Dodaj do ulubionych

wróżba za darmo:)

• 77lida Re: wróżba za darmo:) 22.11.12, 18:30
      Nie umiem ruszyć z miejsca ,czuję się do niczego, samotnie i bezradna.Nie widać końca spraw,które mnie dręczą i zaważają na mojej przyszłości.Czy będzie lepiej ? 24.06.1977 Lidia.
    • Gość: Roszpunka :) Re: wróżba za darmo:) IP: 89.228.120.* 22.11.12, 20:10
      Dzień dobry :)

Pragnę miłości, która bez reszty mnie pochłonie, namiętności i przygody :) Czy to mnie spotka ? Czy jest mi pisane szczęście z drugą osobą ?

Paulina
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 22.11.12, 21:59
        Tak. Bedziesz szczęśliwa.
        I będizesz mieć dom, rodzinę.
        Ale nie jest to jakaś szalona miłość.
        • Gość: Roszpunka :) Re: wróżba za darmo:) IP: 89.228.120.* 22.11.12, 22:38
          Dziękuję !! :))
          • Gość: p Re: wróżba za darmo:) IP: 194.42.110.* 22.11.12, 23:32
            Witam, pytanie to czy Paweł do mnie napisze, odezwie się pierwszy?
            Pozdrawiam i z góry dziękuję!
            Paulina :)
    • Gość: Małgosia Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.12, 23:51
      Witam serdecznie , czy bedzie z nas coś jeszcze? Gosia-24.5.70 i Sławek 10.1.68 r.
      Pozdrawiam
      • Gość: Porzucony Re: Proszę o opinię IP: *.is.net.pl 23.11.12, 14:26
        Czy uda mi się odzyskać ukochaną? Czy będziemy jeszcze razem? Arek 10.08.88 Sylwia 28.06.94
        Bardzo proszę o odpowiedź
    • nika0909 Re: wróżba za darmo:) 23.11.12, 15:51
      Witam Panią,

Czy mogłaby Pani odpowiedzieć na moje pytanie, kiedy spotkam mężczyznę z którym stworzę stały związek, mam nadzieję, że do kończ życia. Czy zanim go spotkam, pojawią się w moim życiu jeszcze jacyś inni mężczyźnie?
      Z góry dziękuję za odpowiedź olka
    • barbasia01 Re: wróżba za darmo:) 24.11.12, 20:22
      Bardzo proszę...
      Nie wiem co się dzieje u mnie w pracy. Mam wrażenie, że ktoś odstawia mnie na boczny tor. Jak się to wszystko ułoży. Proszę...
      • emitomi Re: wróżba za darmo:) 26.11.12, 17:01
        Witam, właśnie zakończyłam własna działalność gospodarczą i nasza sytuacja finansowa jest dość trudna, czy znajdę prace, czy nasza sytuacja się poprawi bo nasze małżeństwo na tym traci bo nie mogę znaleźć pracy i czy kiedyś będę mieć upragniona córeczkę.
        I jeszcze jedno ostatnio weszła do mnie kobieta z małym dzieckiem nieznajoma i poprosiła bym podała jej synka do chrztu, zgodziłam się, mam mieszane uczucia bo nie znam tych ludzi a oni stracili dom i są w ośrodku dla potrzebujących ale to dzieciątko spojrzało się na mnie i uśmiechnęło jak jego mama powiedziała że będzie miał nowa ciocię.
        Mam na imię Emilia ur. 05-02-1983r
    • Gość: Izka Re: wróżba za darmo:) IP: *.nplay.net.pl 26.11.12, 19:43
      Witam :-)
      Urodziłam się 24.08.1976 roku.
      Bardzo chciałabym wiedzieć czy będę miała jeszcze dziecko. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
      SERDECZNIE POZDRAWIAM :-)
    • Gość: gość Re: wróżba za darmo:) IP: 84.40.154.* 26.11.12, 22:18
      Chcialabym sie skontaktowac z pania poza forum ale nie wiem jaki ma pani mail gazetowy. serdecznie pozdrawiam i prosze o odp :)
    • Gość: ania Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 22:28
      czy mezczyzna z ktorym mam dziecko i z ktorym przez ostatnie miesiace przezylam strasznie duzo emocji kocha mnie i czy bedziemy kiedys razem?
      dziekuje ania ur.03 11.1974
    • Gość: marzena Re: wróżba za darmo:) IP: *.play-internet.pl 27.11.12, 19:30
      mam duzy problem mam na imie marzena 6 maj 1987 stoje przed dylematem wyboru kandydata na meza prosze o rade bo nie daje rady psychicznie ktorego mam wybrac i ktory bedzie lepszy cały swiat mi sie wali tyle problemow mam nie daje rady ktorego mam wybrac michała 14 wrzesien 1990 czy przemek 23 pazdziernik 1985 prosze o rade i z gory bardzo dziekuje marzena
      • Gość: PISTACJA Pistacja - pytanie IP: 31.178.125.* 27.11.12, 22:03
        Bardzo proszę o odpowiedź. Chciałabym dowiedzieć się jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w najbliższym czasie. 12.10.1986
    • Gość: Dorota Re: wróżba za darmo:) IP: 31.103.3.* 27.11.12, 21:57
      Czy w nastepnym roku spotkam partnera i zaloze rodzine? Jezeli tak to jakie beda okolicznosci tego spotkania? Obecnie jestem samotna.
    • Gość: Wiktoria Re: wróżba za darmo:) IP: 83.238.241.* 01.12.12, 16:06
      Czy dostanę się na wybrany kierunek studiów?
    • nowa64 Re: wróżba za darmo:) 03.12.12, 09:18
      witam. Moje pytanie do kart dotyczy finansów/ bardzo żle/ i braku partnera. czy coś się zmieni na lepsze? Małgorzata 27-03-1964
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 03.12.12, 21:21
        Tak, ale nie tak szybko. zajmij się finansami, na nich skoncentruj i je uzdrów, miłość przyjdize z tej strony.
        PS
        Dziekuję za kliknięcie na dymek "ciekawy wątek".
    • Gość: Zauroczona ! Re: wróżba za darmo:) IP: 89.228.120.* 03.12.12, 18:29
      Dzień dobry !
      Zakochałam się w mężczyźnie, ale nie jestem z nim ponieważ to przyjaciel mojego byłego :/ Oboje Nas do siebie ciągnie, ale On boi się jak zareaguje jego przyjaciel. Moje pytanie brzmi czy będziemy razem ?
      Paulina :)
    • wiolaalgiz Re: wróżba za darmo:) 03.12.12, 21:46
      Kilka dni temu rozstalam sie ze swoim partnerem. Czy wrocimy do siebie, czy tez jest to juz definitywny koniec. Moje imie Wiola 12.06.76. jego imie Christian 9.10.65
      Pozdrawiam serdecznie
      Wiola
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 04.12.12, 00:49
        Moja droga, to nie pierwsze rozstaqnie i nie ostatenie.
        Ale daj sobie spokój z nim, nie jest tego wart. Ten związek nie dawał ci sił, a wręcza zabietał.
        • Gość: gosia Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.12, 00:57
          witam,czy zejdziemy sie jeszcze , Małgorzata 24.5.70 i Sławomir 10.1.1968?
    • Gość: Elwira Re: wróżba za darmo:) IP: *.bredband.comhem.se 04.12.12, 13:23
      czy sprawy urzedowe dot.mojej mamy zakoncza sie pozytywnie
      • Gość: Izka Re: wróżba za darmo:) IP: *.nplay.net.pl 07.12.12, 23:47
        Niestety nie mam szczęścia jak inni i nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie - SZKODA :-(
        • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 08.12.12, 00:15
          zadaj je jeszcze raz.
          Maili jest prawie 1000.
    • Gość: Artur Re: wróżba za darmo:) IP: *.maxnet.biz 04.12.12, 14:12
      Witaj, Jakies zmiany w spr sercowych w roku 2013? (np powazny zwiazek z przyszloscia) Artur 27-12-67 Dziekuje.
      • sasha0409099 Re: wróżba za darmo:) 04.12.12, 16:11
        Witam..czy relacje z ojcem mojego dziecka ulegna poprawie? Czy jest szansa na powrot?natalia 3/5/86 phill 23/4/82..dziekuje
        • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 04.12.12, 18:36
          Relacje się zmienią. Widzę wieści od niego telefon czy sms, bądź mail.
          Musiałabyś uznać jego wyższość to że jest górą.
        • 2anna77 Re: wróżba za darmo:) 04.12.12, 18:51
          witam!
          mam na imie Renata Anna ur 20 lis 77 czy jest szansa na odrodzenie relacji z Florianem ur 25 wrzes 81? na dzien dzisiejszy nie mamy kontaktu; drugie pyt, czy powroce do pracy, w ktorej pracowalam w 2011?
          pozdrawiam
      • malami114 Re: wróżba za darmo:) 11.12.12, 09:54
        Witam; Czy w nadchodzacym roku znajde partnera na stale ? Czy kiedys zmienie miejsce zamieszkania? Dziekuje i pozdrawiam
    • Gość: zuza Re: wróżba za darmo:) IP: *.ip.netia.com.pl 04.12.12, 17:34
      chciałabym zapytać o moją siostrę Jolę, która się rozwiodła i teraz ma sprawę w sądzie o majątek. czy uda się jej coś uzyskać i jakim czasie, bo nie ma dobrej woli ze strony byłego męża.
      z góry dziękuję......to bardzo ważne :)
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 04.12.12, 18:34
        proszę nie pytać o siostrę bez jej wiedzy bo zakłóci Pani dobrą energię. Bez względu na intencje.
    • Gość: mrówka Re: wróżba za darmo:) IP: 31.179.131.* 04.12.12, 19:11
      Bardzo proszę o odpowiedź. Chciałabym dowiedzieć się jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w najbliższym czasie. 12.10.1986
    • emitomi proszę 04.12.12, 20:21
      Witam, właśnie zakończyłam własna działalność gospodarczą i nasza sytuacja finansowa jest dość trudna, czy znajdę prace, czy nasza sytuacja się poprawi bo nasze małżeństwo na tym traci bo nie mogę znaleźć pracy i czy kiedyś będę mieć upragniona córeczkę.
      I jeszcze jedno ostatnio weszła do mnie kobieta z małym dzieckiem nieznajoma i poprosiła bym podała jej synka do chrztu, zgodziłam się, mam mieszane uczucia bo nie znam tych ludzi a oni stracili dom i są w ośrodku dla potrzebujących ale to dzieciątko spojrzało się na mnie i uśmiechnęło jak jego mama powiedziała że będzie miał nowa ciocię. Czy mogę zaufać tym ludziom i im pomóc, nie chce byc "wykorzystana"
      Mam na imię Emilia ur. 05-02-1983r
    • Gość: Iwona Re: wróżba za darmo:) IP: *.31.103.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.12.12, 18:25
      Witam,od miesiaca spotykam się z mężczyzną niby nasze relacje mają charakter koleżeński a ponieważ mieszkamy od siebie 100km to widujemy się na weekendy,codziennie mamy kontakt tel z jego inicjatywy,od 2tyg zaczął nas również łączyć sex, ogólnie wszystko jest ok świetnie się dogadujemy ale nie rozmawiamy na zoobowiązujące tematy,jednak chciałabym wiedzieć czy coś z tego bedzie bardziej pod kontem związku.Pozdrawiam
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 07.12.12, 10:44
        nic z tego. Nie widzę związku.
        następnym razem...jeśli chcesz konkretny związek nie odsłąniaj swoich wszytskich kart od razu.
        Cóż mu teraz masz do zaoferowania?
        Jeśli chcesz to zmienić (chociaż karty nie są pozytywne na tę znajomość) pokaż gdzie są granice. Co oczekujesz. Albo oboje będizecie się czuć dobrze w niezobowiązującej relacji, albo jasno określ swe stanowisko. i nie daj się więcej zwodzić.
    • Gość: Mon Re: wróżba za darmo:) IP: *.nplay.net.pl 06.12.12, 18:40
      Chciałabym się dowiedzieć czy mój były chłopak Tomasz ( 20 l.) nadal jest z kobietą ( Karolina, 28 l. ) z którą związał się kilka miesięcy po naszym rozstaniu. Nie mam z nim teraz kontaktu, ale chciałabym go odnowić jednak powstrzymam się od tego jeśli jest z tą kobietą. - Monika (25 l.)
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 07.12.12, 10:42
        Witaj. W kartach wygląda mi na zadowolonego...uważam, że na nic Twoje próby i chęci.
        • Gość: Mon Re: wróżba za darmo:) IP: *.nplay.net.pl 07.12.12, 14:15
          Bardzo lakoniczna odpowiedz...i właściwie nie jest to odpowiedz na moje pytanie. Może być zadowolony będąc sam albo z kimś zupełnie innym.
          Czy jeśli odezwałabym się do niego jako do specjalisty w pewnej dziedzinie mogłabym liczyć na to że wykona dla mnie zlecenie ?
          • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 07.12.12, 14:46
            Gość portalu: Mon napisał(a):

> Bardzo lakoniczna odpowiedz..i właściwie nie jest to odpowiedz na moje pytanie
            > . Może być zadowolony będąc sam albo z kimś zupełnie innym.
            > Czy jeśli odezwałabym się do niego jako do specjalisty w pewnej dziedzinie mogł
            > abym liczyć na to że wykona dla mnie zlecenie ?

Czy ja dobrze widzę? zbyt lakonicznie? A o czym tu jeszcze rozprawiać? Ma inną jest szczęśliwy i nic nie wskórasz. Co tu lakonicznego?
            Wpisujesz się w mój wątek
            Ani witam ani żegnam.
            Ani dziękuję.
            No pięknie!!!
            Jeszcze na dodatek komentujesz moje słowa, to co wyczytałam w kart? Jakimż to prawem?
            Zatem wiedz, że wróżka urażona jest gorsza od chłopaka, który nie dopatrzywszy się w Tobie kultury osobistej uciekł gdzie pieprz rośnie. To że ona jest starsza od niego o 8 lat świadczy o Tobie moja droga. Znalazł tam to czego za Chiny znaleźć u Ciebie nie mógł.
            Żegnam!
            • Gość: Mon Re: wróżba za darmo:) IP: *.nplay.net.pl 07.12.12, 16:23
              Droga wróżko, jeśli nie podobała Ci się forma mojego postu to mogłaś na niego nie odpisywać :) Ponadto sama prosisz o komentarze dotyczące Twoich wróżb więc nie rozumiem skąd to oburzenie. Dla mnie Twoja wróżba jest lakoniczna a druga odpowiedz poniżej wszelkiego poziomu osoby która pracuje z ludźmi, która ma im pomagać. Jeśli jednak poświęciłaś jakiś swój prywatny czas na rozkład ( 5 min ? ) to dziękuje. Jednocześnie informuje że inna wróżka powiedziała mi co innego. Życzę mniej agresji na co dzień :)
              • Gość: Margo20 Re: wróżba za darmo:) IP: *.1.244.130.dsl.dyn.forthnet.gr 07.12.12, 17:02
                do zyczen: 'mniej agresji' rowniez sie dolaczam - okropnym jadem zalecialo ze strony tej pani - 'dobrej' - wrozki....brrrr
                • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 08.12.12, 00:13
                  Gość portalu: Margo20 napisał(a):

> do zyczen: 'mniej agresji' rowniez sie dolaczam - okropnym jadem zalecialo ze s
                  > trony tej pani - 'dobrej' - wrozki....brrrr

Nic się nie dzieje bez przyczyny. Moze Ona zrozumie gdzie popełnia błąd.
                  Szanowni Państwo. Ja tu nie jestem od głaskania. Moje wróżby są trafne. Ja jestem od tego by powiedzieć czy coś wyjdzie czy nie albo co zrobić by poprawić. Mój wątek i moje zasady. Wróżę osobom na forum, które nie mają pieniędzy a też potrzebują pomocy.
                  Zachowanie niewłaściwe będize ganiane przeze mnie. Już wcześniej pisałam, że dziękuje nie kosztuje, proszę również. Jak się Margo20 nie podoba moja forma, moje zasady, to żegnam Panią.
                  • Gość: Mon Re: wróżba za darmo:) IP: *.nplay.net.pl 08.12.12, 10:40
                    Jak dla mnie jest różnica pomiędzy zwróceniem komuś uwagi na -naszym zdaniem- niewłaściwe zachowanie a publicznym gnojeniem tej osoby używając ordynarnych argumentów ad personam. I to jeszcze gdy tego gnojenia dopuszcza się osoba której zawód polega na pomocy innym ludziom. Pozostawiam ocenę tej sytuacji forumowiczom, sami zdecydujcie czy chcecie korzystać z pomocy dobrej-wrozki1.
                  • Gość: kate Re: wróżba za darmo:) IP: *.intkomp.net 11.06.13, 22:53
                    Witaj :)
                    Mogę prosić o wróżbę? Na jaki adres wysłać pytanie?Kasia
    • Gość: Lukasz Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetia.net.pl 07.12.12, 10:38
      Witam.Mam pytanie dotyczące firmy PolskiBus.com - Szybko Tanio Komfortowo.

Kiedy zostaną udostępnione bilety na miesiąc styczeń/luty ?

Pozdrawiam :)
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 07.12.12, 10:47
        piątego.
        • ines1985 Re: wróżba za darmo:) 07.12.12, 10:54
          Witam, Agnieszka ur.1985.12.31
          Czy dobrze ułożą się moje sprawy uczuciowe i zawodowe?
          Dziękuję
        • Gość: Lukasz Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetia.net.pl 07.12.12, 10:57
          Witam ponownie.
          Troszkę inaczej zadam pytanie :)
          Kiedy zostanie wrzucona nowa pula biletów na Polskibus.com :) ?
    • Gość: takatam Re: wróżba za darmo:) IP: *.gl.digi.pl 07.12.12, 13:20
      Witam chciałabym sie dowiedziec jaka spotka mnie dorga czy po tych wszystkich upadkach mam szanse na szczescie? prawdziwa miłosc? pieniadze? 7.08.92

pozdrawiam!
      • Gość: ja Re: wróżba za darmo:) IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.12.12, 15:01
        Witam, pytam w imieniu syna.. Jakub 15.10.1994r czy uda mu się zdać egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem??
    • Gość: adriana Re: wróżba za darmo:) IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 07.12.12, 19:28
      Witam Serdecznie Pania Wrozke

Chcialabym poprosic o darmowa wrozbe.
      Czy jest jakas szansa u mnie na zwiazek w przyszlym roku.Jesli nie to co jest zablokowane w tej kwestii.
      5.10.77
      Dziekuje bardzo.
    • barfly68 Re: wróżba za darmo:) 07.12.12, 19:44
      adam11.12.68
      gosia 25.10.79
      zawirowalo sie mocno miedzy nimi, czy to sie ma szanse pomyslnie ulozyc??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka