Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 11:26 Ciekawi mnie czy Solanż jest taka dobra jak jej opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Solanż-komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 13:22 Wiekszych bzdur dawno tutaj nie czytalam.Taka z pani Solanz jasnowidz jak i ze mnie.Owszem i korzystalam ,dzwonilam i to nie jeden raz. Mialam brac slub z moim bylym,widziala nas juz przy ołtarzu ,tylko z jednym sie pomyliła,ze moj byly byl juz przy oltarzu w czasie kiedy byl tez i ze mna,ale slubowal innej kobiecie,a co do pomocy za darmo to prawie 5 zl za minute to nie jest raczej za darmo,to są duze pieniądze.Tam samo to,ze jest ciagle zmeczona i za kazdym razem to powtarza tylko zle o niej swiadczy,bo nikt nie kaze jej siedziec dniami i nocami na portalu.Wspominasz gosciu o komentarzach jeszcze, to ci powiem tak-ze sama po kazdej rozmowie jak czulam sie lepiej kazala mi wystawiac ocene i to nie byla prosba,a wrecz naleganie.Jedno moge napisac,ze Solanz to starsza,mila pani z podejsciem psychologicznym,ale ani wrozka,ani jasnowidz z niej żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Solanż-komentarze IP: *.metrolink.pl 29.07.12, 16:43 nic mi sie nie sprawdzilo, kobieta gada od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Solanż-komentarze IP: 31.96.162.* 29.07.12, 22:20 Spieda***j idiotko z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
sceptycznaaaaa Re: Solanż-komentarze 29.07.12, 22:25 sama spadaj, co za hamuwa człowiek hce za darmoheł porzebradź to niemorze nie twuj biznes, piszeł co chceł jak fszyscy tótaj a tobie nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Solanż-komentarze IP: 31.126.152.* 31.07.12, 20:32 O TUTAJ WIDZE< ZE PANI SOLANZ SAMA SIE WPISALA>ZUPELNIE PANI SPOSOB MOWIENIA< ZE JEST PANI TYLKO CZLOWIEKIEM.....BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna-1982 Solanż-komentarze 02.06.14, 19:23 Ja o tej pani nie mam zbyt dobrego zdania, zwodziła mnie długo mówiac mi, że chłopak mnie kocha, że ona widzi jak on trzyma telefon w ręku i do mnie dwoni.... minęło kilka miesięcy i oczywiście się nie odezwał a jak zadzwoniłam do pani solanz i jej powiedziałam ze sie nie odezwał pomimo jej zapewnień to mi opryskliwie odpowiedziała, że nie ma różdżki magicznej żeby naginac rzeczywistość tak jak mi się podoba.... NIE polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agatta.py Re: Solanż-komentarze 04.01.22, 23:15 Prosta żeby nie powiedzieć prostacka osoba. Wiem, że to starsza kobieta, ale jednak od starszej osoby można wymagać więcej taktu. Pokazała się od jak najgorszej strony, prymitywna rozmowa oplotkowywanie innych. Sprawdzalność żadna, opis teraźniejszości chybiony kompletnie. Przerażająca buta. Odpowiedz Link Zgłoś