Dodaj do ulubionych

wróżka Dominika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 18:59
Czy ktoś korzystał z wróżb tej pani na parasfera znalazłam taki komentarz u tej pani fragment zacytuję "Jeżeli szukasz poklepania po ramieniu oraz obłudy w wizji na przyszłość to wybierz kogoś innego... Jeszcze raz dziękuje za szczerość."
Pani Dominiko ja jakbym była wróżka i ktos zamiescił by mi taki komentarz poprosiłabym administratora o usuniecie go.Za kogo pani sie uwaza,za Boga ,tzn ze wszystkie inne wrozki nic nie umieja tylko pani,a gdzie pani takie madre szkoły wrozbiarskie pokonczyła ze jest pani takim geniuszem.Pokory troche i szacunku dla innych wrozek ktore wydały mase pieniedzy by doskonalic sie w fachu
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: wróżka Dominika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:13
      > i ktos zamiescił by mi taki komentarz

ja nie znam tej Pani i portalu, ale z tego co piszesz, to ktoś wystawił komntarz (?) a nie wrózka sama sobie (?). To chyba my, czyli klienci, powinniśmy chwilę pomyśleć, co ccemy przekazać i w jaki sposób i wróżce i innym. Coś jest nie tak, bo skoro ktoś tak napisał (komenatrz) to chyba (?) nie wróżka uważa się "za Boga" ale klient ją "za Niego" jak to napisał autorka posta.
    • Gość: Anna_46 Re: wróżka Dominika IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 19:21
      Aniu, doprawdy nie widzę w tym komentarzu niczego oburzającego. A ludzie mają prawo pisać tak, jak czują i tym bardziej nie rozumiem ataku na panią Dominikę
      ...pozdrawiam
    • Gość: o wróżkach Re: wróżka Dominika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:24
      > a gdzie pani takie madre szkoły wrozbiarskie pokonczyła ze jest pani takim

haha sęk w tym, że w XXI wieku aby "być genialną wrózką" trzeba "szkołę wrózbiarską ukończyć"... Ludzie, tak to zawsze będą "nie takie wróżki", wróżką się jest z serca i/lub z krwi, z pokolenia na pokolenie. A potem lata pracy i rozwoju "nie-szkolenego". Skończenie szkoły znaczy tyle, że znacie wróżenie teoretycznie... nauczyć się symboli na pamięć, kart i ich przekładania to każdy umie. Co post zamieszczony na tym forum, to lepszy ;)))
    • Gość: ? Re: wróżka Dominika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 19:31
      > Czy ktoś korzystał z wróżb tej pani na parasfera znalazłam taki komentarz u tej pani fragment zacytuję "Jeżeli szukasz poklepania po ramieniu oraz obłudy w wizji na przyszłość to wybierz kogoś innego... Jeszcze raz dziękuje za szczerość."
      Pani Dominiko ja jakbym była wróżka i ktos zamiescił by mi taki komentarz poprosiłabym administratora o usuniecie go.[b]Za kogo pani sie uwaza,za Boga [/b],tzn ze wszystkie inne wrozki nic nie umieja tylko pani,a gdzie pani takie madre szkoły wrozbiarskie pokonczyła ze jest pani takim geniuszem.Pokory troche i szacunku dla innych wrozek ktore wydały mase pieniedzy by doskonalic sie w fachu

a może w tym sęk, że to Pani Ania jest wróżką ?
      i że Pani nikt nie wystawił (takiego?) komentarza?
      po co ten wielki atak i moralizatorski ton ("pokory i szacunku dla innych wóżek") ?
    • agrentowy4321 Re: wróżka Dominika 04.03.23, 20:17
      Obłędne
    • irona.sonata Re: wróżka Dominika 25.04.23, 05:32
      O jezu
    • irona.sonata Re: wróżka Dominika 03.05.23, 05:19
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka