lisval 03.05.04, 14:54 i SEDZIA moze ktos z checia mi odpowie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamkr Re: Co oznacza MOC w tarocie..... 03.05.04, 19:16 Obejrzyj Gwiezdne Wojny, i niech szmoc będzie z Tobą - SEDZIA Odpowiedz Link Zgłoś
wadera2 Re: Co oznacza MOC w tarocie..... 04.05.04, 10:06 KARTA SIŁA Przedstawia mężczyznę (rycerza lub wojownika) i obok niego lwa. Jej głównym zadaniem jest wskazanie właściwej drogi do pokonania problemów. Nie zawsze można pokonać przeszkody tylko siłą, w wielu wypadkach trzeba użyć siły psychicznej lub kombinacji - siły fizycznej z siłą ludzkiego umysłu. Mądra ocena faktów i właściwa metoda, są w stanie pokonać prawie każdy problem. Interpretacja główna: możliwość kontroli nad sytuacją, siła, odwaga, przeświadczenie, energia, poświęcenie, rozwiązanie; akcja, świadomość, słabość fizyczna i psychiczna, wygrana, pokonanie problemów, cierpienia, wytrzymałość, miłość jest zawsze silniejsza od nienawiści, dobro pokona zło. No i jeszcze link do strony, z której wzięłam opis: www.czarodziejka.bizland.pl/view.php?url=tarot1 Mam nadzieję, że coś pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
lisval Re: Co oznacza MOC w tarocie..... 04.05.04, 10:34 Tak, bardzo mi pomoglas dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Co oznacza MOC w tarocie..... 09.03.23, 11:35 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś