pracy z kartami a nie będziecie musieli szukać klientów w necie . Tylko skoro przez 16 lat się nie udało pozyskać sławy i pozytywnej opinii , to czy uda się teraz?????
    • Gość: Kaśka Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 09:45
      Ja bylam i nic sie nie sprwadziło. Ale polecam Agate- jest rewelacyjna, wszystkie koleżanki do niej chodzą. numer jej725004277.
    • jolnitka Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? 06.11.21, 11:13
      Ma ktoś aktualny numer do tego Pana?
    • akotarek Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? 19.11.21, 04:28
      Bardzo przykre ale wie tylko tyle co sama mu powiesz taki z niego jasnowidz.
    • barborkam Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? 19.12.21, 06:38
      Słabo się sprawdza
    • agrentowy4321 Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? 05.03.23, 00:28
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Arian z Gdyni był ktoś? 25.04.23, 09:49
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka