Dodaj do ulubionych

wróżenie z kart cygańskich

• Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 12:36
      Po co piszecie? 10.09.br Wróżka zamknęła wątek heheheh
    • Gość: GOŚĆ p Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.toya.net.pl 15.09.11, 13:45
      WITAM.CZY FO FORUM JESZCZE DZIAŁA?
      • Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 14:26
        Czytaj uważnie. Wróżka zamknęła wątek 10.09.br
        • Gość: podsumowanie Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.bb.sky.com 15.09.11, 17:05
          Niestety żadna wróżba tej pani nie sprawdziłam mi się a szkoda:(
          • Gość: Pszczółka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.kalisz.mm.pl 15.09.11, 17:30
            Przecież ta Pani nie ma czarodziejskiej różdżki ...wszystko w swoim czasie. Trochę cierpliwości.
          • Gość: Edyta cd podsumowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 17:33
            Większość wróżb miała długi termin realizacji, więc ciekawe ilu osobom się spełnią lub nie?
            Ja też muszę trochę poczekać, by ocenić trafność swoich wróżb, niemniej jestem wdzięczna tej Pani za czas jaki poświeciła na moje sprawy i miałam niezłą lekturę czytając jej odpowiedzi na zadawane przez uczestników forum pytania.
            A co też ważne ile osób tak jak ja ma problemy sercowe czy też z pracą, w grupie jakoś raźniej ;)
          • Gość: Anna_46 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 15.09.11, 17:36
            A mnie przeciwnie :) Wszystko sprawdza się co do joty :) Anna
            ...może po prostu trzeba trafić na swoją wróżkę, na te same energie...
            pozdrawiam
            • porucznikowa Re: wróżenie z kart cygańskich 15.09.11, 19:32
              Ja też korzystałam z darmowych usług tej Pani,przeszłość była trafiona,na przyszłość czekam....
              .Ale jestem bardzo wdzięczna. Ludzie jednak słabo doceniają pracę drugiego człowieka jak otrzymują coś od tej osoby za darmo.

Pozdrawiam Ula
              • Gość: marzena Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 20:14
                Ja tez jestem bardzo zadowolona, jedna przepowiednia mi sie sprawdzila, jedynie czas nie byl do konca trafny, ale nie przesadzajmy. Druga to byla bardziej porada, ale bardzo ja sobie cenie, bo dostalam zastrzyk energii w momencie totalnego dolka, podbudowanie psychiczne, za co jestem wdzięczna, bo ja ta energie chyba jeszcze podwoilam i czuje sie swietnie, a reszta tez sie powoli uklada.
                nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze tak naprawde my mamy najwiekszy wplyw na to, czy wrozba sie spelni, czy nie...wrozka wskazuje nam tylko droge, daje rade, a juz my sami decydujemy co z tym zrobimy, nikt za nas decyzji nie podejmie i wszystko samo sie nie zalatwi "bo wrozka tak powiedziala" ;)

pozdrawiam wróżkę Abigail! :)
          • porucznikowa Re: wróżenie z kart cygańskich 15.09.11, 23:29

WITAM

Gość portalu: podsumowanie napisał(a):
            <<<Niestety żadna wróżba tej pani nie sprawdziłam mi się a szkoda:(>>>

Ale dla kogo szkoda....:) ,kobitka chciała Ci pomóż za Friko.... ,sama wlazłaś na tę stronę i ty poprosiłaś o pomoc.Straciła swój czas..a ty nosem kręcisz..I.. idź za kasę i reklamacje składaj i oczywiście ujawnij się.

Pozdrawiam Ula.

• rybka.ch Re: wróżenie z kart cygańskich 15.09.11, 19:42
      Kiedy będę w związku z mężczyzną z którym będę szczęśliwa? Czy będę z Michałem?
      • porucznikowa Do:wrozka.abigail 16.09.11, 00:09
        Przepraszam za moje emocje... na tym forum
        Ale proponuję bierz kasę...nie trać za darmo swojej energii .Dasz palec rękę Ci u.....Ja korzystałam z Twoich porad .. i zawsze jestem wdzięczna jak ktoś dla mnie zrobi coś za darmo,a proszę uwierz mi zdarza mi się to bardzo rzadko, i jestem Ci bardzo wdzięczna . .Dużo fajnych i dobrych rzeczy dla ludzi uczyniłaś..:)

Pozdrawiam serdecznie Ula
        • Gość: iwa Re: Do:wrozka.abigail IP: *.lublin.mm.pl 16.09.11, 08:37
          Ja również jestem zadowolona ,z wróżb PANI.mam nadziej ,ze się jeszcze pojawi na forum ,bo chętnie skorzystam. Dziękuję za te wróżby które otrzymałam .zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony ,tak jest natura ludzka:/
    • Gość: D Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:46
      Witam Was :) U mnie 2 odpowiedzi,z 4, są zgodne z prawdą. Na potwierdzenie pozostałych musze poczekać. Pozdrawiam
      • Gość: podsumowanie Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.bb.sky.com 16.09.11, 18:42
        A kto powiedział że jestem nie zadowolona z wróżby? Ja tylko napisałam że wróżby mi się nie sprawdziły, a co miałam napisać że wszystko się sprawdza skoro to nie prawda przecież o to tutaj chodzi żeby pisać prawdę.
    • inga.20 Re: wróżenie z kart cygańskich 16.09.11, 19:26
      Proszę o poradę czy Łukasz jest odpowiednim kandydatem na męźa dla Anny.
      Dziękuję
    • anusia2608 Re: wróżenie z kart cygańskich 19.09.11, 16:33
      Anna
      Czy związek z moim obecnym partnerem jest przejściowy czy do czegoś prowadzi?

Dziękuję
      • Gość: Gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 12:00
        Za to mnie wszytskie wrózby się sprawdziły i te dobre i te złe aż w szoku jestem że Abigail jest tak nieomylna , jeszcze jest jedna rzecz ale ma byc dopiero za 3 miesiące i uważam ze również się sprawdzi - dziękuję Ci Wróżko z całego serca
    • vision_84 Re: wróżenie z kart cygańskich 25.09.11, 14:06
      WITAM
      CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAK POTOCZY SIĘ MOJE DALSZE ŻYCIE Z PARTNEREM.
      MAŁGORZATA
    • Gość: miki Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 16:52
      Czy poprawi się moja kondycja finansowa i będę mogła spłacić długi?
    • Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 17:43
      Wróżka zamknęła wątek, wysilcie się trochę i poczytajcie.
    • Gość: Marzencia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.11, 21:28
      Czy znow Pani wrozy?
    • anusia2608 Re: wróżenie z kart cygańskich 11.10.11, 12:33
      Witam,
      Anna. Czy związek z obecnym partnerem ma przyszłość?

Dziękuję
      • Gość: Gosc Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.182.122.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.11, 23:27
        Witam. Ania, czy Tomek odezwie sie do mnie, czy bedzie kontakt , spotkania? Kiedy to nastapi?
        • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 24.10.11, 23:54
          Odezwie sie i do konca roku będzie miło. Potem mam kłopoty i przerwanie znajomości.

Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Witam. Ania, czy Tomek odezwie sie do mnie, czy bedzie kontakt , spotkania? Kie
          > dy to nastapi?
          • Gość: nitz Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 00:05
            Witam. Chciałabym zapytać, czy uda mi się w najbliższym czasie zdobyć fundusze na upragniony wyjazd i doprowadzić go do skutku?

pozdrawiam,

Agnieszka
            • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 12:36
              Pierwsza okazja jest pod koniec roku, potem dopiero na wiosnę. Wyjazd będzie na pewno.

Gość portalu: nitz napisał(a):

> Witam. Chciałabym zapytać, czy uda mi się w najbliższym czasie zdobyć fundusze
              > na upragniony wyjazd i doprowadzić go do skutku?
              >
              > pozdrawiam,
              >
              > Agnieszka
              • Gość: nitz Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 17:50
                dziękuję!:)
          • Gość: Gośc Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.11, 09:56
            Dziekuję bardzo za odpowiedź, pozdrawiam serdecznie. Ania
          • mysiak1308 Re: wróżenie z kart cygańskich 10.11.11, 10:59
            Witam. Chciałabym się dowiedzieć czy zaliczę ten semestr na studiach i czy mój tata wyzdrowieje w końcu. Z góry bardzo Dziękuję.

moja data ur 13081989
    • Gość: Monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 212.129.89.* 25.10.11, 04:48
      Czy mogę tylko tak ogólnie zapytać o brata Krzysztof 15 wrzesień , czy ułoży sobie życie z inną , uczciwą dziewczyną niż była Anna.

Jest mało kontaktowy a z rodziną się o niego martwimy. Dziękuję
      • Gość: ;) Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 25.10.11, 10:04
        Witam.Jak się ciesze ,ze PANI wróciła . Założyłam sprawę o alimenta .Czy A. założy inne sprawy o podział majątku i rozwodowa ,? i jak se potoczą ewentualnie? dziękuje :) Iwona
        • Gość: Mari Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 10:19
          Witam Wróżko serdecznie. Miło Panią ponownie spotkac w tym samym miejscu ;-)
          Korzystajac z okazji pragnełabym sie zapytac, czy uda mi się obronic zawód technika i przy zaliczyc kolejny smemstr studów. Kiedy uda nam sie spotkac z mama? Sciskam ciepło
          • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 12:59
            Uważać na ten zawód technika, tam potrzeba wciąż wytrwałej pracy. W tej chwili nie jesteś gotowa aby się obronić
            Semestr na studiach zaliczysz.
            Z mamą się spotkasz niebawem.

Gość portalu: Mari napisał(a):

> Witam Wróżko serdecznie. Miło Panią ponownie spotkac w tym samym miejscu ;-)
            > Korzystajac z okazji pragnełabym sie zapytac, czy uda mi się obronic zawód tech
            > nika i przy zaliczyc kolejny smemstr studów. Kiedy uda nam sie spotkac z mama?
            > Sciskam ciepło
        • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 12:56
          Założy i będzie chciał zdobyc pieniądze, okraść. radzę skontaktować się z prawnikiem. Dobre przygotowanie będzie cenne.

Nie wiem jak długo tu będę. Już się tu co niektórym nie podoba moja obecność ;)

Gość portalu: ;) napisał(a):

> Witam.Jak się ciesze ,ze PANI wróciła . Założyłam sprawę o alimenta .Czy A. zał
          > oży inne sprawy o podział majątku i rozwodowa ,? i jak se potoczą ewentualnie?
          > dziękuje :) Iwona
          • Gość: Marzenka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.11, 13:56
            Czy mam szanse na jakas odpowiedz ?Widze wrozko,ze dajesz odpowiedzi Paniom,ktore po mnie pytaly.Czemu juz trzeci raz proboje i nie odpowiadasz? Jest tak zle ?
            • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:03
              W styczniu masz Marzenko szansę na nową miłość. Od stycznie po czerwiec roku kolejnego mam przy Tobie czas na poukładanie życia na nowo. To jest szansa, nie pewnik. Musisz wyjść śmiało z małżeństwa,w innym wypadku stracisz szanse na nową dobra miłosć. To jedna z tych spraw gdzie ślepy los nie zadziała, ponieważ do człowieka nalezy pierwszy ruch.

Gość portalu: Marzenka napisał(a):

> Czy mam szanse na jakas odpowiedz ?Widze wrozko,ze dajesz odpowiedzi Paniom,kto
              > re po mnie pytaly.Czemu juz trzeci raz proboje i nie odpowiadasz? Jest tak zle
              > ?
              • Gość: Sylwus Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.11, 22:28
                Dobra wrozko mam serdeczna kolezanke,ktora bardzo chcialaby zajsc wreszcie w ciaze.Jest mezatka i kochaja sie ale co miesiac to czekanie troche ja meczy.Co widzisz? Dziekuje
          • Gość: ;) Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 25.10.11, 15:46
            Proszę nie brać tych uwag pod uwagę złośliwi i nie śpią .Noe każdy jest nastawiony pozytywnie do ludzi ,i chce bezinteresownie pomoc . dziękuje za odpowiedz .
            Dopytam się o adwokata ,czy od Darka będzie dobry ,czy powinnam szukać innego? .Zdaje sobie sprawę ze maż nie będzie uczciwy skoro nie był do tych czas.Iwona
            • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:19
              Ten adwokat będzie dobry. Przyniesie zysk ochronę mienia.

Dziękuję za słowa otuchy :( dużo szczęścia życzę!

Gość portalu: ;) napisał(a):

> Proszę nie brać tych uwag pod uwagę złośliwi i nie śpią .Noe każdy jest nastawi
              > ony pozytywnie do ludzi ,i chce bezinteresownie pomoc . dziękuje za odpowiedz .
              > Dopytam się o adwokata ,czy od Darka będzie dobry ,czy powinnam szukać innego?
              > .Zdaje sobie sprawę ze maż nie będzie uczciwy skoro nie był do tych czas.Iwona
      • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 12:42
        Ułoży sobie życie i bedzie w związku miłosnym. To będzie za cztery lata. Wcześniej mam niechęć do kobiet, przelotne związki.

Gość portalu: Monika napisał(a):

> Czy mogę tylko tak ogólnie zapytać o brata Krzysztof 15 wrzesień , czy ułoży so
        > bie życie z inną , uczciwą dziewczyną niż była Anna.
        >
        > Jest mało kontaktowy a z rodziną się o niego martwimy. Dziękuję
        • Gość: Monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 109.125.10.* 26.10.11, 01:00
          Dziękuję Pani bardzo , podniosło mnie to na duchu , bo brat ciężko przeżył poprzedni związek a ta kobieta ponownie coś kręci , boimy się po prostu , mam nadzieję ,że Pani wizja jest pozytywna . Pozdrawiam Monika
          • Gość: tatiana Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 09:52
            Witam Cię Wróżko mam pytanie - czy uda mi się znaleźć satysfakcjonującą mnie pracę nawet nie chodzi o wysokość zarobków ale o zajęcie które mnie pochłonie i da samorealizację , jeśli tak to ew. kiedy ? z góry dziękuję za poświęcony czas tatiana
    • 111nika Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 10:15
      kiedy znajde prace? Czy bedzie ona juz na stale i czy bede zadowolona. Monika. 10.08.1980.
      • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 12:57
        Stałą pracę wrózy przedwiośnie w przyszłym rok. Niespodzianka, traf.

111nika napisała:

> kiedy znajde prace? Czy bedzie ona juz na stale i czy bede zadowolona. Monika.
        > 10.08.1980.
        • 111nika Re: wróżenie z kart cygańskich 26.10.11, 10:51
          a czy do tego czasu bede w ogole pracowac?

wrozka.abigail napisała:

> Stałą pracę wrózy przedwiośnie w przyszłym rok. Niespodzianka, traf.
          >
          >
          > 111nika napisała:
          >
          > > kiedy znajde prace? Czy bedzie ona juz na stale i czy bede zadowolona. Mo
          > nika.
          > > 10.08.1980.
          >
          >
          • 111nika dziekuje:-) 26.10.11, 22:15
    • Gość: Ewa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.mofnet.gov.pl 25.10.11, 10:55
      Wróżko Abigeil, czy Janusz wyjdzie z dołka finansowego na tyle aby kupić własne mieszkanie? Pozdrawiam Ewa
    • Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 12:03
      Wróżko Abigail,

czy zdam egzamin który mnie czeka w pierwszym tygodniu listopada?

Bardzo proszę o szczerą odpowiedź, tzn. jak zobaczysz, że nie, to napisz mi, że nie :-)
      bardzo dziękuję za odpowiedź :-)
      Beata
      • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:20
        NIE
        Chodzi o to że to NIE na teraz jest wyrazem tego, że jeszcze nie jesteś na to przygotowana. Włóż więcej wysiłku, nauki.

Gość portalu: gość napisał(a):

> Wróżko Abigail,
        >
        > czy zdam egzamin który mnie czeka w pierwszym tygodniu listopada?
        >
        > Bardzo proszę o szczerą odpowiedź, tzn. jak zobaczysz, że nie, to napisz mi, że
        > nie :-)
        > bardzo dziękuję za odpowiedź :-)
        > Beata
        • Gość: ZMIANA :-) Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 12:51
          Witaj wróżko Abigail

Kilka dni temu zapytałam Cię o egzamin w pierwszym tygodniu listopada. Odpisałaś mi, że go nie zdam. Wyszło "nie na teraz". Dzisiaj zmienili termin egzaminu. Przesunęli go na następny tydzień. Czy ta zmiana ma jakiś wpływ na wróżbę? Tzn. czy mogło być tak, że to "nie" odnosiło się do tego, że tego egzaminu w pierwszym tygodniu listopada nie będzie?

pozdrawiam
          Beata
          • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 28.10.11, 22:47
            Teraz karty mówią, że ta zmiana wyjdzie Tobie na dobrze. :) Uczyć się jednak jeszcze musisz, mam to podobnie.

Gość portalu: ZMIANA :-) napisał(a):

> Witaj wróżko Abigail
            >
            > Kilka dni temu zapytałam Cię o egzamin w pierwszym tygodniu listopada. Odpisała
            > ś mi, że go nie zdam. Wyszło "nie na teraz". Dzisiaj zmienili termin egzaminu.
            > Przesunęli go na następny tydzień. Czy ta zmiana ma jakiś wpływ na wróżbę? Tzn.
            > czy mogło być tak, że to "nie" odnosiło się do tego, że tego egzaminu w pierws
            > zym tygodniu listopada nie będzie?
            >
            > pozdrawiam
            > Beata
            • Gość: Dziękuję :-) Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 21:41
              dziękuję bardzo :-)

Beata
    • Gość: Renata Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:03
      Czy bede jeszcze kiedys zakochana?
      • pidgeon Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 15:19
        czy uda mi sie w tym roku stworzyc szczesliwy zwiazek???agnieszka
        • agnes109 Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:08
          Agnieszka
          Czy jest jakiś męższczyzna,któremu się podobam?
          • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:16
            Owszem. Nie jest to osoba pozytywna, złodziej serc, uwodziciel, udający wiernego przyjaciela.

agnes109 napisała:

> Agnieszka
            > Czy jest jakiś męższczyzna,któremu się podobam?
        • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:17
          Będziesz w związku z przystojnym mężczyzną dobrym eleganckim. To jest wiosna roku przyszłego

pidgeon napisała:

> czy uda mi sie w tym roku stworzyc szczesliwy zwiazek???agnieszka
      • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 17:08
        Latem roku przyszłego, mężczyzna znany może nawet po sąsiedzku,znacie sie z widzenia,ciemny blond.

Gość portalu: Renata napisał(a):

> Czy bede jeszcze kiedys zakochana?
        • Gość: takajedna Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 13:27
          Droga wrozko, czy powinnam dac sobie spokoj, odciac sie od chlopaka, ktorego darze uczuciem? czekam, cierpie i nic dobrego poki co z tego nie mam, wiec watpie, ze cos fajnego(relacje) miedzy nami jeszcze bedzie...a jak Ty to widzisz? Anka
          • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 28.10.11, 22:48
            On nic nie zrobi w kierunku żeby do Ciebie zbliżyć się. Masz przed sobą czekanie bez nagrody za to.

Gość portalu: takajedna napisał(a):

> Droga wrozko, czy powinnam dac sobie spokoj, odciac sie od chlopaka, ktorego da
            > rze uczuciem? czekam, cierpie i nic dobrego poki co z tego nie mam, wiec watpie
            > , ze cos fajnego(relacje) miedzy nami jeszcze bedzie...a jak Ty to widzisz? Ank
            > a
            • wrozka.abigail Na razie przestaję odpowiadać. 28.10.11, 22:51
              Wybaczcie ale jest Was bardzo dużo, zbyt dużo wpisów abym mogła każdemu dużo i konkretnie odpisać.
              Jeśli mam dwadzieścia wpisów przed sobą, jestem w stanie odpisać po jednym zdaniu. Nie wiem czy to komuś pomoże.
              Na razie idę odpocząć :)
      • Gość: kaja Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.pool.mediaWays.net 25.10.11, 17:21
        droga wrozko,nazywam sie Klaudia i w poprzedniej odpowiedzi mialam napisane ze wszkole najbardziej zaprzyjaznie sie z jakims chlopakiem ale jeszcze takiego niema,moglabym sie czegos wiecej o nim dowiedziec?chcialabym sie tez dowiedziec o mojej najblizszej przyszlosci i czy partner mojej mamy mnie nie lubi?
        • wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 28.10.11, 22:42
          Proszę się zdecydowac na jedno pytanie. Jedna osoba, jedno pytanie :)

Gość portalu: kaja napisał(a):

> droga wrozko,nazywam sie Klaudia i w poprzedniej odpowiedzi mialam napisane ze
          > wszkole najbardziej zaprzyjaznie sie z jakims chlopakiem ale jeszcze takiego ni
          > ema,moglabym sie czegos wiecej o nim dowiedziec?chcialabym sie tez dowiedziec o
          > mojej najblizszej przyszlosci i czy partner mojej mamy mnie nie lubi?
    • Gość: Monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 17:43
      Droga Wróżko, piszesz, że mam uważać na podpisywanie różnych rzeczy. Kilka dni temu pewna firma zaoferowała mi zlecenie, ale najpierw chcą dostać próbkę, a potem zdecydują czy mi to zlecą. czy im dać czy sobie przywłaszczą a pieniędzy nie zobaczę, a jeśli zobaczę czy to będą sensowne pieniądze? Monika Ps. bardzo proszę o odpowiedź.
    • Gość: Edyta Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 17:49
      Mam do Pani prośbę o rozwinięcie otrzymanej od Pani w sierpniu wróżby ,,Dla Edyty: wrócisz do dawnego partnera. Dostaniesz prezent od życia, odeprzesz trudności, życie da Wam mową szansę. Nic więcej nie widać. '' dotyczącej mojego chłopaka, z którym przez kilka miesięcy się nie widywałam.
      Czy może teraz coś więcej widać, kiedy będziemy znów razem?
      Czy może widać wspólne dziecko?
      Z góry dziękuję za poświęcony czas i życzliwość, pozdrawiam - Edyta
    • Gość: sonia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 83.1.171.* 25.10.11, 18:48
      Witam serdecznie, chciałabym się zapytać o moje życie uczuciowe, czy będę z mężczyzną którego kocham?
      z góry dziękuję za odpowiedź
      Sonia
    • Gość: Dorota Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 19:02
      Witam, czy powinnam zakończyć swoje małżeństwo? Jestem już zmęczona. Z góry dziękuję.
    • rybka-to-ja Re: wróżenie z kart cygańskich 25.10.11, 19:06
      Nie dość że bardzo mało zarabiam to jeszcze dowiedziałam się wczoraj że straciłam zasiłek alimentacyjny. Proszę mi powiedzieć czy i kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa bo w tej chwili jest tragicznie.
      / Z góry dziękuję za wróżbę/ Renata
    • Gość: ludwika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 19:10
      prosze mi doradzić Co ze mna jest nie tak ? :( Czemu Marcin unika mnie Nic mu przeciez nie zrobiłam :(:( Jak mam to wszytsko rozumiec? Czy uda mi sie z nim porzomawiac?
      • Gość: andzia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 25.10.11, 19:26
        czy Andrzej ma kochankę .
        i czy jeżeli tak ,to coś poważnego,taki związek na długo
        Iwona
        • Gość: Elwira Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.net.stream.pl 25.10.11, 20:11
          Kiedy poznam mężczyznę, z którym założę rodzinę i co to będzie za człowiek?
          Elwira.
          • Gość: Mariola Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 21:10
            Wrózko Abigail, od kiedy zmienilam miesjce zamieszkania, mimo strań, nie wiedzie mi sie dobrze w zyciu, czesto jest pod góre. Skad ta zła passa, czy cos musze przepracowac? Chciałabym normalnie zyc - załozyc rodzine, miecstablina prace i miejsce do mieszkania oraz zakonczona sprawe sadowa rodziców. Czy mogłaby Pani spojrzec w karty, czy jakos naprowadza mnie, moze powinnam zaczac zminy od siebie. Dziekuje za okazana uwage.
    • Gość: Iza Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 20:29
      Witam Panią

Moje pytanie: co mnie czeka w sprawach zawodowych do końca tego roku?

dziękuję i pozdrawiam
      Iza
    • Gość: pyt. Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 21:07
      Witam,
      Czy prawnik polecony przez koleżankę pomoże mojemu tacie, czy ma on odpowiednią wiedzę? Czy mój tata będzie korzystał z jego pomocy? Jestem wdzięczna za odp. Mila.
      • Gość: gosc Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 10:57
        Witam Wrozko, mam pytanie - czy z mezczyzna, z ktorym od jakiegos czasu zaczelam rozmawiac, moze byc cos wiecej? Czy czeka mnie szczesliwy, zwiazek, rodzina, dzieci? dziekuje, katarzyna
    • Gość: wodzin Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 91.208.93.* 26.10.11, 11:27
      Witam,mam na imię Beata. Czy mąż wróci do mnie i czy uda nam się odbudować związek?
      • Gość: ja Praca IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 13:14
        Czy dostane prace w firmie, gdzie tydzien temu mialam ostatni etap rekrutacji? Moje imie Anna
        • zainteresowany1977 Nauka wróżenia. 28.10.11, 11:17
          Czy prowadzi Pani naukę wróżenia z kart cygańskich?, ew. czy może Pani polecić kogoś kto się tym zajmuje? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka