Dodaj do ulubionych

Data ślubu

29.07.11, 12:53
Mam pytanie czy jest tu ktoś kto się na tym zna i może mi pomóc,chodzi o to czy data 3.12.2011 jest dobra na ślub ,jeśli nie to jaka dodam ze jestem właścicielka sali weselnej i akurat pod tym kątem nie wybieram daty,ale tak by była najlepsza dla mnie.Proszę o pomoc.Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Data ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 13:59
      Ludziom na forum Pani wrozy, a sobie nie potrafi?
      • Gość: gosc Re: Data ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.11, 14:10
        A czy data ma aż takie znaczenie, bardziej chyba trzeba pracowac nad malzeństwem, codziennym wsparciem, kompromisem w stresowych sytuacjach, dba ć o siebie, robic małe niespodzianki i sprawiać drobne przyjemności, nie musi to być futro czy super auto:) a jak ma Cie zdradzic to zrobi to choćby gdy pójdzie po bułki niestety :*(
        ważniejsza jest praca nad związkiem, ale taka od serca, nie z musu...
      • bulawy Re: Data ślubu 29.07.11, 14:39
        Pani chyba wróżyłam ,wy na prawde powariowaliscie tu szkoda nawet wchodzic .Pani chyba jest bezrobotna 24/dobe na forum i w kazdy watek musi szpile włozyc.Nie wroze i wcale nie musze sie tlumaczyc a pani jak nie zna odp na pytanie to prosze sie nie dopisywac bo to jest zwykle Chamstwo .
        • Gość: gosc Re: Data ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.11, 14:47
          mam nadzieje, ze to nie było do mnie. A ludzie teraz mają dostep do internetu w pracy to mogą pisać i pisać. Proszę sie nie denerwowac :)
          • bulawy Re: Data ślubu 29.07.11, 14:57
            nie to nie było do pani ale do Osoby ktora pisala ze wroze ludziom na forum.
      • bulawy Re: Data ślubu 29.07.11, 15:00
        powróże pani prosze wypic kawe wypluc fusy i wyslac mi na adres meilowy.
        • Gość: hmmm Re: Data ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 16:17
          Wróżyłam u Pani płatnie, więcej już nie zamierzam, bo bzdury sama umiem wymyślać :)
          Miłego dnia!
    • agrentowy4321 Re: Data ślubu 04.03.23, 22:20
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Data ślubu 25.04.23, 07:35
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka